Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vefat (1 Kullanıcı)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Inna Lillahi Ve Inna Ileyhi Raciun..ondan Geldik Ve Yine Ona Döneceğiz...

Bende Henüz Bir Buçuk Ay önce Dedemi Kaybettim..kaybetmek Demeyelimde Dedemi Yolcu Ettim ..rabbim Cümle Müminlerin Gelmiş Ve Gelecek Olanlarinin Akibetleri Hayreylesin Inşaallah...

Basiniz sagolsun,dediginiz gibi bizler yolcuyuz bu fani dunyada, rabbim yar ve yardimcimiz olsun. Allah'im sizden razi olsun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm.

İnna Lilllahi ve İnna İleyhi Raciun. Allahümme Elhikhu Bissalihin.

Allah c.c. kabrini nur, makamını cennet eylesin İnşaAllah. sizlere de sabır diliyorum Mevladan..

Allah'a emanet olun..

ve aleykum selam, rabbim dualarinizi kabul etsin, allah sizden razi olsun. AEO

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Dedeniz Ahmet Serdar' a Allah'tan rahmet diliyorum sizinde kardeşim başınız sağolsun dilerim ki mekanı cennet olur kurban olduğum Allah'ım tahsilatını affetsin soruna gelince çok bilgili değilim ama ben bir yakınım vefat edince Yasin-i Şerif okurum

çok sagolun, bende elimden geldigi kadar dedemin ve ölmüslerimizi ruhuna yasin-i serife okuyorum, allah sizden razi olsun, bu mubarek aydan geçmis olan günahlariniz af etsin, allah emanet olun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.leyle_serdar kardeşim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ölünün arkasından Kur'an okunduğu gibi hayır hasenatta bulunup sevabını ölenin ruhuna gönderebilirsin Allah ardında kalanlara sabır ve hayırlı ömür versin Rabbim cümlemize son nefeste iman selameti nasib etsin. "ALLAH'A EMANET OLUN!"

Rabbim (cc) sizden razi olsun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm öncelikle dedene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum
ölüm bu fani dünyadan geçip vatani aslisi olan cennete kavuşmanın anahtarıdır
herkes sevdikleriyle beraber olmak ister dedeninde sevdiklerinim çoğu
alemi berzahda özellikle rabbimiz ve peygamberimize kavuşmak ister buda ancak ölümle
gerçekleşir bizlere düşen sabır ve dua edip ruhuna göndermekdir
allah rahmet eylesin

allah sizden razi olsun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm başınız sağolsun Rabbim rahmet eylesin..inşaAllah mekanı cennet olur dedenizin..muhakkak her nefis ölümü tadacak düsturunca er ya da geç bizler de bu hakikatle başbaşa kalacağız ve ruhumuzu Rahmana teslim edeceğiz..Rabbim hayırlı ömürler,hayırlı ölümler nasib etsin biz aciz kullarına..selamun aleyküm

ve aleykum selam, rabbim sizden razi olsun ümmetimize hayirli ölümler nasib etsin, dualariniz için cok sagolun. AEO

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Dedenize Rabbimden Sonsuz Rahmetini Diliyorum. Mevlam Sizlerede Sabir Ve Metanet Ihsan Eylesin Dedemizi Iyilik Ve Güzellikleri Ile Hatirlayin Onun Için Ve Bütün Ahirete Intikal Etmişlerimiz Için Bol Bol Dua Ediniz Ve Sadaka Veriniz Bu Hem Sizi Hem Dedenizi Huzura Erdiririr Inşaallah ... Başiniz Sağ Olsun Allaha Emanet Olun

allah'im sizden razi olsun.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Inna Lillahi Ve Inna Ileyhi Raciun..ondan Geldik Ve Yine Ona Döneceğiz...

Bende 2 Dedemi Kaybettim..kaybetmek Demeyelimde Dedemi Yolcu Ettim ..rabbim Cümle Müminlerin Gelmiş Ve Gelecek Olanlarinin Akibetleri Hayreylesin Inşaallah...tekrarbaşınız saolsun....
:gulegule

sizinde basiniz sag olsun güzel kardesim, allah sizden razi olsun.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
MAŞALLAH hafize annem...bende konu için bakıyordum..siz eklemişsiniz...selametle kalın...
Allah cc emanet olun...

Kaan ben okuduğumda sen yoktun ben yazdım seni ondan sonra gördüm araştırıpta yazmak daha iyi oluyor vaktim olduğu zaman araştırıyorum olmadığı zaman kısa kesiyorum selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt