Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Veda... (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tevbekarım
  • Başlangıç tarihi
T

tevbekarım

selamün aleyküm
Allah hepinizden razı olsun kısa bi zaman önce girmeye başladım ve Allah biliyorki hepinizden çok şeyler öğrenmeyi nasip etti Allah ben bazı vicdani sebeblerden dolayı forumu üzülerek bırakıyorum online takip etmeyecem veda etmeyi sizlere karşı bir vefa borcu olarak görüyorum dualarınızda benide unutmazsanız çok sevinirim sizler islamiyet gen.tr ailesi olarak Allah rızası için hep dualarımda olacaksınız bilerek bilmeyerek birinizi kırdıysam veya üzdüysem hakkınızı helal edin.Allah a emanet olun. selam ve dua ile.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm
Allah hepinizden razı olsun kısa bi zaman önce girmeye başladım ve Allah biliyorki hepinizden çok şeyler öğrenmeyi nasip etti Allah ben bazı vicdani sebeblerden dolayı forumu üzülerek bırakıyorum online takip etmeyecem veda etmeyi sizlere karşı bir vefa borcu olarak görüyorum dualarınızda benide unutmazsanız çok sevinirim sizler islamiyet gen.tr ailesi olarak Allah rızası için hep dualarımda olacaksınız bilerek bilmeyerek birinizi kırdıysam veya üzdüysem hakkınızı helal edin.Allah a emanet olun. selam ve dua ile.

Ve Aleykumselam Kardeşim...
Daha yeni başlamıştık aslında...
Hakkımız var ise her daim helaldir kardeşim...
Hayırdır...?
Tabi ki belki sorgulama hakkımız yoktur kararınızı ama...Sizi her daim bekleriz foruma...
İnşallah...
Selam ve DUA ile...

T

tevbekarım

aleykümselam Hocam...
ailemizden hemen kopmak zaten nerdeyse imkansız gibi ancak nefis ve şeytan bırakmıyor yakamızı ölene kadarda bırakmayacak şüphesiz Rabbim nefsini terbiye edenlerden eylesin cümlemizi,ben sıkıntımı nasıl dile getireyim bilmiyorum ama içinden çıkamıyorum bugün ilk mesajlarıma döndüm döndüm okudum ben ki zamanında günaha boğulmuşken şimdi ne haddime farklı şeyler yazıyorum insanlara bişiler söylemeye çalışıyorum söyleyecek belkide en son insan benim geçmişteki hatalarım yanlışlarım günahlarım ciğerimi dağlıyor ama ben o günleri yaşamamış gibi şimdi başka birilerine bişiler anlatıyorum doğrusunu isterseniz hocam utandım kendimden günahlarımdan herşeyden sonra baktım buraya gelen temiz yürekli temiz ağızlı insanlar dua istiyor benim gibi bi kuldan...gerçi şimdi daha çok anlıyorum ben kimim ki ''ben nasıl günah işledim diyeyim işte ben kulum bu kadar acizim ama Rabbim büyüktür benim günahlarımdanda büyüktür Mağfireti çok geniştir...O ndan medet umuyorum...ben böylesi biriyken layık olmadığımı düşünüyorum hocam.vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.

mavci

Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Estağfurullah kardeşim...
Ne demek...
İnsan her daim öğrenmeye muhtaçtır...
Bizler de sizler gibiyiz hiç alınmayın inşallah...
Burada güzel ve hayırlı şeyleri paylaşa paylaşa daha çok şeyler öğreneceğiz inşallah...
İnsan nasıl yaşıyorsa öyle olur...
Dillerimizde dua, yazımızda güzellik olsun ki öyle olaım bizler de inşallah...
Hiçbir yere gitmiyorsunuz buradasınız kardeşim...
Selam ve DUA ile...

T

tevbekarım

Hak Teala sizlerden razı olsun.Rabbim kul olmayı kul gibi yaşamayı haddi aşmamayı nasip etsin.Dualarınıza gönülden amin diyorum.Siz ''Hiçbir yere gitmiyorsunuz buradasınız kardeşim...'' dedikten sonra söyleyecek sözüm yoktur şüphesiz hocam. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamın aleyküm

B u veda mesajını üzülürek okudum..

günahkar dersen benden büyük günahkar yoktur bu sitede..

Ama yüce ALLAH ın bağışlayıcı afedici olduğunu biliyorum hatalarıma tövbe ettim..

buradayız ALLAH rızası için ve sende buradasın..

üzülüp karamsarlığa kapılıp gitmek yok..

bir sorun varsa eğer bir ABİN olarak her zaman yanındayım..

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..

mavci

Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Hak Teala sizlerden razı olsun.Rabbim kul olmayı kul gibi yaşamayı haddi aşmamayı nasip etsin.Dualarınıza gönülden amin diyorum.Siz ''Hiçbir yere gitmiyorsunuz buradasınız kardeşim...'' dedikten sonra söyleyecek sözüm yoktur şüphesiz hocam. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Teşekkürler Kardeşim...
İyi ki buradasınız...
İyi ki buradayız...

T

tevbekarım

aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü abim
Allah razı olsun hepinizden bana merhametle muamele ediyorsunuz Rabbimde size merhametiyle muamele etsin.Dualarınıza muhtacım kul olmak için tevbemin kabulu için dualarınıza muhtacım vakit ayırdınız hakkınızı helal edin.Allah a emanetsiniz abi.

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum ...kardeş hiç kimse tertemiz, günahsız degildir...bizler melek değiliz günah işleriz ama tevbe etmeyi unutturmasın Allah...

Ebu Eyyub (radıyallahu anh) anlatıyor: “Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

“Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı.”

[Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]

Peygamber Efendimiz, “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gi bidir.” (İbn Mace, Zühd 30

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz..

Al-i İmran 139

Ya kardeş tam ben gidiyordum..

Sana kal deyipte benim gitmem olmaz değilmi.. ALLAH a emanetsin..

T

tevbekarım

salam aleykum ...kardeş hiç kimse tertemiz, günahsız degildir...bizler melek değiliz günah işleriz ama tevbe etmeyi unutturmasın Allah...

Ebu Eyyub (radıyallahu anh) anlatıyor: “Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

“Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı.”

[Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]

Peygamber Efendimiz, “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gi bidir.” (İbn Mace, Zühd 30

Allah u Teala sizin yar ve yardımcısı olsun bu yazdıklarınız müjdeli haberler Rabbim tevbei nasuh nasip etsin.vakit ayırdığınız için Allah sizden razı olsun.

T

tevbekarım

Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz..

Al-i İmran 139

Ya kardeş tam ben gidiyordum..

Sana kal deyipte benim gitmem olmaz değilmi.. ALLAH a emanetsin..

yok gitmek olmaz abi dediğiniz gibi Allah rızası için burdayız o istikametlede kalacaz inşallah.

-İslamGülü-

Kayıtlı Kullanıcı
Kimse gitmesin biyere :) Böyle güzel bi siteden ayrılmak olmaz yani

Hepimizin hataları , günahları oluyor ablacım ama önemli olan günahın farkına varıp pişman olmak.. tevbe etmek.. ve aynı günahı tekrarlamamak..

Gitmek yerine forumda kalıp güzel bilgiler edinmek daha hayırlı olur inşALLAH

'' Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte Kevser Havuzu'nun kenarında 'Cennet'te buluşalım İnşALLAH ''

T

tevbekarım

Kimse gitmesin biyere :) Böyle güzel bi siteden ayrılmak olmaz yani

Hepimizin hataları , günahları oluyor ablacım ama önemli olan günahın farkına varıp pişman olmak.. tevbe etmek.. ve aynı günahı tekrarlamamak..

Gitmek yerine forumda kalıp güzel bilgiler edinmek daha hayırlı olur inşALLAH

'' Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte Kevser Havuzu'nun kenarında 'Cennet'te buluşalım İnşALLAH ''

Bana sizleri nasip eden RABBİME HAMD Ü SENALAR OLSUN

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berahatuhu.

Ayrılma sebepleri kardeşimize özeldir. Dahası bu ayrılıkta değildir. Unutmamak gerekir ki, kişi sevdiği ile beraberdir. Sizde bizim sevdiklerimizdensiniz inşAllah. Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık. Burası bir han, hepimizde yolcu. Allah rızası için allah ve resul sevgisini gönüllere yerleştirmeyi görev edinerek hepimiz buraya geliyoruz. Gelenden de gidendende allah razı olsun.

Allaha emanet olun kardeşim. Dualarda buluşmak ümidiyle.

T

tevbekarım

Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berahatuhu.

Ayrılma sebepleri kardeşimize özeldir. Dahası bu ayrılıkta değildir. Unutmamak gerekir ki, kişi sevdiği ile beraberdir. Sizde bizim sevdiklerimizdensiniz inşAllah. Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık. Burası bir han, hepimizde yolcu. Allah rızası için allah ve resul sevgisini gönüllere yerleştirmeyi görev edinerek hepimiz buraya geliyoruz. Gelenden de gidendende allah razı olsun.

Allaha emanet olun kardeşim. Dualarda buluşmak ümidiyle.

Allah razı olsun.Rabbim iyilerin duasını nasip etsin bu güzel aileye.Dualarım hep sizlerle.

G

Goldenrose

Aleyküm selam.
Belki ne söylersem söyleyeyim sizi kararınızdan vazgeçiremeyeceğim ama ben yine de birşeyler söylemek istiyorum izniniz olursa. Ben bu foruma ilk üye olduğumda burayı sıradan bir yer zannettim. Sadece islami paylaşımların yapıldığı islami bilgilerin verildiği sıradan bir yerdi benim gözümde. Daha sonradan değişik konuların altında dertlerini anlatan, tatlı tartışmalar yapanlar, birbirlerine dua eden, sevincini paylaşan ve birbirlerini Allah için seven insanların burada toplandığını anladım. Ama bu insanlarda birşey vardı. Birşeyler yaşamışlardı. Acı çekmişlerdi. Olgunlaşmış ve hayatı en ince ayrıntısına kadar tanımıştı buradaki insanlar. Dikkatimi çekti. Derdim olduğunda sıkıntım olduğunda hemen foruma koştuğumu fark ettim. Yataktan kalkıp güne merhaba dediğimde eskisinden çok daha farklı olduğumu fark ettim. Sonradan anladım bu farklılığın sebebini. Benim ikinci bir ailem olmuştu. Ben de bir ara sizin gibi forumu bırakmaya karar vermiştim. Birkaç kişi ile tartışma yaşadığım için. Ama sonradan hakkaten insan yapamıyor. Ailesi olmadan buradaki insanlar olmadan ben yapamıyorum. Siz yapabilir misiniz? Kime derdimi anlatacağım, kimden dua isteyeceğim buradaki insanlardan başka? Hiç birimiz masum, günahsız değiliz. Ama şimdi biz bu aileyi terk edersek bir dalı daha eksiltirsek bu aileden zamanla kayboluruz. Sizlerle oluştu bu aile. Sizlerle varoldu. Belki hiçbir zaman ailenin tam bir üyesi olamayacağım tam emin olabilirsiniz ki sizler bu ailenin birer ferdisiniz. Sıradan bir forum olarak gördüğüm bir yerin zamanla beni bu kadar mutlu edip bu kadar güzel ikinci bir aile vereceğini nereden bilebilirdim ki? Şimdi vazmı geçeceksiniz bu aileden? Yapabilirseniz buyrun yapın. Ona bakarsanız yaşımdan dolayı hiç kardeşimizden ve hasret abimizden tepkiler aldım. Ama yaşımdan büyük insanlara burada gelip derman olmayıda bildim. Yaşımdan büyük insanlara gecelere kadar Yasin okumasınıda bildim. Günahınız çok olduğuna inanıyorsunuz diye tövbe etmeden pes ederek bu aileyi terk ederseniz gelecek zamanda geçmişe dönüp baktığınızda çok güzel şeyleri kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Hala gitmek isterseniz size hiç kimse kal diyemez. Ama benim düşüncelerim bunlar. Sizin yeriniz bu aile. Sizin yeriniz tövbe edenlerin yanı. Hiçbir şey aynı kalmak zorunda değildir kardeşim. Hiçbir şey
....

mavci

Yönetici
Ayın En İyi Üyesi

Kardeşimiz burada, bir yere gitmiyor inşallah...:)
Selam ve dUA ile...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)Tüm gönül dostlarımıza selam olsun.
Birliğiz daha güçlüyüz.
Yolumuz bir,
allaha emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt