Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vuslata erdim çokk mutluyum (1 Kullanıcı)

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Seni tanimiyorum ama bu yaziyi okuyunca ne kadar mutlu oldugumu anlataman..Rabbim senin dermanini vermis simdi tesekkur etmek icin sen dualarini eksik etmemelisin:) Rabbim hayirli ve uzun omurler verir insallah...

sağol kardeşim allah razı olsun sevincimi benle paylaştığın için rabbime hep dua ediyorum derman verdi bana tüm hasta kullarına şafi ismiyle şifa versin inşallah

mahseri

Kayıtlı Kullanıcı
Çok mutlu oldum kardeşim rabbim çok büyük maddi manevi şifalr nasip etsin cümlemize:)

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi okudum mesajını. senin adına çok sevindim. Allah kimseye dermansız hastalık vermesin inşallah. bundan sonraki günleriniz hep sağlıklı ve mutlu geçsin inşallah...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ohh cok şükür ALLAHA cok mutlu oldum okuyunca.selametle kal

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi okudum mesajını. senin adına çok sevindim. Allah kimseye dermansız hastalık vermesin inşallah. bundan sonraki günleriniz hep sağlıklı ve mutlu geçsin inşallah...

sağolasın canım kardeşim allah razı olsun inşallah kardeşim rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
..............güncelleme....................

eY sEvGiLi

Kayıtlı Kullanıcı
rabbime binlerce defa şükür çok sevindim..:)

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Senin adına çok sevindim inşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursun

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam çekirdeğe orman gizlemiş.
Tahıl tanesine harman gizlemiş.
Sabır eyle,dua eyle şükür et.
Yılanın zehrinde dermen gizlemiş.
Elenaz kardeşim!İşte Rabbımızın gizli gizli hikmetleri,hiçbir şey boşuna yaratılmamış.Derdini veren Allah cc dermanını da veriyor çok şükür.
İnanın o kadar sevindimki;Rabbım nice hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin sizlere.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt