Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

°°Vejeteryanlık Sağlıklı mı?... (4 Kullanıcı)

°°Vejeteryanlık Sağlıklı mı?...

• Evet

Oylama: 0 0.0%
  • Hayir

Oylama: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
    • Selamün Aleyküm Bahar kardeşim..Emeğine SAĞLIK olsun inşallah:)..Paylaşımın güzel ve faydalıydı..Ben sebzeyi fazla sevdiğimi söyleyemem..Birkaç sebze türü dışında da pek yiyemiyorum malesef..Etten yana bir sorun yok, hatta sebzeye göre daha çok sevdiğimi de söyleyebilirim..Muhakkak ki ikisi de yeterli ve dengeli biçimde alındığında faydalıdır..Rabbimiz c.c razı olsun güzel kardeşim.. Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Vejeteryanlık yararlı diye birşey asla söz konusu bile olamaz. Azar azar herşeyden yememiz lazım. Allah herşeyi bizlerin yemesi için yaratmış, türlü nimetler vermiş. Her gıdanın vücuda farklı yönde yararları var bunları lütfen es geçmeyelim. Süt, yoğurt, peynir, yumurta, et, en gerekli temel besin maddelerimiz. Kırmızı et, kansızlığımızı gideriyor, protein yönünden zengin. Süt, yoğurt, peynir kemiklerimizi güçlendiriryor. bizi güçlü kılıyor onun için azar azar hepsinden vücudumuzu beslemek lazım. Yeni yetişen çocuklarımıza ileride sağlıklı bir bünyeye sahip olabilmeleri için, mutlaka bu temel besinleri yedirmemiz lazım diye düşünüyorum. Selametle, sağlıcakla kalın...

:evet
Evet Haklisiniz
Yorumunuz icin Tesekkür ederim
ALLAH´a.e.o

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
    • Selamün Aleyküm Bahar kardeşim..Emeğine SAĞLIK olsun inşallah:)..Paylaşımın güzel ve faydalıydı..Ben sebzeyi fazla sevdiğimi söyleyemem..Birkaç sebze türü dışında da pek yiyemiyorum malesef..Etten yana bir sorun yok, hatta sebzeye göre daha çok sevdiğimi de söyleyebilirim..Muhakkak ki ikisi de yeterli ve dengeli biçimde alındığında faydalıdır..Rabbimiz c.c razı olsun güzel kardeşim.. Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle B)

VE ALEYKÜM SELAM KARDESIM

Tesekkür Ederim Begendigine sevindim__ Yemek konusunda bende tam tersi ete hayir sebzeye evet :D
:evet
Yorumun icin Tesekkür Ederim__ Sendende Kardesim
ALLAH´a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt