Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vaktinde Namaz (2 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Vaktinde Namaz

cemile rumeysa yazdı:
s.a. sevgili kardeşim.Bize bu önemli konuyu hatırlattığın için ALLAH SENDEN RAZI OLSUN inşALLAH.Bu gerçekten çok önemli bir kunu ÇÜNKÜ; hesap zamanında namazına ezan okunmadan hazırlananların ışığı çok parlak olcak namazını namaz vaktini ortasında kılanlarn ışığı parlak olacak ve namazı son vakte yetiştirenlerin ise çok az parlayacak.İnşallah bu bize hesap verirken namazımızın değerini açığa koyar.......

Aleykum selam güzel kardeşim.. Ben teşekkür ederim..
Sağolasın kardeşim..
Ben küçüklüğümden beri annanemden duyarım "namaz kılanın ışığı cennette çok parlar, sen küçüksün senin daha çok parlar" derdi bana.. Daha doğrusu aynen şöyle derdi..
"Senun ışığun daha çok işilar cennetta ana, namaz kilanun ışığu gokremli olur" derdi ben küçükken :)
O aklıma geldi Allah c.c. razı olsun kardeşimB)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Vaktinde Namaz

Allah_affetsin yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ÇOOOOOOK GÜZEL BİR YAZI...ÇOK İBRET VERİCİ..Allah kimseyi geçiktirtmesin arkadaşlar özellikle cuma günleri akşam namazlarınızı yarım saat içinde kılın çünkü kıyamet cuma günü akşam ezanından yarım saat sonra kopacak..Allah yarım saat vakit verio kılmamız için kıyamet günü akşam namazını..hayırlısı....

Uyarın için Allah c.c. razı olsun kardeşim.. Sağolasın..

Rabbim hakkımızda hayırlısınız nasip etsin inşaAllah..

SelametleB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt