Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yakais abiden özür diliyorum. (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Efendim bir konuyu açıp sıkıntımı arz edeyim...;
Birileri bizi değerli sanıyor...
Birileri bizi arka planlı sanıyor...
Birileri bizim bilerek kendimizi ön plana çıkardığımızı sanıyor...
Hep beklenti içindeler....
yakais bir gün ; Ben MEHDİYİM ...Evliyayım...Ermişim gibi bir sözle karşımıza çıkacak sanıyorlar...

Biz kim o dediğiniz ulvi kişilik kim...
Bizim aklımız bir karış havada...
Allah Aşkını aramada...
Onlar nerede...?

Geçim yaşam derdi diz boyu...
Hiç beklemeyin ...

Yalnız bilgimi bir yerde övmüştüm...
O da sorun deşin içindi...
Birbirimizin bilgisinden istifade edelim içindi...

Talep edene açık bilgi ...hazır ne diyeyim...

Bilgin zayıf güvenme diyeceksiniz...
Amenna o zaman bana göre fazla imiş demektir...
Ne diyeyim...

Gayb 'ı Allah C.C. bilir ...nereden biliyormuşum...
Farzet ki bir alimden duydum...söyledim de paramı istedim...takdir mi istedim...
Sadece sevinin o kadar...

Hayat tecrübemizde çok onuda bilin...
Velhasıl derdim çok ...dermanım sanırım zor...

Beklentim var mı ?

Evet haydi kızacaksınız şimdi...
Bizde bekliyoruz birini tabi ki ama ...Mehdi vs.. değil...

NEBİİ...'i..........

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
sayın yakaise bir soru:

cenabı allahtan sabır dilemek için başımızda bir musibet olması gerekirmiş.aksi taktirde önce musibeti verir,ardından sabrını verirmiş...

SORU: benim durumum içinde geçerli midir? sabır dilemeli miyim? ya benim için bu bir musibet değilde nimetse ve ben bunu anlayamıyorsam.sonumuzun (aile) hayırlı mı olup olmadığını bilmiyorum.sabır dilemeli miyim dilememelimiyim??? off kafam çok karışmış.yazdıklarımı ben bile anlamadım.ne demek istediğimi anladığınızı umarak cevap bekliyorum... saygılarımla

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sabir dilenmez olan seydir zaten can kardesim
Sen normal hayatini yasamaya çalis, niye ben???deme zaten sabir odur ...gercekten diyorum bir kimse yoktu bana bir akil veren
ne canlarim yandi??? Rabbinin onune koydugunu kabul edip gulumsemek , sabirdir...sabir ilk anda olandir der Resul s;a;v bu ne demek???
yani isyan etmeden olani kabul etmek, ayrildin? tamam bu ise kaderim yoluma devam ederim, sonra ???sonrasi Allah kerim
tabi ki yapilmasi gerekeni yapacagiz, gerisini Rabbul alemine birakacagiz, yuregimiz aglasada , sabirla bekleyecegiz
hiç merak etme bence ...Rabbim buyuktur, Rabbim neylerse (gercekten) guzel eyler...
her serde hayir vardir...bu ya sana mukafat olarak doner, ya imtihan diye doner, doner sen anlayana kadar , yada esin kiymet bilene kadar, kiymet bilmezse ???? kiymet bilene verene kadar

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ablamm yaşarttın gözlerimi ne diyeyim,sabretmek çook zor.ama devam ediyorum elhamdülillah hayatıma.dünya onun çevresinde dönmüyor mutlaka ama eş işte,ilk göz ağrısı işte...
veee tüm yaşananlara rağmen hala gün be gün artan bi sevgi var içimde (garip mi ne?)
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sabır taç tır efendim ...Allah C.C. size hayırlı olanı nasip eder güzel dua ediniz Allah C.C. na havale edip sabırla dua ile bekleyiniz...Mahkeme tarihini bize yazınız..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. na güvenin ve dayanın ...Merak yok inşallah...Rabbimiz yuvanızı esirger inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Siz Allah C.C. na arz edin birazda gözyaşı döküp isteyin ...aslında sorununuz kalktı ama sabır gerek ..İnşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaALLAH.Peki bişey daha sormak istiyorum zamanınızı çalıyorum ama (hakkınızı helal edin) istihareye falan yatsam mı hayırlı mı değil mi diye??? bi de çok korkuyorum kötü çıkar diye,kaldırabilirmiyim acaba...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Siz bilirsiniz sorun yok...Her insanın Allah C.C. na olan arz ilmi farklı olabilir... Ama hamd ve şükrü arttırıp problemi Allah C.C. na arz edin..Kendileri C.C. size öğrenmenizi isterse öğretir merak etmeyin...Dayanın ve güvenin...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sorun yok bizde bir şey yok...Bilen den hediye bizden değil...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
neyse sizi dinlicem,dua edecem bol bol bıkmadan usanmadan.biliyorum rabbim benden özellikle ona el açmamı istiyor,bana hidayetini nasip etti bu olayla çok şükür.allahım c.c seni çok seviyorum....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimize C.C. sonsuz Hamd ve Şükürlerimizi arz ediyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt