s.aleyküm hafızkız ezber nasıl gidiyor.inşallah iyi gidiyorsundur.
paylaşım için teşekkür.bizlere hatırlatmış oldun.ama ben ipana ve profilo ürünlerinin olduğunu bilmiyordum.emin misin çünkü beyaz eşyamdan bir kısmını profilodan aldım
canım ya geçmiş olsun kaçıncı dönüşe geldin ki ses gitti.bitki ilacından yapılan pastiller satılıyor tablet şeklinde eczaneden alsa na biraz rahatlatır boğazını.
benim boğaz da faranjit oldu hafızlık yaparken,demek ki bütün hafızların sesi gidecek desene
ben de fahri olarak olarak hocalığa başladım.darısı senin bitirmene olur inşallah.
selamun aleykum
degerli kardesim dogrudur bu mallari kullanmayalim ama siz nerdeyse butun markalari yazmissiniz ben merak ediyorum bunlari uretenlerin hepside yahudi mi acaba kaynak lutfen
cogu dini sitelerde var ama kimse bu bilgileri nerden aldigini soylemiyor
sakin yanlis anlamayin amacim sadece ogrenmek bizde eger boyleyse elimizden geldigi kadar almamaya calisacagiz insALLAH
selam ve dua ile..
benim bi fikrim var arkadaslar bilmem katilirmisiniz baslangic olarak yahudilerin urettigi bir urun belirleyelim onunla ilgili bi kampanya yapalim
artik bu urunu kullanmiyouz diye ve bunun uzerine sonuna kadar gidelim yani herkese anlatalim kimse almasin ki sonucta onlar da ulkemizden cekip gitsinler
...............neden olmasin ki
hacı şakir sabunları yahudilere aitmiş inanası gelmiyor insanın isimden dolayı. önceden de duymuştum.
olmaz! olacağınada hiç ihtimal vermiyorum...şurasıda varki; belki birkaç gün yapılabilir...geçmişte çok yaptıkta o yüzden diyorum...hepsi unutuldu..
nedense millet olarak bir batı hayranlığımız var...adeta onların tiryakisi olmuşuz....