mustafa_xtar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Yağmurdan Sonra'ya Soruşturma
Niye şikayet edilin ablam söylemiştim o filmler bizi uyutuyor gerçekleri görmemizi engelliyor ve nefsimize hoş geliyor. Bu filimler ise türkiyede dönen dolapları müslümanlara yapılan yakışitırmaların arkasıda kimelerin olduğunu ülkeyi kasoa götürecek olayların nasıl fitillendiğini gösteriyor. bunların amacı bizleri uyutmak.
Müslüman uyanık olmalı. nerde nasıl bi tehlike gelebileceğini tahmin etmeli. her dostum diyene elini uzatmamalı.
Avukat yazdı:
O DİZİNİN SIKI TAKİPÇİSİYİM VE GERÇEK YÜZLERİNİN GÖSTERİLMESİ BAZI SİYONİSTLERİ RAHATSIZ EDİYOR MU NEDİR.SORUŞTURMA AÇILACAKSA BİNBİR GECE DİYE BİR DİZİ VARMIŞ KONUSUNU BU DİZİYİ ELEŞTİREN BİR KÖŞE YAZISINDAN OKUDUM,BENCE ONA AÇSINLAR.ÇOCUĞU HASTA BİR ANNENİN KENDİSİNİ SATMASINI MAZUR GÖSTEREN BİR DİZİ,NİYE YAĞMURDAN SONRAYI ŞİKAYET EDENLERİ RAHATSIZ ETMİYOR DİYE MERAK ETTİM.
Niye şikayet edilin ablam söylemiştim o filmler bizi uyutuyor gerçekleri görmemizi engelliyor ve nefsimize hoş geliyor. Bu filimler ise türkiyede dönen dolapları müslümanlara yapılan yakışitırmaların arkasıda kimelerin olduğunu ülkeyi kasoa götürecek olayların nasıl fitillendiğini gösteriyor. bunların amacı bizleri uyutmak.
Müslüman uyanık olmalı. nerde nasıl bi tehlike gelebileceğini tahmin etmeli. her dostum diyene elini uzatmamalı.