Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Uyu halkım uyu... Futbolla yat, futbolla kalk! (3 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
DİKTATÖR FRANKO’NUN 3 F’Sİ!

Bilirsiniz, İspanyol diktatör General Francisco Franco’ya şöyle bir soru sormuşlar:
“Yahu ülkenin yapısı bozuk!.. Ekonomi kötü, halk perişan!.. Herkes adaletsizlikten yakınıyor... Ama, hiç isyan yok!.. Bunu nasıl sağlıyorsun?”

İspanyol diktatör şu cevabı vermiş:
“Bunu 3 F ile sağlıyorum... Yani Franko, Futbol ve Fiesta ile... Onları yüz binlik beşiklerde uyutuyorum!”
Diktatör Franko’nun “yüz binlik beşik” olarak nitelendirdiği yerler, “stadyum”lardı.
Franco, “baskıcı rejim”inden bunalan halkını, “futbolla oyalıyor”du. Franco için futbol; “kitleleri oyalayan, toplumu siyasi konularda tepkisizliğe iten, ülke gündemini saptıran bir afyon”du!..
Yalnızca, Franco gibi diktatörler tarafından yönetilen ülkelerde değil; son derece modern rejimlere sahip ülkelerde de futbol, toplumu pasifize etmek amacıyla kullanılmıştır.
Günümüzde de bu tür örnekleri görmek mümkündür.
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, bu duruma en iyi örneklerden biridir...
Berlusconi, siyaset hayatında iki unsuru çok iyi kullanmıştır. Bunlardan birincisi dördüncü kuvvet medya; diğeri ise bacasız sanayi “futbol”dur.
Milan kulübünün başına geçen Berlusconi, kulüp başkanı sıfatını kullanarak tüm dünyada tanınmıştır. Bu popülarite, Berlusconi’nin siyasi hayatını olumlu yönde etkilemiş ve onu ülkesinde iktidara taşımıştır. O da, Franco gibi; kitlelerle iletişiminde futbolu önemli bir faktör olarak kullanmıştır.
Ülkemizde de benzer bir durum mevcuttur. Türkiye’de stadyum seyircisinin yaş ortalaması oldukça düşük ve bu genç nüfus “futbol kelepçesi”yle kontrol altında tutulmaktadır.

“5 HAZİRAN DARBESİ”NİN ZAMANLAMASI!

Diyeceksiniz ki;
“Bu mevzu da nereden çıktı?”
Aslına bakarsanız, uzun süredir kafamı kurcalıyordu bu konu... Hani, Levent Kırca’nın “Olacak O Kadar” programlarında, adeta programla özdeşleşmiş bir söz var ya;
Hani; “Tam yerine rast geldi, manzara koyduk” derler ya; şu “başörtüsüne serbestlik” getiren Meclis kararının Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildiği tarih ile “Euro-2008, Avrupa Futbol Şampiyonası”nın başladığı tarihin adeta örtüşmesi; “tam yerine rast geldi” dedirtecek bir “zamanlama harikası”ydı!..
Düşünebiliyor musunuz;
Anayasa Mahkemesi’nin, “5 Haziran darbesi” olarak nitelenen kararlarından 2 gün sonra, yani 7 Haziran’da “Euro-2008, Avrupa Futbol Şampiyonası” başlıyor ve toplum, “Mahkemenin ilkel kararı”na tepki göstermeye fırsat bulamadan, kendini “futbol tartışmaları”nın içinde buluyor!..
“Portekiz’e niye mağlup olduk?.. Fatih Terim, sahaya ne biçim takım çıkardı?.. Bu takımla devam edersek, ikinci maçta işimiz biter, şampiyonaya veda ederiz!”
İtiraf edelim;
“Anayasa Mahkemesi’nin kararı” üzerine yapılan tartışmalar, “futbol tartışmalarının gölgesinde” kaldı!..
Millet, ne olduğunun ayırdına varamadan, “futbol”la yatıp, futbolla kalkmaya başladı!..
İspanya diktatörü Franko’nun “halkı yüz binlik beşiklerde uyutmak” dediği, tam da bu olsa gerek!..
Halkımız uyuyor!..
Daha doğrusu uyutuluyor!..
“Uyu halkım uyu!”
Yat yat uyu, uyu uyu yat!..
Ninni halkım, ninniiii!..

SELAMUN ALEYKUM.İSPANYOL DİKTATÖRÜNÜN SÖZLERİNİ DUYMUŞİDİM DAHA ÖNCEDE.BANU AVARIN POGRAMINDADA İZLEMİŞTİM İSPANYAYI.BAŞKENTİ ÇOK ZENGİN GÖZÜKSEDE.BAŞKENTE YAKIN BELDELERDE FAKİR KİŞİLER ÇOĞUNLUKTAYMIŞ.VE ORALARDA ÇEKİM YAPMAK YASAK OLDUĞUNDAN ARABADAN ÇEKEBİLDİLER.GÖRÜNTÜLER HERŞEYİ ANLATIYORDU ASLINDA

FUTBOL VE BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNA GELİNCE HAKLISINIZ.AMA SADECE FUTBOLMU.SAMİ YUSUF KONSERİNDE 50BİNKİŞİ KATILMIŞ.ÜSTELİK ÇARŞAF GİYEN BİRTAKIM BAYAN KARDEŞLERİMİZ BAŞLARINA BANT TAKMIŞLAR SAMİ YUSUF YAZAN...HANİ NORMAL ŞEKİLDE ÖRTÜNEN KADINALAR OLSA YİNE BİYERDE BİŞEY DEĞİL DİCEM AMA....

LAKİN KENDİME DÖNECEK OLURSAM.KENDİM FUTBOL İZLİYORUM TÜRKİYE MAÇLARINIDA SEYRETTİM.BAKIN KAKA MÜSLÜMAN OLDU.RİBERİ VARDI Bİ ARA GSDE OYNADI ODA AYNI ŞEKİLDE.ACABA BUNDA FUTBOLUN ETKİSİ NEDİR..?
fAKAT TABİİ AMAÇ İSLAMA HİZMETSE HAYATIMIZIN İÇİNDEKİ FUTBOLLA BUNU BAŞARABİLİRMİYİZ TAM KESTİREMİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.size katılmadığım nokta belirttiğim kısımdır.ALLAH cc için,dinimiz için hz.Muhammed sav için bağıralım,çağıralım boğaz nefes patlatalım.çıldıralım,eksiklerimizi tamamlamak için yarışalım.selam ve dua ile kalın selametle kalın.

SELAMUN ALEYKUM.İSPANYOL DİKTATÖRÜNÜN SÖZLERİNİ DUYMUŞİDİM DAHA ÖNCEDE.BANU AVARIN POGRAMINDADA İZLEMİŞTİM İSPANYAYI.BAŞKENTİ ÇOK ZENGİN GÖZÜKSEDE.BAŞKENTE YAKIN BELDELERDE FAKİR KİŞİLER ÇOĞUNLUKTAYMIŞ.VE ORALARDA ÇEKİM YAPMAK YASAK OLDUĞUNDAN ARABADAN ÇEKEBİLDİLER.GÖRÜNTÜLER HERŞEYİ ANLATIYORDU ASLINDA

FUTBOL VE BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNA GELİNCE HAKLISINIZ.AMA SADECE FUTBOLMU.SAMİ YUSUF KONSERİNDE 50BİNKİŞİ KATILMIŞ.ÜSTELİK ÇARŞAF GİYEN BİRTAKIM BAYAN KARDEŞLERİMİZ BAŞLARINA BANT TAKMIŞLAR SAMİ YUSUF YAZAN...HANİ NORMAL ŞEKİLDE ÖRTÜNEN KADINALAR OLSA YİNE BİYERDE BİŞEY DEĞİL DİCEM AMA....

LAKİN KENDİME DÖNECEK OLURSAM.KENDİM FUTBOL İZLİYORUM TÜRKİYE MAÇLARINIDA SEYRETTİM.BAKIN KAKA MÜSLÜMAN OLDU.RİBERİ VARDI Bİ ARA GSDE OYNADI ODA AYNI ŞEKİLDE.ACABA BUNDA FUTBOLUN ETKİSİ NEDİR..?
fAKAT TABİİ AMAÇ İSLAMA HİZMETSE HAYATIMIZIN İÇİNDEKİ FUTBOLLA BUNU BAŞARABİLİRMİYİZ TAM KESTİREMİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici
Halkımız uyuyor!..
Daha doğrusu uyutuluyor!..
“Uyu halkım uyu!”
Yat yat uyu, uyu uyu yat!..
Ninni halkım, ninniiii!..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

Bir Milletin En Önemli Özelliği Bayrağıdır... Bayrak Bir Milletin Bağımsızlık Temsilidir... Dinden Daha Önemlidir Bayrak... Çünkü Bayrağı Olmayan Bir Milletin Dini de Olmaz... Allah Bizleri Bayraksız Bırakmasın..

Dünya'da Hiç Bir Milletin Bayrağı Kendi Şehit Kanlarıyla Çizilmedi. Kendisini Türk Hisseden Bir Kimsenin En Büyük Hayali Bayrağının En Yükseklerde Dalgalanmasıdır. Bu Her Konuda Söz Konusudur Benim Bayrağım Her Yerde En Yüksekte Olmaktadır. Çünkü O Türk Milletinin Şerefi, Haysiyeti, Onuru, Tarihi, Şiiri...

Ben Türk'üm Bundan Gurur Duyuyorum Ben İster Futbol Maçında TÜRKİYE diye Bağırırım İster Bir Şehit Cenazesinde Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diye Bağırırım Hemde Avazım Çıktığı Kadar...

Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre; Türk Tarafından...

BAYRAK

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü.
Işık lşık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.
Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver!
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar!
Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim;
Yer yüzünde yer beğen:
Nereye dikilmek istersen
Söyle seni oraya dikeyim...!

Arif Nihat Asya

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
halkımız Uyuyor!..
daha Doğrusu Uyutuluyor!..
“uyu Halkım Uyu!”
yat Yat Uyu, Uyu Uyu Yat!..
ninni Halkım, Ninniiii!..

Uyusunda Büyüsün Ninniiii

Tipiş Tipiş Yürüsün Ninniiii

Futbolcu Olsun Ninniiiii

Nerde Eski Ninniler çocuk Sevmeler....

Ay Maaşallah --maaşşallah --alim Olur Inşaallah---

Yat Yat...uyu Uyu Yok Canim Yatmiyorlardir...bilmezler Mi?

Kadiköydeki Samiyendeki Inönüdeki Kombine Fiyatlarini???

Bilirler Bilirler...

PEki Ya Arka Sokaktaki Camide --sabah Namazini Kaç Kişi Kiliyor Biliyorlar Mi?

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.​

S.Aleyküm

Bir Milletin En Önemli Özelliği Bayrağıdır... Bayrak Bir Milletin Bağımsızlık Temsilidir... Dinden Daha Önemlidir Bayrak... Çünkü Bayrağı Olmayan Bir Milletin Dini de Olmaz... Allah Bizleri Bayraksız Bırakmasın..

Dünya'da Hiç Bir Milletin Bayrağı Kendi Şehit Kanlarıyla Çizilmedi. Kendisini Türk Hisseden Bir Kimsenin En Büyük Hayali Bayrağının En Yükseklerde Dalgalanmasıdır. Bu Her Konuda Söz Konusudur Benim Bayrağım Her Yerde En Yüksekte Olmaktadır. Çünkü O Türk Milletinin Şerefi, Haysiyeti, Onuru, Tarihi, Şiiri...

Ben Türk'üm Bundan Gurur Duyuyorum Ben İster Futbol Maçında TÜRKİYE diye Bağırırım İster Bir Şehit Cenazesinde Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diye Bağırırım Hemde Avazım Çıktığı Kadar...

Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre; Türk Tarafından...

BAYRAK

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü.
Işık lşık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.
Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver!
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar!
Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim;
Yer yüzünde yer beğen:
Nereye dikilmek istersen
Söyle seni oraya dikeyim...!

Arif Nihat Asya

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.

Uyusunda Büyüsün Ninniiii

Tipiş Tipiş Yürüsün Ninniiii

Futbolcu Olsun Ninniiiii

Nerde Eski Ninniler çocuk Sevmeler....

Ay Maaşallah --maaşşallah --alim Olur Inşaallah---

Yat Yat...uyu Uyu Yok Canim Yatmiyorlardir...bilmezler Mi?

Kadiköydeki Samiyendeki Inönüdeki Kombine Fiyatlarini???

Bilirler Bilirler...

PEki Ya Arka Sokaktaki Camide --sabah Namazini Kaç Kişi Kiliyor Biliyorlar Mi?

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
slamün aleyküm bu düşüncelere aynen katılıyorum
ewet insanların yaptıkları ne kadar doğal bir iş gibi gözükse bile niyetleri çok farklı olabilir
bu fikirlerde genelde yahudilerde olurdu demekki bizlerede bulaşmış
o yahudilerki sırf dine zarar wermek için Hafız olurlar,dinin içeriğini bizlerden iyi öğrenipte kaleyi içten feth etmeye çalışıırlar
sırf tesettürlülere olan güweni sarsmak için tesettüre bürünüp kötü işler peşinde koşarlar
bu futbolda aynen öleymiş demmekki
e gelinde siz bu acı gerçekleri futbol koliklere anlatın bakalım

Düşünebiliyor musunuz;
Anayasa Mahkemesi’nin, “5 Haziran darbesi” olarak nitelenen kararlarından 2 gün sonra, yani 7 Haziran’da “Euro-2008, Avrupa Futbol Şampiyonası” başlıyor ve toplum, “Mahkemenin ilkel kararı”na tepki göstermeye fırsat bulamadan, kendini “futbol tartışmaları”nın içinde buluyor!..

Rumuzunda Hafızkız Diyor Ablacım Demekki Hafızsın Ben Tam Hafız Değilim Yarım Hafızım...

Size Bir Konuda Katılmıyorum Ben Euro 2008 de Şampiyon Olduğumuzu Düşünün Orada İstiklal Marşımızın Okunduğunu Düşünün Hatta Bunu Düşünmeyin Ablacım Şehit Cenazelerinde Hakk Yoluna Giden Aziz Şehitlerimizi Düşünün Arkasından Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diyen Milyonları Düşünün Hakkari'deki Bir Şehidin Arkasından Bir veya Bir Kaç Grup Feryadı Figan Etmiyor.. Çorumda Ankarada Trabzonda Edirne de Karsda Her Yerde 70.000 Milyon Tek Yumruk Olup Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diyor...

Şehitler Ölmez Sözü : Allah Yolunda Öldürülenlere Ölü Demeyiniz Bilakiski Onlar Diridirler Fakat Siz Onları Görmezsiniz. (Bakara Suresi)

Vatan Bölünmez Sözü : Ey Türk Titre ve Kendine Dön.. Üstte Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Delinmedikçe Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir...( Bilge Kaan)

Selametle

..............................

Kaan Erdem

Yönetici
sayın kardeşim sen çok farklı bir konu üzerinde duruyorsun.paylaşımın içerdiği mananın rengini,boyutunu ve ayarını karıştırdın,farklı algılayıp,algılayamadığını,anlamış sanıp veryansın ediyorsun.

aşağıda verilen ibret tablosu bir önceki yorumunuza cevaben'dir.

Sahabeler mecliste toplanmışlar. Hz. Ömer onlara teker teker soruyor:

"Sizler İslama hizmet etmek istiyorsunuz. Cenab-ı Hak sizin duanızı kabul edecek olsa, İslama hizmet iç Allah' tan ne isterdiniz?"

Biri diyor ki: "Ya Emire'l-mü'minin, Cenab-ı Hak benim duamı kabul edecek olsaydı, Ondan bir sandık dolusu altın isterdim. O altınla ben İslama hizmet ederdim."

Yanındakine soruyor, o da diyor ki: "Ben de bir sandık dolusu gümüş isterdim, onunla İslama hizmet ederdim."

Bir başkasına soruyor, o da, "Ben Cenab-ı Haktan sahralar dolusu koyun isterdim. O koyunların yününü, etini, sütünü Müslümanlara verir, öylece İslama hizmet ederdim."

Böyle teker teker soruyor, herkes bu yönde İslama hizmet edeceğini söylüyor. Sıra halife Hz. Ömer'e geliyor. Sahabeler ona soruyorlar:

"Sen ne isterdin ya Ömer, İslama hizmet için?" O da diyor ki: "Eğer Cenab-ı Hak benim duamı kabul edip de istediğimi verecek olsaydı, ne sizin gibi sandık dolusu altın, gümüş, ne sizin gibi sahralar dolusu koyun, sığır, deve isterdim. Ben Allah'tan adam isterdim, adam" diyor, "Ebu Ubeyde gibi, Ebu Zer gibi, Muaz ibni Cebel gibi adamlar isterdim."

Rumuzunda Hafızkız Diyor Ablacım Demekki Hafızsın Ben Tam Hafız Değilim Yarım Hafızım...

Size Bir Konuda Katılmıyorum Ben Euro 2008 de Şampiyon Olduğumuzu Düşünün Orada İstiklal Marşımızın Okunduğunu Düşünün Hatta Bunu Düşünmeyin Ablacım Şehit Cenazelerinde Hakk Yoluna Giden Aziz Şehitlerimizi Düşünün Arkasından Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diyen Milyonları Düşünün Hakkari'deki Bir Şehidin Arkasından Bir veya Bir Kaç Grup Feryadı Figan Etmiyor.. Çorumda Ankarada Trabzonda Edirne de Karsda Her Yerde 70.000 Milyon Tek Yumruk Olup Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Diyor...

Şehitler Ölmez Sözü : Allah Yolunda Öldürülenlere Ölü Demeyiniz Bilakiski Onlar Diridirler Fakat Siz Onları Görmezsiniz. (Bakara Suresi)

Vatan Bölünmez Sözü : Ey Türk Titre ve Kendine Dön.. Üstte Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Delinmedikçe Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir...( Bilge Kaan)

Selametle

..............................

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kaan abi...

kapitalist düzenin emperyalist dayatmalarının sınırlarından bir çıkabilsek...
erkekleri futbola, bayanları da dizilere bağımlı misali uyuşturan,
işten, güçten arta kalan kıymetli zamanımızı dolduran boşluklardan bir kurtarabilsek yorgun beyinlerimizi...
belki çevremizde dönen dolapları ve dünyada varolan kaosu sadece görmez, kalben de hissedebiliriz...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli kardeşim.çok haklısın.selam ve dua ile hayırlı ve bereketli akşamlar olsun selametle.

selamünaleyküm kaan abi...

kapitalist düzenin emperyalist dayatmalarının sınırlarından bir çıkabilsek...
erkekleri futbola, bayanları da dizilere bağımlı misali uyuşturan,
işten, güçten arta kalan kıymetli zamanımızı dolduran boşluklardan bir kurtarabilsek yorgun beyinlerimizi...
belki çevremizde dönen dolapları ve dünyada varolan kaosu sadece görmez, kalben de hissedebiliriz...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
“Ben, Türkiye’nin milli maçı kazanmasına üzüldüm. Çünkü ülkem futbolla uyutuluyor.
Fatih Terim ayda 140 bin YTL para alıyorsa; benim dağ köylerimde çocuklarım ayakkabı bulamıyorsa, o zaman bu memlekette bir tuhaflık vardır.

Selamunaleykum abicim yazının tamamını okuyamadım ama yukardaki yazı dikketimi cekti Türkiyede asgari ücret 435 ytl civarı milyonlarca işsiz vs vs vs örnekleri yazarsak günler sürer a.e.olunuz hayırlı günler demekki ülkemizde uyumayan insanlarda varmış.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli kardeşim.selam ve dua ile kalın hayırlı ve bereketli akşamlar olsun selametle.

“Ben, Türkiye’nin milli maçı kazanmasına üzüldüm. Çünkü ülkem futbolla uyutuluyor.

Fatih Terim ayda 140 bin YTL para alıyorsa; benim dağ köylerimde çocuklarım ayakkabı bulamıyorsa, o zaman bu memlekette bir tuhaflık vardır.

Selamunaleykum abicim yazının tamamını okuyamadım ama yukardaki yazı dikketimi cekti Türkiyede asgari ücret 435 ytl civarı milyonlarca işsiz vs vs vs örnekleri yazarsak günler sürer a.e.olunuz hayırlı günler demekki ülkemizde uyumayan insanlarda varmış.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Futbol oynamak güzeldir, kazanmak ise daha güzeldir..
Spor yapan insanların kanları daha hızlı akar, beyne bol miktarda oksijen gelmesini sağlar,
düşünme kaabiliyetini arttırır...Halk uytuluyorsa o da futbolla değil boş vaadlerledir..

Kaan Erdem

Yönetici
kırmızı renk dışında kalanlar YORUMSUZ'dur.selam ve dua ile kalın selametle.

نعىمة;698189' Alıntı:
Futbol oynamak güzeldir, kazanmak ise daha güzeldir..
Spor yapan insanların kanları daha hızlı akar, beyne bol miktarda oksijen gelmesini sağlar,
düşünme kaabiliyetini arttırır...Halk uytuluyorsa o da futbolla değil boş vaadlerledir..

Kaan Erdem

Yönetici
Uyu halkım uyu... Futbolla yat, futbolla kalk!

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam.size Katılmadığım Nokta Belirttiğim Kısımdır.allah Cc Için,dinimiz Için Hz.muhammed Sav Için Bağıralım,çağıralım Boğaz Nefes Patlatalım.çıldıralım,eksiklerimizi Tamamlamak Için Yarışalım.selam Ve Dua Ile Kalın Selametle Kalın.

arda Turan çek Maçi Sonrasindaki Ropörtajinda Eğlenmek Yerine Allaha şükretmeğe Gittiğini Söylemişti.bu Yüzden Baya Söylenti Dolaşiliyor şu Aralar.belki Bişeyler Değişiyodur Nedersiniz????

Kaan Erdem

Yönetici
olması gereken bu hal ve tavır kul vazifesidir.gaflette olan ziyanda farkında olan inşaALLAH,ALLAH cc rızasında.

selam ve duya ile kalın selametle.

arda Turan çek Maçi Sonrasindaki Ropörtajinda Eğlenmek Yerine Allaha şükretmeğe Gittiğini Söylemişti.bu Yüzden Baya Söylenti Dolaşiliyor şu Aralar.belki Bişeyler Değişiyodur Nedersiniz????

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt