Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

(''V'')EVLİLİK FİDANI(''V'') (1 Kullanıcı)

Mutmain

Kayıtlı Kullanıcı
RE: (''V'')EVLİLİK FİDANI(''V'')

Sen de sağol kardeşim önemli değil ben şunun için söyledim.Hani forumlarda başlık açarken önce arama bölümünde daha önce aynı konuda birşeyler yazılmış mı ona bir bakalım yoksa ,öyle yayınlayalım.Zira pek çok sitede hatta aynı sitede benzer başlıklar açılıyor. Bu arada ben yeni üye olarak gözüküyorum ama bir şeyler oldu ve üyeliğim askıya alındı.Eski üye ismim sert.

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Mutmain yazdı:
Sen de sağol kardeşim önemli değil ben şunun için söyledim.Hani forumlarda başlık açarken önce arama bölümünde daha önce aynı konuda birşeyler yazılmış mı ona bir bakalım yoksa ,öyle yayınlayalım.Zira pek çok sitede hatta aynı sitede benzer başlıklar açılıyor. Bu arada ben yeni üye olarak gözüküyorum ama bir şeyler oldu ve üyeliğim askıya alındı.Eski üye ismim sert.

PEKİ ARAMA BÖLÜMÜNDE NASIL ARAMA YAPACAĞIZ ACABA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Bİ DE ÜYELİK ASKIYA NASIL ALINIYOR, SAKINCASI YOKSA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Mutmain

Kayıtlı Kullanıcı

Anasayfada arama bölümü var,göndereceğiniz konuya benzer bir konu daha evvel yayınlanmış mı ona bakabilirsiniz ya da forumlara girip 1-2 sayfa ilerleyerek de bakabilirsiniz.Üyelik konusuna gelince vallahi kardeşim ben de hala şoktayım nasıl oldu anlamadım!Herhangi bir yanlış sözüm,yazım falan da olmadı,kimseye karşı kırıcı da davranmadım ama oldu işte neyse sağlık olsunB)B)

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Mutmain yazdı:
Anasayfada arama bölümü var,göndereceğiniz konuya benzer bir konu daha evvel yayınlanmış mı ona bakabilirsiniz ya da forumlara girip 1-2 sayfa ilerleyerek de bakabilirsiniz.Üyelik konusuna gelince vallahi kardeşim ben de hala şoktayım nasıl oldu anlamadım!Herhangi bir yanlış sözüm,yazım falan da olmadı,kimseye karşı kırıcı da davranmadım ama oldu işte neyse sağlık olsunB)B)

ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN,SAĞOLUN. BUNDAN SONRA KONTROL EDERİM DAHA İYİ OLUR. ÜYELİK MESELESİNDE DE ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN, DEDİĞİNİZ GİBİ SAĞLIK OLSUN. ZATEN TANIYAN BİLİYORDUR SİZİ, İSİM ÖNEMLİ DEĞİLDİR HERHALDE HAYIRLISI ARTIK. ALLAH'A EMANET OLUN, SELAMETLE ..

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

müslümanların ble sabrı azalmış allah razı olsun kardeş

tear

Kayıtlı Kullanıcı

by_cansuyu yazdı:
müslümanların ble sabrı azalmış allah razı olsun kardeş

SAĞOL KARDEŞİM, RABBİM SENDEN DE RAZI OLSUNB)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum allah razı olsun yuregıne saglık kardesım bu benım en sevdıgım kıssalı hıkayedır.bıraz kulak verılırse aslında gercekler bu kadar aslında...selametle kalın

tear

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamunaleykum allah razı olsun yuregıne saglık kardesım bu benım en sevdıgım kıssalı hıkayedır.bıraz kulak verılırse aslında gercekler bu kadar aslında...selametle kalın

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM, TEŞEKKÜR EDERİM. RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN.
EVET, BİRAZ DİKKATE ALINSA GERÇEKLER ORTADA ASLINDA.
SAĞOLASIN, SELAMETLE .

tear

Kayıtlı Kullanıcı

B) B) B)

FUAT

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
Aile Saadetini Allah Sevgisinden uzak tutmamalıyızki; ilişkiler de hep hayır olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt