Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

varsın olsun ben sonuncu olayım (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküselam öğretmenim. Gönlünüze sağlık. Varsın sonuncu olalım değil mi. Ben ALLAHın hoşnutluğunu kazanmaya bakayımda varsın diğerleri dünyalarda birinci olsunlar değil mi. ALLAHım bana sağlık sıhhat versin varsın sonuncu olayım değil mi.

Çok hoşuma gitti öğretmenim emeğinize sağlık ALLAH razı olsun...yani bu koşuşturmaca, bu yarış niye.

ALLAHa emanet olunuz...selametle kalınız...

allah sızden de razı olsun öğretmenım
kısaca bışey yazmak ısterım
bu sene okulumuza gecıcı gorevle yenı bır arkadaşımız gelmıştı bızde okulda bız en bırıncıyız derdık espırı olarak
tanıştık ve ben dığer arkadaşıma ben en bırıncıysem ne yapabılırım kı dedım o da yanımızda bozuldu bıraz nasıl yanı dedı enbırıncı???
sonunda anladı kı espırı olduğuna bende dedım kı
sayın öğretmenım sız bırıncı olun ben en sonuncu olmak ıstıyorum dedımsonra da guluşmıştuk

allaha emanet olun
allah gonlunuze gore versın
selam ve dua ıle

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A.DÜNYALIK HEVESLER İÇİN OLSUN BEN SONUNCU OLAYIM.AMA İYİLİK YARIŞINDA.YARDIM YARIŞINDA ÇOK KISKANCIM.İSTERİM HAYIRLARI BEN YAPAYIM.İSTERİM İNSANLAR BENİM VESİLELERİMLE MUTLU OLSUN.İSTERİM EN GÜZEL KUR'AN -I BEN OKUYAYIM.BİRİSİNİN İBADETTEKİ GÜZELLİĞİ GÖRÜNCE BEN NİYE ONUN GİBİ DEĞİLİM DİYE.BAŞLIYORUM KISKANÇLIĞA.ACABA BEN ÇOK MU KISKANCIM.SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.DÜNYALIK HEVESLER İÇİN OLSUN BEN SONUNCU OLAYIM.AMA İYİLİK YARIŞINDA.YARDIM YARIŞINDA ÇOK KISKANCIM.İSTERİM HAYIRLARI BEN YAPAYIM.İSTERİM İNSANLAR BENİM VESİLELERİMLE MUTLU OLSUN.İSTERİM EN GÜZEL KUR'AN -I BEN OKUYAYIM.BİRİSİNİN İBADETTEKİ GÜZELLİĞİ GÖRÜNCE BEN NİYE ONUN GİBİ DEĞİLİM DİYE.BAŞLIYORUM KISKANÇLIĞA.ACABA BEN ÇOK MU KISKANCIM.SELAM VE DUA İLE

SELAMUNALEYKUM
YORUMLARINIZ IÇIN TEŞEKKURLER SIZ IBADETTE YARIŞIYORUSUNUZ BELKI DE EN GUZELINI YAPMAK ICIN KISKANÇLIK OLDUĞUNU DUŞUNMUYORUM CUNKU KISKANÇLIK KELIMESI BENIM LUGATIMDA YOK :)
BEN ISE IYILIK YAPMAKTA VE KURANI EN GUZEL OKUMAKTA BILE KENDIMLE YARIŞIYORUM BILIYORUM KI COK EKSIĞIM VAR
ALLAHA O KADAR GUVENIYORUM KI BEN GAYRET ETTIKCE BU EKSIKLERIMI HER GECEN GUN AZICIK DAHA GIDERECEĞIM
DUNYA IŞLERINDE ISE DEDIĞINIZ GIBI SONUNCU OLALIM
ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMUNALEYKUM
YORUMLARINIZ IÇIN TEŞEKKURLER SIZ IBADETTE YARIŞIYORUSUNUZ BELKI DE EN GUZELINI YAPMAK ICIN KISKANÇLIK OLDUĞUNU DUŞUNMUYORUM CUNKU KISKANÇLIK KELIMESI BENIM LUGATIMDA YOK :)
BEN ISE IYILIK YAPMAKTA VE KURANI EN GUZEL OKUMAKTA BILE KENDIMLE YARIŞIYORUM BILIYORUM KI COK EKSIĞIM VAR
ALLAHA O KADAR GUVENIYORUM KI BEN GAYRET ETTIKCE BU EKSIKLERIMI HER GECEN GUN AZICIK DAHA GIDERECEĞIM
DUNYA IŞLERINDE ISE DEDIĞINIZ GIBI SONUNCU OLALIM
ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
UMARIM KENDİNİZİ AŞARSINIZ.GAYRETSİZ SONUÇ OLMAZ.ZAMANLA NE KADAR ÇOK İLELEDİĞİNİZİN FARKINA BİLE VARAMIYACAKSINIZ.BUNA İNANIN.ALLAH'A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar kardeşim,eğer gönül rızan olursa senden birşey rica edeceğim.TAHRİM SURESİ diye bir konu açtım,orayı okuyup bana yardım edersen sevinirim,tabii GÖNÜL RIZANLA.çok uzun bir sure değildir.selam ve duayla....

