Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vicdanim rahat değil hakkinizi helal edin... (1 Kullanıcı)

ahmetberk

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili üye kardeşlerim.
bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama.söylemek zorundayım vicdanım rahat değil.söylemesem son nefesime dek bu hep içimde dert kalacak.
Arkadaşlar ahmetberk isimli kulanıcı yani bu üyelik odtulu.seyma yani ben ben aldım bu üyeliği.yardım adlı başlık açarak kaç zamandır aklıma takılan soruyu sormak için aldım bu üyeliği.nasıl bir mantık ben deki bilmiyorum ama sormaya çekindim.yeni üyeliğin yaşını küçük göstererek cevaplanması kısa olması için yaptım.çok ama çok büyük bir hata yanlış ve mantık dışı birşey yaptım farkındayım.hakkınızı helal edin.bir daha olmayacak söz.
TEKRARDAN HAKKINIZI HELAL EDİN,BENİDE AFFEDİN.SAYIN MODERATÖR YANLIŞIMIN FARKINDAYIM DİLERSENİZ BİR DAHA ÜYE OLMAMAK ÜZERE SİTEDEN AYRILABİLİRİM.
SELAM VE DUA İLE ... :(

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tövbe edip kapısına gelen kullarını geri çevirmiyor biz mi çeviricez?helal olsun kardeşim.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
helal olsun kardeşim ne demek:)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili üye kardeşlerim.
bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama.söylemek zorundayım vicdanım rahat değil.söylemesem son nefesime dek bu hep içimde dert kalacak.
Arkadaşlar ahmetberk isimli kulanıcı yani bu üyelik odtulu.seyma yani ben ben aldım bu üyeliği.yardım adlı başlık açarak kaç zamandır aklıma takılan soruyu sormak için aldım bu üyeliği.nasıl bir mantık ben deki bilmiyorum ama sormaya çekindim.yeni üyeliğin yaşını küçük göstererek cevaplanması kısa olması için yaptım.çok ama çok büyük bir hata yanlış ve mantık dışı birşey yaptım farkındayım.hakkınızı helal edin.bir daha olmayacak söz.
TEKRARDAN HAKKINIZI HELAL EDİN,BENİDE AFFEDİN.SAYIN MODERATÖR YANLIŞIMIN FARKINDAYIM DİLERSENİZ BİR DAHA ÜYE OLMAMAK ÜZERE SİTEDEN AYRILABİLİRİM.
SELAM VE DUA İLE ... :(

Selamun aleyküm kardeşim...helal olsun sana vallahi harbi bir insanmışsın...seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum...bir de böyle yapmana gerek yok bazı kişiler var hem kendi kullanıcı ismini kullanıyorlar hem de başka bir isim kullanıyorlar...ikisini de aynı anda yürütüyorlar... ben farkediyorum bazı kişiler bilerek öyle yapıyorlar...sen soru sormak için yapmışsın pişman olmuşsun...bilmemek ayıp değil ; öğrenmemek ayıp...soru sormakdan çekinmemelisin ( gerçi nasıl bir soru sorduğunu bilmiyorum ama )öğrenmek için soru sormak şart...hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH...Selametle...:a15::a15:​

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.selam ile kalın...B)

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm kardeşim...helal olsun sana vallahi harbi bir insanmışsın...seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum...bir de böyle yapmana gerek yok bazı kişiler var hem kendi kullanıcı ismini kullanıyorlar hem de başka bir isim kullanıyorlar...ikisini de aynı anda yürütüyorlar... ben farkediyorum bazı kişiler bilerek öyle yapıyorlar...sen soru sormak için yapmışsın pişman olmuşsun...bilmemek ayıp değil ; öğrenmemek ayıp...soru sormakdan çekinmemelisin ( gerçi nasıl bir soru sorduğunu bilmiyorum ama )öğrenmek için soru sormak şart...hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH...Selametle...:a15::a15:​

siyah gül kardeşim insanın vicdanına lafı nasıl geçsin.bir yanlışı nasıl yaptıysak düzeltmeside öyle olmalı.Tekrardan hepiinize çok ama çok teşekkür ediyorum...selametle kalın...

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
anlamayan kardeşlerim sorum çok saçma böylesine saçma birşeyi sorduğum çin tekrrdan utanıyorum ama öğrene öğrene artık...:(
------
abilerim ablalarım ben siteye yeni üye oldum.10 yaşımdayım.namazlarımdan ve ibadetlerimin sonunda sevaplarımı ölmüşlerimizin ruhlarınada değmesini diliyorum.komşumuzun kızına sordum ibadetin kabul olmaz diyo olur mu olmazmı bilmiorum ama bana yardım edin nolur ...sizleri çk ama çok seviyorum

lanazir

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bu yaptığın hatayı kabullenip pişman olmuşsun bunun yanı sıra bunu bize açıklaman büyük bir cesaret Mevlam yar ve yardımcın olsun.Eğer hakkım varsa hoş helal olsun esenlikle kal.

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Hatanızın farkında olupta bundan dolayı pişmanlık duyupta düzeltme yoluna gittiğinize göre burda bu konuda kımse sizi yargılamaz sevgili kardeşim.

Rabbim hatasını tekrarlayan kullarından etmesin inşallah

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Ben anlamadim ama eğer hakki varsa heleal olsun arkadaş...

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardesim.
Önceden seni görmemistim, ama yan taraftaki toplam konular yerine tiklayinca görünüyor oradan okudum. Yani bana hakkin gecmemis, rahat ol. Asil sen hakkini helal et, bana öyle güzel seyler anlatmis oldun ki. Mesela ben almanyada yasiyorum, baskalarina hani yardim olsun diye devlet dairelerini cok arayip telefonda o aradigim kisi oldugumu söylüyorum, yada öyle mektup yaziyorum. Bunun hic günah olacagi, vicdan yapmam gerektigini düsünmemistim. Simdi senin burada daha kücük temiz yüreginde gördüm hatami. Ya da abimin internet radyosuna cok degisik isimlerle giriyorum, hani saka yapmak icin, ya da sohbet etmek istemedigim zaman. bunlarin günah olabilecegini düsünmemistim bile. Senin bu davranisin hatami görmeme vesile oldu.
Allahima sükürler olsun, 14 yasindaki bir kizin vesilesi ile bize hatalarimizi gösteriyor.
Namaz konusuna gelince bunun sevabini ben de cogu kez vefat etmis büyüklerimize bagislarim. Onlarin borclarini üstelenemiyorum tabi.
Ve hatta süt annem vefat ettginde, o zamanlari namaz kilmasini bilmiyordum oruc tutup bagislamistim. Süt annem de köyümüzün ebesi, ve doktoru sayilirdi, yani bütün tip ilmi rüyasinda ona ögretilmis birisiydi, vefat ettiginde de yüzü nurlanmis bir hanimdi. Büyük bir ihtimalle benim orucuma ihtiyaci yoktu, ama süt hakki var diye yapmistim. Ben o günden sonra islami ögrendim ibadetimi yaptim, dogru yola yöneldim. Yani neticede bana da cok faydasi oldu zannediyorum. Seni yaptigin güzel bir davranis Vefat etmis büyüklerimizi unutmayalim, cünki onlarin bize mutlaka hakki gecmistir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt