Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yakais abiden özür diliyorum. (2 Kullanıcı)

ilka

Yasaklı Kullanıcı
yakaisin hatıra defteri adlı konunun kapanmasına sebeb olduğum için çok üzginim.yakais abiden ve herkesten özür diliyorum.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
uyarmıştım seni kardeşim cevap verme diye neyse vardır bunda da bir hayr diyelim...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Esselamu aleyküm

Amacımız konu kapatmak değil.

Hangi amaçla girdiğimiz konulara yazma tarzımızdan belli oluyor... ALLAH c.c. aşkı için kötüyü terk etmek gerekir.

Konular kapatılmadığı zaman üyelerin nasıl birbirleriyle tartıştığını , konudan uzaklaştığını hatta çirkinleştiğini gördük..

Biz sustuk bekledik....bekleyim bakalım ne olacak dedik... ama ne yazık ki şöyle kendimizi bir toparlayalım diyen olmadı..

Bir kişiye laf söylemek -sataşmak- alaycı kırıcı konuşmak - küfür etmek çok kolay...

Geride bıraktığınız şeylere bir bakın......

Konu kapatılmazsa bu uzar gider...

Forumda kaldığımız süreler de lütfen yazışmalarımıza dikkat edelim...Sizi izleyen binlerce kişi var....

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
evet gerçekten dün geceki o konuşma çok çirkinleşmişti. burası islamiyet sitesi olsada allah inancı olmayan kişiler de takip ediyor olabilir. hakaret etmek çözüm değil... geldi geçti ama hoş görüntü olmamıştı

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Haksızlığı hak zanneden adamlara karşı hak dâva etmek, Hakka bir nevi haksızlıktır...

Bediüzzaman

Cahillerle, aptallarla, seviyesizlerle tartışmayın, dışarıdan bakan biri aranızdaki farkı anlayamayabilir...

Bu nedenle tartışmaya girmeden, seviyesizlerin seviyesine düşmeden hakkı savunalım...
Yoksa onlardan bir farkımız kalmıyor...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
özur dilerim , islam kardeslerim için , özur dilerim ellerinde ipleri oldugu halde size saldirildigi için ....
özurdilerim insan oldugum için bu bizim ayibimiz, ipleri ellerinde tutanlar adina özur dilerim ....
Kefere ne oldugumuzu gosterdi....saldirilara açigiz, tek basinayiz, guclu olmamiz gerekir, bu neki???
Korkmuyorum artik, pasaniz gelsin...kurtlari salip, koyunlari korkutmak ha!yutmam
inancimi zedelediniz defalarca, anladim ki ....???? oysa sizlere inanmistim, sizlere yonetime guvenmistim...kefereye kapiyi siz actiniz!!!!
özur dilerim, hatamdan oturu Rabbimden özur dilerim ??? Ya Rab senden baska guvenecek yokmus anladim bagisla...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Yazılar için teşekkür ederim açıkca şahsen bu konu yakais abinin sayfasında olduğu ve o sayfa kapatıldığı için üzüldük.yoksa bizim yazdıklarımızın kapanacağını bilerek cevap yazdık. niye gizliyeyim.karşıda kendini kefere yani küfür ehli olarak lanse eden biri vardı ve zehir gibi sözlerle gençlerimizin kafasını karıştırıyordu.bizde onunla onun dilinle ancak bazılarının anlamak istemediği ilim yolunu arz ederek yazıştık .aslında anlayan insana Kur'an-ı kerimin yasayan olduğu ve tüm yazılanların gerçek olduğunun görülmesi şeytan lainin kim olduğu ve mücadele sırrını anlattık ama anlaşılmadı.belkide anlayan anladı.neyse benim üyeliğimin iptali bile beni üzmez sadece güzel gençler bir canlı mücadele izlesin istedim.ben kimim bilmem ancak yorum sizin belkide yazdıklarım size göre boş ancak dikkatle okumanızı hata not etmenizi üzerinde düşünmenizi dilerim.genede affınıza sığınır saygılar sunarım.

