Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((vicdan azabı çekenler,bir bakalım inşAllah)) (1 Kullanıcı)

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
sa.yaptıgından utanıp viçdan azabı ceken.insanlıga ilk adımı atıyor inş.kalbinde yumuşama başlıyor.allah cc çümle islam alemini vicdan hasibi kılsın inş.a.e.o

leyla-1

Altın Üye
“Ey kendi nefislerine karşı haddi aşan, günahlarla kendi nefsine kötülük eden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Muhakkak Allah günahları affeder. O Gafur ve Rahimdir.” (4)

Emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kul hakkı çok kötü. Ben kul hakkından o kadar korkuyorum ki kimin kalbini kırdıysam hemen telafi etmeye çalışıyorum. Helallik istiyorum kesinlikle. Hakkını helal edip etmemek onların elinde. Paylaşımınız için teşekkürler. Allah'a emanet olun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Allah c.c. razı olsun çok güzel ve bilgili bir paylaşım olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık
Selametle:H

Pıtırcık

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuda sizlere danışmak istiyorum.Ben düğün zamanında eşimin ailesine yaşattığı olumsuzluklardan dolayı,ailemle kavgaları oldu,üstüne düşeni yapmadılar bu da yetmiyor gibi üste çıkmak gibi bir yeteneğe bile sahıpler.Hani derler ya ne utanma ne sıkılma var diye.neyse..
Ben bu yüzden haklı olmama rağmen bence bu kişilerle ilgili kötü konuşmaya gayret ettiysem de olmadı.Sevmiyorum bu insanları haklı nedenlerim de var.Ama neticede vicdanen rahatsız oluyorum,günaha girmek istemiyorum ama her daim sürekli haytımda olan bu insanlarla yüz yüze bakmak durumundayım.
Ben ne yapmalıyım bu durumda.?Direk onlarla bunu konuşmak istemiyorum

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi Allah affettiği kullarından eylesin amin....

emossss

Kayıtlı Kullanıcı
evet hayatımda bi kere çokbüyk vicdan azabı çektim ve kuran kursuna gittim sora okdr ağlayarak ve okdr allaha tövbe ettimki inşallah kabul olmuştur...

recep.

Kayıtlı Kullanıcı
adak

adak

slamın aleyküm arkadaşlar ben askerliyimi sınır boylarında yaptım askerliyim bitsin kurban yani büyük baş hayvan kesecem diye adak adadım ama yerine getiremebim bunun yaşantımda etkisiolurmu allaha emanet olun..s.a

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt