:a12: ..
Vallahi gercek bebekligime yakin bu vardi :a11:
:a12: ..
Aman Allahim galiba biz Rana'yla kardesihh
Benim o surat ifadem ne oyle kardesim
Hadi beni birak seninki ne? :a10:
3 kiza tek erkek hepinizin cenesiyle basa cikarim ifadesi yok hic
Sac rengi tuttmus ama bilemedim ya biz biraz kucuk kalmisiz gercekten.
Rana abla coraba bittim
Vallahi gercek bebekligime yakin bu vardi :a11:
Soldan sağa Çeşmi,Katre,ben , Rana . ben biraz küçük kalmışım
kardeşim forumda benden küçük erkek varmı napalım yada yaşıtım
sen çeşminin elindekine bende rananın elindekine göz dikmişim
kardeşim hangi bebek şirin güzel olmazki
orda dur yanlış düşünüyorsunAyrica su fotograftan sonra kardesim, senin boyunu bayagi bir kisa dusunuyorum gozumde
Aynen Bebek deyince daha dun gozlerime, aglamayi birakip onu sevmistim. Rana'yla Cesmi'ye suikast girisimi
Sitenin en kucuk kizi: ben
Sitenin en kucuk erkegi: sen
Kadersiziz vesselam..
orda dur yanlış düşünüyorsun
zaten biliyorsun küçükler hep döver
yok yok küçük olmak iyi hata yapıpta kötü örnek olabileceğin birileri yok
Aynen
Orda durdum, tamamdir.
Ama gercekte en buyugum ne edecegiz?
sanırım soldaki benim
çeşmide pek şişkoymuş hem o bana vurmuyor ben uyumuşum beni uyandırmaya çalışıyor
Iyimserlige bit yani Ibrahim
Soldaki Cesmi Bulbul sagdaki sensin kabul et
tabi hemi uyuyan birine hiç vururmu ki
ALLAHA emanet olun
EstağfrullahBeni gordukten sonra aynalara cicekler dosersin o derece
Beni hic sorma
Sen guzel olmayacaksinda ben mi olacagim
Çeşm-i Bülbül
Vay vayyy kardeşim gözlük yakıyor
ibra
salavatqetir
Katre
aaa haahhh almam bak seni çırak işsiz güçsüz dolanırsın ortadatabi üstadım ben bu konuda her zaman seni benden kat kat kat kat kat kat üstün görmüşüm :yani malüm Necip Fazıl Kısaküreğin de fıkrasında olduğu gibi : bir + doğal yetenek var sende : şimdi ben senle nasıl yarışayım aa :MaşaALLAH de MaşaALLAH :
Soldan sağa Çeşmi,Katre,ben , Rana . ben biraz küçük kalmışım
Vay vay vay bunları duyduğumuz iyi oldu rana duyyyykardeşim forumda benden küçük erkek varmı napalım yada yaşıtım sen çeşminin elindekine bende rananın elindekine göz dikmişim kardeşim hangi bebek şirin güzel olmazki
Olur mu gülüm yaa bak anlaşalım süikast girişimine biz ibra'ya yapalım daha mantıklı sesi çok çıkıyor onunAynen Bebek deyince daha dun gozlerime, aglamayi birakip onu sevmistim. Rana'yla Cesmi'ye suikast girisimi Sitenin en kucuk kizi: benSitenin en kucuk erkegi: sen Kadersiziz vesselam..
Oyy katre bu fotoyu gördüğüm an öldüm zaten
kim kim yaw çözemedim ama kesin vuran ibradır sonuçta içinde biriktirdiği onca acıtabi hemi uyuyan birine hiç vururmu ki ALLAHA emanet olun
Çok doğru bir tesbit katremVallahi Cesmiyi dusunce olabilir yani vurabilir. Birde uyuyan kisi ben degilim ki sensin. Ben olsaydim belki kiyamazdi ama, sen olunca is degisir Sende ALLAHA emanet ol
gözlük iyide ben yüzümü göremiyorumÇeşm-i BülbülVay vayyy kardeşim gözlük yakıyoribrasalavatqetirKatre
eeeee üüüüüü ustamıza şakadamı yapamayacağız yav
Gerçekler ama foğrafın devamını bulamadım
hiç vurmam güreş olsa neysede