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Maalesef az önce yazılanlarında silindiğini öğrendim tamam o zaman elden gelen bir şey yok.istenmiyormuyuz acaba .? Lütfen açıkca bidirin gitmesini de biliriz.

yukarıda bir arkadaşım seviyesizce tartışmayın gayri müslümler de okuyor yazmış.Evet biz onları aynı düşünceden dolayı öncelikle koruduk.O malum arkadaş KEFERE yi kendisi Gayri müslüm manasında kullanarak onlara dil uzattı .bizde kefere küfür ehli.Şeytan lain yandaşı demek diye duyurduk ki yanlış düzelsin.Hakaretten dönülsün.Bastıra bastıra kefere dememiz o yüzdendi.
Kusura bakmayın gene dayanamadık galiba .tekrar af edin.

Bu konuyu bende tamamen kapattım ve unuttum.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum.
Yaşanması gereken yaşanmış canınız sağ olsun...
Hayat nemire hocamın kızmalarına hasretimizle devam ediyor.
Saygı ve sevgilerimle...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi
nasılsınız görüşmeyeli inşaALLAH bi sıkıntınız yoktur efendim.sizden bi ricada bulunmak istiyorum nazar konusuyla alakalı bilgi edinmek istiyorum,zahmet olmazsa tabiki...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam efendim...

Hemen efendim ...Bir büyüğümüz nazarın çok önemli olduğunu...Dikkat etmek gerektiğini...Mezarlıkta yatan 100 kişiden 60 ının nazardan vefat ettiğini bildir mişti...
Yine büyüğümüz nazardan korunmak için her kişi kendisi için şu duayı yapsın....bildirildi...
Allahım Celle Celalehu seni çok seviyorum ...Nazardan sana sığınıyorum beni koru...
Bu kadar efendim...İnşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler allah razı olsun,nazardan dolayı çok sıkıntı çekiyorum,gözüm açılmıyor uykumu aldığım halde.sanki bütün hayat enerjim alınmış gibi,bu durumda olmaktan nefret eder oldum.tekrardan çok teşekkürler...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Lütfen sıkıntıda ferahlayana kadar içinizden ezanı da okuyunuz faydasını görürsünüz...Hemde hemen...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
siz o uygulamayı söylediğiniz zamandan beri ezanı ve arkasına verdiğiniz duayı okuyorum allah razı olsun,içimdeki sıkıntı hemen geçiyor darısı diğer sıkıntılarımın başına inşaALLAH.
ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL...

_YUSUF_

Yönetici
Maalesef az önce yazılanlarında silindiğini öğrendim tamam o zaman elden gelen bir şey yok.istenmiyormuyuz acaba .? Lütfen açıkca bidirin gitmesini de biliriz.

yukarıda bir arkadaşım seviyesizce tartışmayın gayri müslümler de okuyor yazmış.Evet biz onları aynı düşünceden dolayı öncelikle koruduk.O malum arkadaş KEFERE yi kendisi Gayri müslüm manasında kullanarak onlara dil uzattı .bizde kefere küfür ehli.Şeytan lain yandaşı demek diye duyurduk ki yanlış düzelsin.Hakaretten dönülsün.Bastıra bastıra kefere dememiz o yüzdendi.
Kusura bakmayın gene dayanamadık galiba .tekrar af edin.

Bu konuyu bende tamamen kapattım ve unuttum.

Konu sahibinin konusunun içeriğinden uzaklaştırıldığı için mesajlar silindi.
Değilse herhangi bir art niyet yoktur.
Yaptığımız işlemleri lütfen hüsnüzanla değerlendirelim.
Niyetimiz forumdaki huzuru kimseye haksızlık olmadan devam ettirmektir.
Lütfen siz değerli kardeşlerimizde bu konuda bizlere yardımcı olmasını temenni ediyoruz
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt