RE: VİCDANIN NEF'SE ÇAĞRISI
değerli kardeşim sana nekadar dua etsem azdır çok güzel çok ibretli bir yazıyı bizim gibi acizlerle paylaşmışsın rabbim senden razı olsun,bu din uğruna bu dava uğruna ne gözler feda edilmiş ne uykular feda edilmiş bizler rahat uykularımızda uyurken ne maneviyat erleri bizim dua etmekten aciz olduğumuz kardeşlerimize yardıma gitmiş ama bizler bir ekmek parası dahi yardımda bulunamamışız yazık bize vahlar bize öyleki biz gözlerimizn önündeki maneviyat erlerini görmekten hayır dualarını almaktan dahi aciziz yeri gelmişken kendimiz ve davay gönül vermişlrden bir örnek vermek istiyorum buna göre kendimizin değerini ölçebilelim zamanımızın büyüklerinden olan çok değerli bir zat şuan hayatta kendisi rabbim hayırlı uzun ömürler versin şöyle bir olay yaşanır bundan bir iki yıl önce çeçenistandan mücahitler türkiyeye yardım toplamaya gelirler mücahitlerle ilgilenen şahıs derki madem ist dasınız burda çok değerli bir alim var kendisini ziyaret edin ve hayır duasını alın sabah namazı vaktinde camiye giderler mübarek gelir namazı kıldırır ve sıhbet etmeye başlar mücahit şaşkındır yanındakine şöyle derr aaa biz bu zatı tanıyoruz bu zat bizimle dağlarda savaştı mücahitlerin yanında oldu herkes şaşkındır nasıl olur halbuki mübarek hep burdadır inanamazlar mücahit derki inanmıyorsanız gidin kendisine sorun bu mübarek zat cephede ayak parmağından yaralandı biz onu sardık mücahidin yanındaki zat gelir mübareğin yanına efendim der izniniz olursa ayakğınızı görebilirmiyiz herkes şaşkındır bunasıl istek diye ve mübarek çorabını çıkrır ve bakaarlarki mübareğin baş parmağı gerçekteb yaralıdır....demekki güzel kardeşim bizler gaflet uykusundayken maneviyat erleri boş durmamaktalar bizim gibi acizlerin gündüz vakti yapamadıklarını onlar bizle kainatın uyuduğu vakitte yapmaktalar kendimden utanıyorum hakiki müslüan olamadığımdan utanıyorum ve rabbimden bağışlanma diliyorum selam ve dua ile