ırkçıların propagandasını yapmayın...Bu dine hıyanettir Allahın gazabını üzerinize çekersiniz sonra Allah korusun
Ne alakası var hepimiz türküz onunla ilgili bi video paylaştım propagandacılıkla alakası yok
Hepimiz türk değiliz.Arabıda yaşıyor kürdüde yaşıyor bu topraklarda...Kaldı ki ozan arif Türk ırkçısıdır..Müzik haram söyledikleri sözler haram...Burda 2 haram işlenmiş hali ile sen bu 2 haramdan da payına düşeni alacaksın.Tövbe edip bunları yaymazsan eğer,Allah çok bağışlayıcıdır affedicidir.
Hepimiz türk değiliz.Arabıda yaşıyor kürdüde yaşıyor bu topraklarda...Kaldı ki ozan arif Türk ırkçısıdır..Müzik haram söyledikleri sözler haram...Burda 2 haram işlenmiş hali ile sen bu 2 haramdan da payına düşeni alacaksın.Tövbe edip bunları yaymazsan eğer,Allah çok bağışlayıcıdır affedicidir.
Ben sizin gibi düşünmüyorum hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve hepimizde türküz kürdüde çerkeside arabıda TÜRK
hepimiz hrant dink'iz desek daha hoş olacakTÖVBE ESTAĞFİRULLAH!!!!!!!!!!!!!!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN KALACAK.TC VATANDAŞLIĞINI KABUL ETMEYEN BU VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINDAN KANLI ELLERİNİ ÇEKSİN.
YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah sana selamet versin...Vallahi o kabre girince Türklüğünde t.c vatandaşlığında sana ve hiçbirimize bir faydası olmayacak..Allah'a yemin olsun ki amellerine göre muamele göreceksin milletine göre değil...