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar kardeşim,eğer gönül rızan olursa senden birşey rica edeceğim.TAHRİM SURESİ diye bir konu açtım,orayı okuyup bana yardım edersen sevinirim,tabii GÖNÜL RIZANLA.çok uzun bir sure değildir.selam ve duayla....

selamunaleykum
tabıı kı yardım ederım
allah okuduğun surelerı kabul etsın
amın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
varsın olsun ben sonuncu olayım

varsın olsun ben guzel olmayayım

varsın olsun evet ben bırıncı olmak ıstemıyorum arkadaşlar

ben ne ıstıyorum bılıyor musunuz.......

allah'tan sağlık huzur ve mutluluk ıstıyorum

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
varsın olsun ben sonuncu olayım

varsın olsun ben guzel olmayayım

varsın olsun evet ben bırıncı olmak ıstemıyorum arkadaşlar

ben ne ıstıyorum bılıyor musunuz.......

selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

aleykumselam allah sızden de razı olsun
allaha emanet olun

evla

Kayıtlı Kullanıcı
allah sızden de razı olsun
allah gonlunuze gore versın a.e.o

saliha 08

Kayıtlı Kullanıcı
sonuncu değilsin bende varım

sonuncu değilsin bende varım

selamün aleyküm.evet haklısın herkes bir yarış içinde,ama ben o yarışın içinde değilim.nedenmi?çünkü ben gerçek değerin kazancın ne olduğunun farkındayım.belki biraz geç gördüm gerçekleri ama allah affedicidir ve beni de affeder inşallah.ben bu dünyada birşey istemiyorum,ahrette peygamberimin sancağı altında durmak,cennette rabbimin habibine komşu olmak.elbette dünyada istediğim şeylerde var.birincisi evlatlarımı rabbime layık kul,peygamberime layık ümmet olarak yetiştirmek,ikincisi kuranı kerimi daha güzel ve anlayarak okumak,üçüncüsüde hacı olmak.rabbim nasip eder inşallah.önce ümmeti muhammede sonra bana.AMİN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam
amın kardeşım
allah dıledığınızı versın
allaha emanet olun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Öğretmenim Allah razı olsun düşüncelerinizi çok güzel anlatmışsınız konuyu ilk açtığınızda yazacaktım ama Bu gün yazmak nasip oldu .. Hayatın anlamını unuttuk kardeşliği unuttuk Dünyaya geliş sebebimizi bile unuttuk..

Dünya hayatı ancak bir oyun ve bir eğlencedir. Elbette ki ahiret yurdu Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için daha hayırlıdır. Hâlâ akıllanmayacak mısınız?

ben ne ıstıyorum biliyor musunuz.......?

Allah'tan sağlık huzur ve mutluluk ıstıyorum .. ( bende Huzur ve mutluluk istiyorum .)

Allaha emanet olun selam ve dua ile kalın inşallah ...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Öğretmenim Allah razı olsun düşüncelerinizi çok güzel anlatmışsınız konuyu ilk açtığınızda yazacaktım ama Bu gün yazmak nasip oldu .. Hayatın anlamını unuttuk kardeşliği unuttuk Dünyaya geliş sebebimizi bile unuttuk..

Dünya hayatı ancak bir oyun ve bir eğlencedir. Elbette ki ahiret yurdu Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için daha hayırlıdır. Hâlâ akıllanmayacak mısınız?

ben ne ıstıyorum biliyor musunuz.......?

Allah'tan sağlık huzur ve mutluluk ıstıyorum .. ( bende Huzur ve mutluluk istiyorum .)

Allaha emanet olun selam ve dua ile kalın inşallah ...

aleykumselam
amın kardeşım
allah dualarınızı kabul etsın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt