Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vuslata erdim çokk mutluyum (1 Kullanıcı)

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
:a44::a44::a44::a44:selamün aleyküm kardeşlerim ben 21 yaşında 6 aydır tedavi gören tüberküloz <verem<hastasıydım ve tedavi görüyordum allahıma binlerce kez şükürler olsun dün kontrole gittim ve tetkiklerimin sonucunda tedavim sonlandı artık ilaç kullanmıycam çokk mutluyum sizlerin dualarıyla bu zor günleri de atlattım herşeyin yolunda oldunu söyledi ilaç tedavisinin bittini söyledi doktorum çok zor günler geçirdim vaktiyle çokk şükür bitti rabbim kimselere vermesin bu hastalığı çok zorlu ve uzun bi süreç tedavi dönemi bugünü asla unutmuycam hayatımdaki en anlamlı ve en mutlu gün bugün hiç bu kadar mutlu olmamıştım rabbime çok şükür

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim isterse herşey oluverir maşALLAH kardeşim sıhhatiniz daim olsun ömrünüzü hak yolunda tüketeceginiz daha nice yıllar nasibiniz olsun cok gecmiş olsun kardeşim gözunuz aydın..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim isterse herşey oluverir maşALLAH kardeşim sıhhatiniz daim olsun ömrünüzü hak yolunda tüketeceginiz daha nice yıllar nasibiniz olsun cok gecmiş olsun kardeşim gözunuz aydın..

allah razı olsun kardeşim rabbim büyük derdi verende o dermanı da bana da şifasını ihsan eyledi allah tüm hasta kullarına acil şifalar versin inşallah

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam;

Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşimiz,bizlerde okurken mevlaya şükürler olsun dedik,tekrardan geçmiş olsun.

Selam ve yürekten samimi dualarımla,hayırlı ve bereketli cumalar olsun selametle kalınız kardeşimiz.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam;

Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşimiz,bizlerde okurken mevlaya şükürler olsun dedik,tekrardan geçmiş olsun.

Selam ve yürekten samimi dualarımla,hayırlı ve bereketli cumalar olsun selametle kalınız kardeşimiz.

allah razı olsun kaan ağbi çok şükür bunuda atlattım rabbim dert verip derman aratmasın inşallah dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel kardeşim ne kadar güzel çok sevindim,derdi veren RABBİM dermanınıda verirmiş çok geçmiş olsun,hayırlı cumalar güzel kardeşim...

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel kardeşim ne kadar güzel çok sevindim,derdi veren RABBİM dermanınıda verirmiş çok geçmiş olsun,hayırlı cumalar güzel kardeşim...

aleyküm selam kardeşim allah razı olsun sizlerin duları sayesinde rabbim dermanını verdi çokk sağolun hayırlı cumalar

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Caniiiiiim ne kadar\sevindim bilemzsin, ne kadar mutluyum bilemezsin. rabbime sukurler olsun,iyilestin. Allahim bir daha sana ve sevdiklerine boyle bir uzuntu yasatmasin insallah,Amin.

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim senin adına rabbime binlerce şükür güzel kardeşim selam ve dua ile kal

hüsna.86

Kayıtlı Kullanıcı
Derdi veren rabbim dermanınıda verir inş.

iyileştiğine sağlığına kavuştuğuna çok çok sevindim.... sabrının ekmeğini ye şimdi ALLAH yar ve yardımcımız olsun..selametle...

H

hasan_26

kardeşim sendende allah razı olsun inan çok sevindim saglıklı olaraktan tekrar aramıza dönmenin sevincini yaşıyorum allah cümlemizden razı olsun inan gözlerim doldu ya senin sevincin kadar sevinçliyim
rabbime emanet olasın

s.a.

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sağlığını daim eylesin kimseye de bu durumları göstermesin kardeş,çok sevindim senin adına.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Derdi veren rabbim dermanınıda verir inş.

iyileştiğine sağlığına kavuştuğuna çok çok sevindim.... sabrının ekmeğini ye şimdi ALLAH yar ve yardımcımız olsun..selametle...

canım benim çok sağol rabbim dermanımıda verdi şükürler olsun

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sendende allah razı olsun inan çok sevindim saglıklı olaraktan tekrar aramıza dönmenin sevincini yaşıyorum allah cümlemizden razı olsun inan gözlerim doldu ya senin sevincin kadar sevinçliyim
rabbime emanet olasın

allah razı olsun kardeşim çok sağol ya iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım çok şükür

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.hadi gözün aydın olsun inşallah.hamdolsun geçmiş bitmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın kardeşim.senin adına çok sevindim inan.bizimle paylaştığın için Rabbim razı olsun.bundan sonrada beslenmene çok dikkat et inşallah.selametle Rabbimize emanet ol kardeşim

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH SAĞLIK SIHATİNİZİ DAİM EYLESİN.
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHAT GİBİ DEMİŞ BÜYÜKLERİMİZ.SİZİN ADINIZA MUTLU BİR OLAY ÇOK SEVİNDİM.SELAM VE DUA iLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt