Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yağmurdan Sonra'ya Soruşturma (2 Kullanıcı)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Yağmurdan Sonra'ya Soruşturma

Avukat yazdı:
O DİZİNİN SIKI TAKİPÇİSİYİM VE GERÇEK YÜZLERİNİN GÖSTERİLMESİ BAZI SİYONİSTLERİ RAHATSIZ EDİYOR MU NEDİR.SORUŞTURMA AÇILACAKSA BİNBİR GECE DİYE BİR DİZİ VARMIŞ KONUSUNU BU DİZİYİ ELEŞTİREN BİR KÖŞE YAZISINDAN OKUDUM,BENCE ONA AÇSINLAR.ÇOCUĞU HASTA BİR ANNENİN KENDİSİNİ SATMASINI MAZUR GÖSTEREN BİR DİZİ,NİYE YAĞMURDAN SONRAYI ŞİKAYET EDENLERİ RAHATSIZ ETMİYOR DİYE MERAK ETTİM.

Niye şikayet edilin ablam söylemiştim o filmler bizi uyutuyor gerçekleri görmemizi engelliyor ve nefsimize hoş geliyor. Bu filimler ise türkiyede dönen dolapları müslümanlara yapılan yakışitırmaların arkasıda kimelerin olduğunu ülkeyi kasoa götürecek olayların nasıl fitillendiğini gösteriyor. bunların amacı bizleri uyutmak.

Müslüman uyanık olmalı. nerde nasıl bi tehlike gelebileceğini tahmin etmeli. her dostum diyene elini uzatmamalı.

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
O DİZİNİN SIKI TAKİPÇİSİYİM VE GERÇEK YÜZLERİNİN GÖSTERİLMESİ BAZI SİYONİSTLERİ RAHATSIZ EDİYOR MU NEDİR.SORUŞTURMA AÇILACAKSA BİNBİR GECE DİYE BİR DİZİ VARMIŞ KONUSUNU BU DİZİYİ ELEŞTİREN BİR KÖŞE YAZISINDAN OKUDUM,BENCE ONA AÇSINLAR.ÇOCUĞU HASTA BİR ANNENİN KENDİSİNİ SATMASINI MAZUR GÖSTEREN BİR DİZİ,NİYE YAĞMURDAN SONRAYI ŞİKAYET EDENLERİ RAHATSIZ ETMİYOR DİYE MERAK ETTİM.

Niye şikayet edilin ablam söylemiştim o filmler bizi uyutuyor gerçekleri görmemizi engelliyor ve nefsimize hoş geliyor. Bu filimler ise türkiyede dönen dolapları müslümanlara yapılan yakışitırmaların arkasıda kimelerin olduğunu ülkeyi kasoa götürecek olayların nasıl fitillendiğini gösteriyor. bunların amacı bizleri uyutmak.

Müslüman uyanık olmalı. nerde nasıl bi tehlike gelebileceğini tahmin etmeli. her dostum diyene elini uzatmamalı.
TEŞEKKÜR EDERİM DUYARLI KARDEŞLERİME

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
İNANMIYORUM YA BEN O DİZİYİ ÇOK BEĞENEREK İZLİYORUM KONUSU MÜTHİŞ HEM GÖZLERİMİ DE AÇDI ŞAHSEN ARTIK OLAYLARA DAHA FARKLI BAKIYORUM ÖZELLİKLEDE BAZI MEDYA KURULUŞLARININ DİNİ DEĞERLERLE İLGİLİ YAPTIKLARI HABERLERE DAHA DÜŞÜNEREK BAKIYORUM MESELA BİR ARA BİR KADIN ÇIKMIŞTI İŞTE KENDİNİ PEYGAMBER İLAN ETTİ DİYE YANİ BENİM AKLIMDA HALA BİRİLERİNİN KURUP OYNADIĞI BİR SENARYO OLABİLECEĞİ FİKRİ VAR. BENCE STV HER YAPIMINDA OLDUĞU GİBİ BU YAPIMINDA DA HER ŞEYİ AÇIK VE NET BELİRTMİŞ VE TABİİ BU DA BAZILARINI İŞİNE GELMİYOR DEĞİL BEN BÖYLE BİR OLAYIN ÜLKEMİZDE OLABİLECEĞİ KAANATİNDEYİM ALLAH ONLARIN KÖTÜLÜKLERİNDEN BİZİ KORUSUN. EĞER RTÜK BU DİZİYİ YAYINDAN KALDIIRISA BAŞINA ÇOK BÜYÜK BİR BELA ALMIŞ OLUR "BENİ" :p BENCE BÖYLE BİR KARAR ALINIRSA ARTIK TELEVİZYONDA YAYINI DEVAM EDEN BİR ÇOK SAÇMA DİZİ İÇİNDE BİZİM BİR ŞEYLER YAPMAMIZ GEREKİR ARKADAŞLAR YOKSA BUNLAR ŞİMDİDEN ÇOCUKLARIMIZI BİLE KENDİ İSTEDİKLERİ ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİYORLAR BU KONUYLA İLGİLİ MODARETÖRLERDEN VE KURUCULARDAN BİR GİRİŞİM BEKLİYORUM BEN RTÜK Ü NE KADAR ARASAM ARAYAYIM ETKİLİ OLMAYACAKTIR O YÜZDEN ARKADAŞLAR HEP BİRLİKDE BİR ŞEYLER YAPMAK GEREKİR A.E.O. SELAMETLE

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
Avukat yazdı:

TEŞEKKÜR EDERİM DUYARLI KARDEŞLERİME

Sağolasın kardeşim. Aramıza hoş geldin tekrar.
Kardeşim yazılardan alıntı yapacaksan sağ köşesinde alıntı yazar orayı tıklayın ve çıkan sayfaya yazınızı yazın. Bilginiz olsun

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

YAAA O BENİM DİZİM ÇOK SEVİYORUM BEN O DİZİYİ YA MUSTAFA KARDEŞİM BEN GERÇEKTEN ÇOK YAVAŞIM DÜN DİZİYİ İZLERKEN DİZİYİ İZLEYEN VARMI DİYE SORACAKTIM SİTEYE MAŞALLAH SANA NE DİİM.DUYMUŞTUM O MİSİLLEMEYİ AMA BU SEFER ÇOK İLERİ GİTMİŞLER.SUSUP KENDİLERİNE PAY ÇIKARTACAKLARINA BİDE UTANMADAN DAVA AÇIYORLAR ÇOK YÜZSÜZLER YAAA.SİNİRİMDEN GÜLÜYORUM BU DURUMA YAA.HAYRET BİŞEY.ASLINDA HER BİRİMİZİN BİREY OLARAK O SAÇMA DİZİLERİ ŞİKAYET ETMEMİZ GEREKİR.AMA ÇOK PASİFİZ BİZ YANİ KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM ALINMAYIN.RABBİM ŞU MÜBAREK CUMA BAYRAMIMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU ALDANMIŞ SAPIK RUHLU İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ GÖZLERİ VE KALPLARİ HAKKA KAPANMIŞ İĞRENÇ YAŞANTILARINI MODERN KELİMESİYLE ÖRTEN ZAVALLI AHMAK DİN DÜŞMANI FUKARALARININ ELİNE FIRSAT VERMESİ TÖKEZLETSİN HER İŞLERİNDE...HADİ DUADANDA MAHRUM ETMEYELİ BELKİ İSLAMİYETE FAYDASI OLACAK OLANLAR VARDIR İÇLERİNDE KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH RABBİM ISLAH ETSİN ONLARI..SELAM VE DUA İLE .BU ARADA ALLAH RAZI OLSUN ....AYDINLATTIN BİZİ...UYANIK KALALIM İNŞALLAH HER DAİM.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
[big]Yağmurdan Sonra'ya Soruşturma Açıldı [/big]

STV'nin olay dizisi "Yağmurdan Sonra" hakkında Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatma kararı aldı.

Büyük Hukukçular Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz'in, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikâyet dilekçesinde, "silahla yaralanan başörtülü bir kadının dini inancından ötürü başörtüsünü çıkarmayı reddetmesi üzerine hastanedeki doktor tarafından tedavisinin yapılmayarak ölüme terk edildiği hususunun, açık bir şekilde halkın dini duygularını kullandığı" öne sürüldü.

TCK'nın 216/1 maddesi uyarınca, "halkın din ve farklı özelliklere sahip bir kesimini diğer bir kesim aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçunun işlendiği iddia edilen dilekçede, STV Genel Müdürü Hidayet Karaca, Sorumlu Müdür Murat Keskin ve dizinin yönetmen ile yapımcıları Hüdaverdi Yavuz, Cemile Karadaş ve Salih Asan hakkında dava açılması talep edildi.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

[big]STV'nin Olay Dizisi Birebir Gerçek Çıktı [/big]​

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, 5 yaşındaki bir çocuğu annesi örtülü olduğu için tedavi etmediği iddia edilen doktora disiplin cezası verildiği belirlendi

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün, Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk Kliniği Şefi Doç. Dr. Aysu Say'a 'devlet memuru vakarına yakışmayan davranışlarda bulunduğu' gerekçesi ile uyarı cezası verdiği ve cezanın dosyasına işlendiği kaydedildi. Eylül 2005'teki olayda Dr. Say'ın, menenjit şüphesi ile getirilen küçük Muhammed'i annesi örtülü olduğu için tedavi etmediği ve hakarette bulunduğu iddia edilmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunulması üzerine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü de soruşturma başlatmıştı.

Anne Songül Engiz'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda Aysu Say hakkında disiplin işlemi uygulandı. Say'ın 'Devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışlarda bulunduğu' gerekçesiyle uyarma cezası aldığı ve cezanın dosyasına işlendiği belirlendi. İstanbul İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar imzası ile şikayetçi Songül Engiz'e gönderilen 25 Aralık 2006 tarihli yazıda "Doç. Dr. Aysu Say hakkında 657 sayılı kanunun 125 . maddesi gereğince gerekli disiplin işlemi uygulanmıştır." ifadeleri kullanıldı. Say'ın ismi bir başka skandala da karışmıştı. Dr. Say, Mart 2006'da 4 buçuk aylık bir bebeği hastaneye kabul etmeyip, ölümüne sebep olmakla suçlanmıştı. Rabia isimli bebeğin babası Halil İbrahim Yakupoğlu, valiliğe sunduğu dilekçede, Say'ın kıyafeti sebebiyle çocuğu kabul etmediğini belirtmişti.

kaynaklar: http://www.haberalemi.net/haber_detay.php?haber_id=15517

http://www.radyoonbes.com/index.php

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

serap bozkurt yazdı:
S.A.
İNANMIYORUM YA BEN O DİZİYİ ÇOK BEĞENEREK İZLİYORUM KONUSU MÜTHİŞ HEM GÖZLERİMİ DE AÇDI ŞAHSEN ARTIK OLAYLARA DAHA FARKLI BAKIYORUM ÖZELLİKLEDE BAZI MEDYA KURULUŞLARININ DİNİ DEĞERLERLE İLGİLİ YAPTIKLARI HABERLERE DAHA DÜŞÜNEREK BAKIYORUM MESELA BİR ARA BİR KADIN ÇIKMIŞTI İŞTE KENDİNİ PEYGAMBER İLAN ETTİ DİYE YANİ BENİM AKLIMDA HALA BİRİLERİNİN KURUP OYNADIĞI BİR SENARYO OLABİLECEĞİ FİKRİ VAR. BENCE STV HER YAPIMINDA OLDUĞU GİBİ BU YAPIMINDA DA HER ŞEYİ AÇIK VE NET BELİRTMİŞ VE TABİİ BU DA BAZILARINI İŞİNE GELMİYOR DEĞİL BEN BÖYLE BİR OLAYIN ÜLKEMİZDE OLABİLECEĞİ KAANATİNDEYİM ALLAH ONLARIN KÖTÜLÜKLERİNDEN BİZİ KORUSUN. EĞER RTÜK BU DİZİYİ YAYINDAN KALDIIRISA BAŞINA ÇOK BÜYÜK BİR BELA ALMIŞ OLUR "BENİ" :p BENCE BÖYLE BİR KARAR ALINIRSA ARTIK TELEVİZYONDA YAYINI DEVAM EDEN BİR ÇOK SAÇMA DİZİ İÇİNDE BİZİM BİR ŞEYLER YAPMAMIZ GEREKİR ARKADAŞLAR YOKSA BUNLAR ŞİMDİDEN ÇOCUKLARIMIZI BİLE KENDİ İSTEDİKLERİ ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİYORLAR BU KONUYLA İLGİLİ MODARETÖRLERDEN VE KURUCULARDAN BİR GİRİŞİM BEKLİYORUM BEN RTÜK Ü NE KADAR ARASAM ARAYAYIM ETKİLİ OLMAYACAKTIR O YÜZDEN ARKADAŞLAR HEP BİRLİKDE BİR ŞEYLER YAPMAK GEREKİR A.E.O. SELAMETLE

ve aleykümselam Evet kardeşim dizi bazı insanların oyndığı olayları gün ışığına çıkarıyor ve sizin de dediğiniz gibi bazılarının işine hiç gelmiyorr. Çünkü insanlar yavaş yavaş uyanıyor. gerçeklerin farkına varıyor hemen olaylara kanmıyor. ve dizide olanlanlar belkide gerçekte olanların çok azını gösteriyor. Allah bu diziyi yayınlayanlardan razı olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
YAAA O BENİM DİZİM ÇOK SEVİYORUM BEN O DİZİYİ YA MUSTAFA KARDEŞİM BEN GERÇEKTEN ÇOK YAVAŞIM DÜN DİZİYİ İZLERKEN DİZİYİ İZLEYEN VARMI DİYE SORACAKTIM SİTEYE MAŞALLAH SANA NE DİİM.DUYMUŞTUM O MİSİLLEMEYİ AMA BU SEFER ÇOK İLERİ GİTMİŞLER.SUSUP KENDİLERİNE PAY ÇIKARTACAKLARINA BİDE UTANMADAN DAVA AÇIYORLAR ÇOK YÜZSÜZLER YAAA.SİNİRİMDEN GÜLÜYORUM BU DURUMA YAA.HAYRET BİŞEY.ASLINDA HER BİRİMİZİN BİREY OLARAK O SAÇMA DİZİLERİ ŞİKAYET ETMEMİZ GEREKİR.AMA ÇOK PASİFİZ BİZ YANİ KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM ALINMAYIN.RABBİM ŞU MÜBAREK CUMA BAYRAMIMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU ALDANMIŞ SAPIK RUHLU İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ GÖZLERİ VE KALPLARİ HAKKA KAPANMIŞ İĞRENÇ YAŞANTILARINI MODERN KELİMESİYLE ÖRTEN ZAVALLI AHMAK DİN DÜŞMANI FUKARALARININ ELİNE FIRSAT VERMESİ TÖKEZLETSİN HER İŞLERİNDE...HADİ DUADANDA MAHRUM ETMEYELİ BELKİ İSLAMİYETE FAYDASI OLACAK OLANLAR VARDIR İÇLERİNDE KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH RABBİM ISLAH ETSİN ONLARI..SELAM VE DUA İLE .BU ARADA ALLAH RAZI OLSUN ....AYDINLATTIN BİZİ...UYANIK KALALIM İNŞALLAH HER DAİM.

:D:D:D:D Ya siz kitabıda tanıtacaktınız demi :D

biri sizin gizli birlgilerinizi bana sızdırıyo olmasın :D

Allah razı olsun kardeşim sağolasın

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcımız olsun. hoşlarına gitmeyen gerçekler bunlar ve kuyruklarına basılmış gibi hemen harekete geçiyolar, kimse görmesin herkes uyusun diye. ama yağma yok uyumak yok inşallah... üstünü örtmemek gerek yaşananların değil mi? paylaşım için teşekkürler...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

arada bende seyrediyorum ama adamın yalnız ataist olduğunu biliyorum her zaman takip edemiyorum örtü meselesini de haberlerde izlemiştim seyredilmiyecek programları öne alıyorlar mesela nihat hatipoğlu nun programı ne kadar geç başlıyor uyuklaya uyuklaya seyrediyorum çok kızıyorum ama yapacak birşey yok S.A B)B)B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
Allah yardımcımız olsun. hoşlarına gitmeyen gerçekler bunlar ve kuyruklarına basılmış gibi hemen harekete geçiyolar, kimse görmesin herkes uyusun diye. ama yağma yok uyumak yok inşallah... üstünü örtmemek gerek yaşananların değil mi? paylaşım için teşekkürler...

Amin kardeşim Allah razı olsun onlarda artık uyandığımızı ;)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

başörtÜ

Onca savaş kazandık sanma silah gÜcÜyle
O savaşları kazandık biz iman gÜcÜyle
BaşörtÜ dÜşmanlarına diyeceğim tek cÜmle
Ninenizde kapalı gidin onu açın önce

Bunu duymak ne acı nekadar kötÜ
Bu ****lerin artık kurumalı kökÜ
KÜrdÜ,lazı,çerkezi,kıvırcığı,tÜrkÜ
çıkın bağırın yasak olmamalı başörtÜ

Biri topsakallı dÜnyayı hiç görmez
Biri mini etek kimse bir şey demez
Bunu mÜslÜman olan kabÜl edemez
Bacım başörtÜlÜ diye okula giremez

Bu gençlerim unuttu dini,imanı
Sorsam bilemez inan islamı
Haçlı sefer olmuş gÜler halimize
Söyleyin no argo! bu tÜrke revamı

Biri askere silah çeker biryıl yatmaz
Biri başörtÜsÜ dese damdan kurtulmaz
Anamızın bacımızın başını açtıranlar
Biz bişey diyemesekde ALLAHIM unutmaz

susuyorum

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
başörtÜ

Onca savaş kazandık sanma silah gÜcÜyle
O savaşları kazandık biz iman gÜcÜyle
BaşörtÜ dÜşmanlarına diyeceğim tek cÜmle
Ninenizde kapalı gidin onu açın önce

Bunu duymak ne acı nekadar kötÜ
Bu ****lerin artık kurumalı kökÜ
KÜrdÜ,lazı,çerkezi,kıvırcığı,tÜrkÜ
çıkın bağırın yasak olmamalı başörtÜ

Biri topsakallı dÜnyayı hiç görmez
Biri mini etek kimse bir şey demez
Bunu mÜslÜman olan kabÜl edemez
Bacım başörtÜlÜ diye okula giremez

Bu gençlerim unuttu dini,imanı
Sorsam bilemez inan islamı
Haçlı sefer olmuş gÜler halimize
Söyleyin no argo! bu tÜrke revamı

Biri askere silah çeker biryıl yatmaz
Biri başörtÜsÜ dese damdan kurtulmaz
Anamızın bacımızın başını açtıranlar
Biz bişey diyemesekde ALLAHIM unutmaz

susuyorum

Allah razı olsun kardeşim susmak bazen güzel bi cevaptır teşekkür ederim

ravzanuru

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
YENİ GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM
O BÖLÜMÜ İZLEDİM FAKAT SIKI TAKİPÇİSİ DEĞİLİM
ALLAH İSLAH ETSİN.
RABBİM ÜMMETİ MUHAMMEDİN İN YAAR VE YARDIMCISI OLSUN.

Başartüsü Onurum

Başartüsü Gururum

Başartüsü Özgürlüğüm

Başartüsü Gelecegim

Başartüsü Yaşam Tarzım

Başartüsü İnancım

Başartüsü Hakkım

Başartüsü ALLAH IN EMRİ İKEN

Ben bütün bu değerleri özüme ilmik, ilmik işlemişken

Sen istiyosun diye niye cıkartayım BAŞARTÜMÜ!

SELAM VE DUA İLEB)B)B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ravzanuru yazdı:
S.A
YENİ GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM
O BÖLÜMÜ İZLEDİM FAKAT SIKI TAKİPÇİSİ DEĞİLİM
ALLAH İSLAH ETSİN.
RABBİM ÜMMETİ MUHAMMEDİN İN YAAR VE YARDIMCISI OLSUN.

Başartüsü Onurum

Başartüsü Gururum

Başartüsü Özgürlüğüm

Başartüsü Gelecegim

Başartüsü Yaşam Tarzım

Başartüsü İnancım

Başartüsü Hakkım

Başartüsü ALLAH IN EMRİ İKEN

Ben bütün bu değerleri özüme ilmik, ilmik işlemişken

Sen istiyosun diye niye cıkartayım BAŞARTÜMÜ!

SELAM VE DUA İLEB)B)B)

ve aleykümselam Allah razı olsun

Diziyi kaçıranlar için eski bölümleri izleyebilecekleri bi link verecem
Allaha emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

GERÇEKLER, TAĞUTU HER ZAMAN RAHATSIZ EDECEKTİR.. MÜSTEHCEN DİZİLERE DE AYNI TEPKİ KONSUN, ARTNİYETSİZ OLMADIKLARINA İNANABİLELİM.. ONLARI RAHATSIZ EDEN İSLAMIN KENDİSİDİR.. VE DÜNYA ARTIK NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEKTEDİR.. BU DİZİ, BAZI ŞEYLERİ BİLMEYENLERİN DE BİLMELERİNE VESİLE OLACAKTIR İNŞALLAH.. SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt