Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vodafone'dan 1000 TL hediye (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
Vodafone ve Teknosa, ortaklaşa düzenledikleri ''Bilgisayar Kampanyası''nı duyurdu.

gmvbliyzk0.jpg

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında hazırlanan özel paketlerden 1GB ya da 5GB aylık Mobil İnternet Paketlerinden birini alanlar, ücretsiz Mobil Modem ve Teknosa'dan bin liralık indirim çeki kazanacak.

Açıklamaya göre, 5 Ağustos–30 Eylül 2009 tarihleri arasında Vodafone'un Türkiye'de 3G farkıyla sunduğu özel Vodafone Mobil Modem İnternet paketlerinden 1GB ya da 5GB seçeneklerini 65 lira veya 75 liraya alan ve 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkes, ''HSUPA 7.2/2.0 Mbps'' Vodafone Mobil Modem'e ücretsiz sahip olurken, tüm Teknosa mağazalarında kullanabilecekleri bin liralık indirim çeki kazanacak.

Vodafone aboneleri, bin liralık indirim çeklerini Teknosa'lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık'a kadar kullanabilecek.

Kampanya süresince Vodafone aboneleri, Toshiba'nın ''L500-13T'' dizüstü bilgisayarını da KDV hariç bin 99 dolar yerine KDV hariç 849 dolara alabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

''3G ile Türkiye hızlı iletişim çağına giriyor. Türkiye'yi Vodafone 3G farkıyla tanıştırıyor olmaktan gurur duyuyoruz. 3G ile ülkemizde interneti sabit hatlara bağlı kalmadan, süper bir hızla özgürleştirerek tüm halkımızla buluşturmak adına bugüne kadar yapılmış en iddialı kampanyaya imza attık.

Kampanyamız çerçevesinde Teknosa ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Halkımız kampanyamız sayesinde, mekandan bağımsız süper hızlı internet deneyimi için gerekli her şeye çok makul fiyatta ulaşmış olacak. Kampanyamızın, ülkemizde sınırlı olan internet kullanımının yaygınlaşması adına önemli bir başlangıç olduğuna inanıyoruz.''

Açıklamada, 3G teknolojisinin hayata geçmesiyle bilgi teknolojileri konusunda hızlı ve önemli bir adım atıldığını belirten Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane'nin ise, kampanyanın Eylül ayı öncesinde okul açılış dönemine de hazırlık olması açısından önem taşıdığı görüşüne yer verildi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt