Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

VAV ŞEKLİNDE DOĞAR İNSAN (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: VAV ŞEKLİNDE DOĞAR İNSAN

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Rahman razı olsun hat sanatında vav harfinin önemli bir yeri vardır.Hatırlattığınız için Rahman her daim razı olsun inşallalh.VAV harfi gibi hayatımızı sürdürebilmek duası ile...selametle...B)B)B)

ve aleyküm selam güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun sizden de inşallah.. elif ile vav arasındaki dengeyi kurabilenlerden oluruz inşallah;) Allah'a emanet olun inşallah. selam ve dua ile.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
PAYLAŞIMIN MÜKEMMEL..VAV LIK KULLARDAN OLABİLMEMİZ DUALARIMLA..VAY LIK OLMAYALIM İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH C.C RAZI OLSUN KARDESIM BU GÜZEL PAYLASIM ICIN EMEGINE SAGLIK
ALLAHA EMANET OLB)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim sizden razı olsun. Selam ve dua ile.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun benim güzel kardeşim.

selamünaleyküm

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

efsane

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM..ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM...MUHABBETLE KALIN İNŞ...

yetikizim

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardesım

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

yolcu1970 yazdı:
esselamüaleyküm.
insanın düşünmesine vesile olduğun için ALLAH razıolsun.Dualarda beraber olsun.mevlaya emanat olasın.B)B)B)

ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah.. Siz de Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
tezhip-line-1.gif

"Sabır ve namazla ALLAH'tan yardım isteyin. Rablerine kavuşacak ve O'na döneceklerini umanlar ve ALLAH'a gerçek bir saygı gösterenlerden başkasına namaz elbette ağır gelir"

Sonra çağırır insanı, belki cennet kokusunu duyurmak içindir bu davet, belki kendi yanına çağırıyordur.

İşte o ayet: "Secde et, yaklaş!"

Eğil ve ben senin başını göklere erdireyim, yıldızları ayağına sereyim, sana gezmekle bitiremeyeceğin cennetler, sayamayacağın nimetler vereyim demektir bu.

tezhip-line-1.gif

selamun aleyküm ,

arkadaşım ellerine sağlık allah cc razı olsun ...

allaha emanet olun ...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

Boylu boyunca uzansa da kim rahattır mezarında?

selamun aleyküm aliye kardeşim Allah(c.c.)razı olsun elinize,emeğinize sağlık olsun inşaAllah..gerçekten çok güzel bir paylaşımdı..Rabbimize şükürler olsun bizleri insan olarak yarattı..akıl,fikir verdi ki diğer şuursuz mahluklardan bir farkımız olsun ve kainat kitabını okuyabilelim diye..ve tüm mahlukatı hizmetkar etti insana..mukabilinde ise sadece ve sadece şükür etmemizi,ibadet etmemizi istedi..bizlere ihsan edilen nimetlerin şükrünü eda edemiyorsak eğer neden yaşıyoruz diye oturup bi düşünmemiz gerekmez mi?
''Eğil ve ben senin başını göklere erdireyim, yıldızları ayağına sereyim, sana gezmekle bitiremeyeceğin cennetler, sayamayacağın nimetler vereyim demektir bu.''
bu ilahi müjdeyi duyduktan sonra hangi dünya nimeti tatmin eder ki bizi..etmemeli ve bu davete icabet etmek için geceli-gündüzlü çalışmalıyız..dünya gibi fani,muvakkat bir meydanda bize bu şekilde ikramlarda bulunan Rabbimiz muhakkak cennette de burada tattırdığı nimetlerin asıllarını ikram edecektir..(tabiki buradaki imtihanı geçersek)numunelere aldanıp,numuneleri asıllarına tercih edersek kaybederiz işte o zaman..''vay''dememek için bütün bunları düşünmeli,hayatımıza ve yaşam biçimimize bu doğrultuda bi yön vermeliyiz..hakkınızı helal edin dağıttım meseleyi ama okuduktan sonra bunları çağrıştırdı bende..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gonulturker yazdı:
aleykum selam guzel kardesim..begenerek okudugum bi siirdi,hatirlattigin icin Allah razi olsun.emegine saglik...dualarda bulusmak dilegiyle...selam ve dua ile....B)B)B)

selamün aleyküm güzel kardeşim. beğendiğine çok sevindim. Allah c.c senden de her zaman hoşnut olsun kardeşim. dualarımdasın. Allah'a emanet ol inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nuresma yazdı:
selamun aleykum canım kardeşim. çok ama çok güzel bi yorumdu . okumama vesile olduğun için Rabbim razı olsun. gönlüne sağlık.B)B)
selam ve dua ile..

ve aleyküm selam canım kardeşim. beğendiğine sevindim. teşekkür ederim. yazıda gerçekten ilginç benzetmeler var ve çok güzel bağlantılar kurulmuş. sizlerle paylaşmak istedim ben de.. inşallah ''vav'' gibi kullardan oluruz biz de kardeşim. Allah senden de ebeden razı olsun. selam ve dua ile inş.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

leyla_serdar yazdı:
çok begendim, emegine saglik. O kadar hos bir yazi ki seve seve okudum, paylasim için cok sagol... B)B)B) Aranizda olmaktan cok mutluyum, rabbim (cc) sukurler olsun B):)B)

beğendiğinize sevindim kardeşim. teşekkür ederim. aramızda daim olmanız duasıyla inşallah. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
PAYLAŞIMIN MÜKEMMEL..VAV LIK KULLARDAN OLABİLMEMİZ DUALARIMLA..VAY LIK OLMAYALIM İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim. beğendiğinize sevindim.. Rabbimiz sizden de razı olsun inşallah.. rabbimiz bizleri vay'lık kullarından etmesin inşallah.Allah'a emanet olun. dua ile.B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt