gerçekten büyüleyici ALLAH razı olsun
Selamünaleyküm Temizliğin,paklığın güzelliğin resmi bu olsa gerek. ALLAH razı olsun güzel paylaşım yüreğine sağlık selametle.
cevdet abi bende birşeyler ekleyim
damlalar........
..............
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TEKKELİME İLE MUHTEŞEM PEKİ NE ANLATIYOR BİR FİKRİN VARMI ELLERİNE SAĞLIK RABBİME EMANETSİN .
Selamün aleyküm Cevdet Abimiz. Emeğinize sağlık..Resimler çok güzeldi. Rabbimiz c.c razı olsun. Bizim nur damlasına göre bir başlık olmuş:evet.. Paylaşım için teşekkürler..Rabbimize emanet olun inşallah.Selam ve dua ile.
insan bakrken huzur buluyor ama bir fikrim yok cevdet abi
o nur damlası benmiyim acaba :]
dalmışım öyle resim koyuyorum mesajları yeni gördüm
teşekkür ederim o damlalar gülle güzelleşiyor :evet
gül kardeşim
hayırlı geceler
selam dua ve muhabbetle inşallah
Selamün aleyküm Cevdet Abimiz. Emeğinize sağlık..Resimler çok güzeldi. Rabbimiz c.c razı olsun. Bizim nur damlasına göre bir başlık olmuş:evet.. Paylaşım için teşekkürler..Rabbimize emanet olun inşallah.Selam ve dua ile.
S.A. KARDEŞİM BİLİRSİN BİLİRSİN SENİN YAZMANI İSTİYORUM ÖNCE YARADANDAN BAŞLA BİRAZ KOPYA VEREYİM SONRA TEMİZ PAK HUZUR GİBİ SEN DAHA İYİ YAZARSIN RABİME EMANET OL KARDEŞİM.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BİZİN NUR DAMLASINA BİR GÖREV VERDİM DANLAYI VE BU RESİMLERDE NE GÖRDÜĞÜNÜ ACIKLAYACAK ALLAH KOLAYLIK VERSİN GÜZEL BİR ŞEYLER YAZACANA EMİNİM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.