Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
esas sen nerdesin ablasının birtanesiselamun aleyküm abla nerdeydin böyle tekrar hoşgeldin
esas sen nerdesin ablasının birtanesiselamun aleyküm abla nerdeydin böyle tekrar hoşgeldin
ablam ablam canım ablam nasılsın evet bende uzun bir süredir yok sayılırdımesas sen nerdesin ablasının birtanesi
hamd olsun canım iyiyim.sen nasılsın.özletme kendini olur mu ablacımgerçi yokluğun belli olmuyor da neyseablam ablam canım ablam nasılsın evet bende uzun bir süredir yok sayılırdım
belli olmuyor demek öyle olsun mademhamd olsun canım iyiyim.sen nasılsın.özletme kendini olur mu ablacımgerçi yokluğun belli olmuyor da neyse
Rabbim daha nice yıllarda hep birlikte olmamızı nasip etsin inşallah.Allaha emanet ol birtanesi
selamun aleyküm abla nerdeydin böyle tekrar hoşgeldin
Hoş geldiniz...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun inşaALLLAH..
Rabbimize emanetsiniz...
BESMELE...SELAM....DUA...
Hoşgeldiniz kardeşim...
hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar...
vealeykümselam kardeşim,tekrardan hoş geldiniz,sefalar getirdiniz
tekrar hoşgeldiniz
Ve Aleyküm selam kardeşim..
Hoşgeldiniz...
Hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edebilmemiz duasıyla
Selametle kalın
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanet olun
Herkese yenideN seLamLar oLsuN...Yeni geLen tüm kardeşLerime hoşgeLdin der eski oLan tüm kardeşLerime de sevgi ve saygıLarımı sunarıM...İnşaAllaH yeniden burdayıM
Hoşgeldiniz değerli kardeşim...sizi görmek ne güzel...
Allah c.c. birlik ve beraberliğimizi bozmasın...sayımızı artırsın inşallah
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda birlikte olmak duasıyla
HoşbuLduM abLacım ^_^ Amin İnşaAllaH abLacım, AllaH c.c. razı oLsuN... 5. seneye girmiş isLamiyet.gen.tr daha da büyüyeceK Rabbimin izniyLe...burda sizLerLe oLmak bi başka güseL çok siteye gittim ama burası bi başka anLatıLmaz yaşanır :a44:
HayırLı GünLer AbLacıM