Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

** YÂD Edersen, ŞÂD Olursun ** (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Zikir, umudun çehresini saran keder ateşini söndürür

Size Allah’ı çok zikretmenizi emrediyorum. Peşine düşman düşen kimse, nasıl bir kaleye sığınarak ondan kurtulursa, kul da şeytandan ancak Allah’ın zikri ile kurtulur.” (Hadis-i Şerif)

selamün aleyküm gönlü yüreyi güzel kardeşim emeyine sağlık çok güzel şeyler okuyoruz senin sayende RABBİM CC son nefesimizede bile ALLAH CC ALLAH CC ALLAH CC diyerek gözümüz miraçta alsın canımızı inşallah amin amin amin

Ve aleyküm Selam değerli ablacım.
Sizin de güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz ve dualarınız için..Kalbi aminler diyorum dualarınıza inşallah..Allah c.c razı olsun..En Emin'e emanetsiniz..Selam ve baki dua ile..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleykum aliyeciğim.Anca okuyabildim.

Mevlana şöyle der:"Nekadar anlatırsan anlat nekadar bilirsen bil anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır".Bende kelime dağarcığımın yettiği kadar nasip nisbetince anlamaya çalıştım:).Kişinin karşıdaki insana sevgisinin emaresi onu çokça anması,aramasıdır.Rahman sevgiside böyle onu zikrederek onu ne kadar çok sevdiğimizi belli ediyoruz.Kalpler ancak yaradanı anmakla mutmain olur can kardeşim seninde bildiğin üzere.Allaha emanet olB)

Ve aleyküm Selam can ablacım :)
Güzel yorumunuz ve güzel dualarınız için çok teşekkür ederim..Güzel yüreğinize ve gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Allah c.c razı olsun inşallah sizden de daimen..En çok andığımız, en çok sevdiğimizdir..Dillerimiz zikirsiz, kalplerimiz sürursuz kalmasın inşallah..En Emin'e emanetimsiniz ve dualarımdasınız ablacım..Baki muhabbetle...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
laleod1.jpg

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
İmam Sadık (a.s) ashabına şöyle buyurmuşlardır: Mümkün olduğu kadar gece gündüz her saatte Allah'ı c.c.anın. Çünkü Allahu Teâlâ kendisini fazla zikretmenizi emretmiştir size; Allahu Teâlâ kendini anan bir mümini anar. Bilin ki, bir mümin Allah'ı c.c. anarsa Allah c.c. da onu anar.​

ES SELAMU ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL GÜL KARDEŞİM...B)
UZUN Bİ ARADAN SONRA TEKRAR SİZLERLE BULUŞMAK ÇOK MUTLU ETTİ BENİ.RAB'BİM C.C. UZUN AYRILIKLAR GÖSTERMESİN BİZLERE İNŞAALLAH.UMARIM GÖRÜŞMEYELİ İYİSİNİZDİR CANIM KARDEŞİM.MAŞAALLAH BERAKALLAH KARDEŞİM,EPEYDİR PAYLAŞIMLARINIZI TAKİP EDEMEDİM AMA ŞİMDİLİK OKUDUĞUM KADARIYLA HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE KIYMETLİYDİ.RAB'BİM C.C. SON NEFESİMİZE KADAR 'O'NU ANAN KULLARINDAN EYLESİN CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH.ELİNE EMEĞİNE GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK OLSUN.RAB'BİM ECRİNİ FAZLASIYLA VERSİN,SENDEN DAİMA HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH.DAİMİ DUAMLA BAKİ MUHABBETLERE.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN CANIM KARDEŞİM...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Doğru zamanda sahih eylem ve söylemlerde bulunmayı aşka dönüştürür. Kavuşma, buluşma ve konuşmanın önündeki kapıları aralar. Anın vâcibiyle donatır; hikmet sevgisi, hakikât bilgisiyle yol aldırır. Kalpleri, öfke girdabından kurtarır.

selamun aleykum ve rahmetullah Can Aliyecim:)
çok faydalı güzel bir paylaşım yine, Rabbim sevabınızı yazsın, istifade edenleri çoğaltsın inşaallah.
zikir dil ve kalbin birlikte en güzel uyumu sergileyip Rahman'a yöneldiği hal olsa gerek...
Rabbim O'ndan, zikrinden, sevgisinden uzak kılmasın bizleri , amiin.
selam ve dualarımla güzel kardeşimB)
Biricik Mevla'ya emanet olun...

Ve aleyküm Selam can Esmacım:)
Dualarla giriş yaptığınız ve her zamanki gibi beğeniyle okuduğum bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah can kardeşim..Kalbi aminler inşallah dualarınıza.. Zikir, ruhun, kalbin azığıdır.. Bedenimizi gıdasız bıraktığımızda nasıl çöküyorsa, ruh ve kalp de zikir ile takviye olunmayınca kararır, çöker..Allah c.c kalplerimizi zikir nimetinin güzelliklerinden, şifalarından ve faydalarından hakkıyla istifadelendirsin inşallah..Dualarımız müşterek güzel kardeşim benim..Allah c.c razı olsun inşallah..Muhabbetle..
Muhabbeti, kalplere nakşedene emanetimsiniz..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Selamun Aleyküm Kardeşim Allah c.c. razı olsun ..
Zikrin faziletleri ve önemi Ayetler ve hadisler eşliğinde Çok Güzel Bir şekilde Anlatılmış .. Senin ''Allah'' demen Allah'ın lebbeyk Kulum - Buyur Kulum Demesidir Bizler Her zaman rabbimizi canı gönülden analım inşallah .. Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

Ben ne yaptım da geldi bu saadet.. Mansur gibi dara mı çekildim Yusuf gibi kuyulara mı atıldım . Ne yaptım da şad ettin gönül hanemi... Bilirim ki rahmetindir bu... Sen olmasan ne yol biter ne feryadım. Ne tedbirim kâr eder ne cehdim.

Ve aleyküm Selam Değerli kardeşim.
Güzel yorumunuz ve katkınız için teşekkür ederim.. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Duanıza amin..Allah c.c kendisini hakkıyla takdir eden, anan kullarından eylesin bizleri inşallah..Rabbimize emanet olunuz kardeşim..Selam ve Dua ile..

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
“Rabbini anan kimse ile anmayanın farkı, ölü ile diri gibidir.

selamun aleyküm can kardeşim eline emeğine sağlık rabbim ilmini artırsın
selametle.....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
İmam Sadık (a.s) ashabına şöyle buyurmuşlardır: Mümkün olduğu kadar gece gündüz her saatte Allah'ı c.c.anın. Çünkü Allahu Teâlâ kendisini fazla zikretmenizi emretmiştir size; Allahu Teâlâ kendini anan bir mümini anar. Bilin ki, bir mümin Allah'ı c.c. anarsa Allah c.c. da onu anar.​

ES SELAMU ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL GÜL KARDEŞİM...B)
UZUN Bİ ARADAN SONRA TEKRAR SİZLERLE BULUŞMAK ÇOK MUTLU ETTİ BENİ.RAB'BİM C.C. UZUN AYRILIKLAR GÖSTERMESİN BİZLERE İNŞAALLAH.UMARIM GÖRÜŞMEYELİ İYİSİNİZDİR CANIM KARDEŞİM.MAŞAALLAH BERAKALLAH KARDEŞİM,EPEYDİR PAYLAŞIMLARINIZI TAKİP EDEMEDİM AMA ŞİMDİLİK OKUDUĞUM KADARIYLA HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE KIYMETLİYDİ.RAB'BİM C.C. SON NEFESİMİZE KADAR 'O'NU ANAN KULLARINDAN EYLESİN CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH.ELİNE EMEĞİNE GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK OLSUN.RAB'BİM ECRİNİ FAZLASIYLA VERSİN,SENDEN DAİMA HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH.DAİMİ DUAMLA BAKİ MUHABBETLERE.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN CANIM KARDEŞİM...B)

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü gül yürekli, Can kardeşim..
Hoşgeldin, sefalar getirdin canım kardeşim.. Ben geldim, şimdi de sen yoksun.. İnşallah iyisindir, iyi olduğunu bilmek de yetiyor güzel kardeşim.. Ama güzel paylaşımlarınla, samimi kardeşliğinle özleniyorsun Can.. Her daim aklımda, ve dualarımdasın..Rabbimiz c.c hakkında her daim hayır inşa etsin, hayat sefineni güzelliklerle donatsın inşallah..
Güzel ve değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum..Gül yüreğine sağlık can kardeşim.. Seni tekrar aramızda görmek duasıyla inşallah..B)
Daimi muhabbetle ve Sevgi;) ile Kalplere Sevgi nakşedene emanetimsin inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Rabbini anan kimse ile anmayanın farkı, ölü ile diri gibidir.

selamun aleyküm can kardeşim eline emeğine sağlık rabbim ilmini artırsın
selametle.....

Ve aleyküm Selam güzel ablam..B)
Amin cümlemizin inşallah.. Allah c.c razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim..Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz..Hayırlı ve bereketli günler.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.a.Allah razı olsun.güzel bir paylaşım Allah cümlemizi adını anmaktan gafil kılmasın.yüreklerimizi zikir güzelliğiyle nurlandıran kullarından eylesin selam ve dua ile

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim razı olsun...
selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.a.Allah razı olsun.güzel bir paylaşım Allah cümlemizi adını anmaktan gafil kılmasın.yüreklerimizi zikir güzelliğiyle nurlandıran kullarından eylesin selam ve dua ile

Ve Aleyküm Selam kardeşim.
Amin inşallah. Allah c.c razı olsun yorumunuz için..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim
Allah razı olsun güzel paylaşımınız için emeğinize sağlık.
Her an Allahı zikreden kullardan olmamız duası ile...Allah a emanetsiniz.
Ramazan ı Şerifiniz mübarek olsun.Baki selam ve dua ile...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim
Allah razı olsun güzel paylaşımınız için emeğinize sağlık.
Her an Allahı zikreden kullardan olmamız duası ile...Allah a emanetsiniz.
Ramazan ı Şerifiniz mübarek olsun.Baki selam ve dua ile...B)

Ve aleyküm Selam canım kardeşim..
Rahman c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim güzel kardeşim.. Kalbi aminler güzel dualarınıza... Sizin de Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun, Rabbimiz c.c nice Ramazan'lara eriştirsin inşallah.. Rabbimize emanetimsiniz..Selam ve baki Dua ile..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt