hyalcin_67
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH bakıpta görenlerden eylesin.AMİN.ALLAH razı olsun...
![]()
Görünenle yetinirsen eğer, sadece tırtılı bilirsin.
Çirkindir ya tırtıl, gönlünü çelmez.
Görünenin ötesine geçmek istersen eğer.
Aradan örtüyü kaldırıpta Gönül gözü ile bakarsan,
kelebeği bulursun karşında.
Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar.
Lakin gönül gözünle görürsen eğer ,
Kelebeğe değil, tırtıla sevdalanırsın...
rabbim razı olsun bende bu olayı bilmiyordum çok ama çok güzel bir cevap vermiş leyla...
KASIM ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...BEN O GÖZLERLE GÖRMEYE YA DA BAKMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BİLMİYORUM Kİ BAZEN OLMUYOR...NEFSİME YENİK DÜŞTÜĞÜM OLUYOR...ONLAR KADAR OLAMASAMDA EN AZINDAN AZICIK DA OLSA YAKLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM ONLARA...aleyküm selam kardeşim.
inan benimde uzunca zaman haberim yoktu.hatta bunu ferhat ile şirin arasında da geçer diye sözler duydum.aslında tarihi bir olay oldugu için tam olarak şu diyemiyoruz.ama gerçek bir şey var ,bu laflar o aşıklar tarafından söylenmiş olmasıdır.o laflarıda GÜZEL ALLAHIMIN söyletmesidir.
önemli olan,onlar gibi görmek ve konuşmak.inşaallah o gözlerden gözlerimiz olur.selametle kal güzel kardeşim.
KASIM ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...BEN O GÖZLERLE GÖRMEYE YA DA BAKMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BİLMİYORUM Kİ BAZEN OLMUYOR...NEFSİME YENİK DÜŞTÜĞÜM OLUYOR...ONLAR KADAR OLAMASAMDA EN AZINDAN AZICIK DA OLSA YAKLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM ONLARA...
BU ARADA KOCAMAN KOCAMN YAZIYORSUN YA KASIM ABİ ÇOK SAĞOL..BENİM GÖZLER BİRAZ ARIZALI..BİLGİSAYARA EPEY YAKLAŞARAK OKUMAK ZORUNDA KALIYORUM...BU YÜZDEN PUNTOSU KÜÇÜK VE ÇOK UZUN OLAN YAZILARI YA OKUYAMIYORUM YA DA ÇIKTI ALIP OKUYORUM...AMA SENİN NEREDYSE TÜM YAZILARINI RAHAT RAHAT OKUYORUM..SAĞOL...
AMİN
AMİN
AMİN
BAK YAZIYI BİRAZ DAHA BÜYÜLTTÜM.:K:K
KADINA DEMİŞLER Kİ KOCAN ÇOK ÇİRKİN KADIN CEVABEN DEMİŞ Kİ SİZ ONA BENİM BAKTIĞIM GÖZLE GÖREBİLİYORMUSUNUZ
GÖRMEK VAR VE GÖRMEK VAR
çok aşklarını duymuştuk böylesini ilk duyuyorum.yine de güzel bilgi Allah razı olsun.