Kendi profilimi de göremiyorum malesef![]()
selamün aleyküm kardeşim konturol panalinden profil düzenleye gir önce kontural panalinden Seçenekleri Düzenle yi ayarla daha iyi olur rabbime emanet olun selam ve dua ile
Kendi profilimi de göremiyorum malesef![]()
s.a...
cevdet kardeş hakkını helal et..
sitede hiç moderatör yokmu yani biri şimdi girse bize küfür etse ..(yanlış anlaşılmasın en uç örneği veriyorum)
o küfüre sanal sanal bakacakmıyız saatlerce..
neden yazdım..uygun olmayan forumları gerekçeleri ile yazıyoruz hala güncelenebiliniyor..
bilginiz varsa mümkünse bu konu sitede nasıl çözülüyor..
selametle...
Allah razı olsun açtığınız konu için çok faydası oldu Allah a emanet ol
Selamün Aleyküm.Hayırlı Akşamlar,Sıla elifimbenim rumuzlu ablam 4.üncü hatimden almış olduğu 17.nci cüzü okumuş.Sizlere yazamıyor çünki o kadar uğraşmasına karşı siteye epey zamandır girmesi mümkün olmuyormuş.Bana bildirdi.Cevap yazılacak ya o yokmuş ve kayıtlı deyilmiş.parplasını ve şifresini veriyormuş ama kabul etmiyormuş.Yeni istiyormuş yolladık deniliyor fakat e mail gelmiyormuş.Yani hiç bir şekilde siteden e mail gitmiyormuş.Sana yazmaktaki nedenim,ben siteye sorunumuzu nasıl yazıcagımı bilmiyorum.Allah rızası için yardımcı olursan çok sevinirim.Yenidenmi başvurmak gerekiyor acaba.Kısa zamanda beni bilgilendirirsen çok sevinirim.okunan 4 hatimdeki 7 nci ve 17 nci cüzleri Annem,Babam ve her ikisininde ahirete göç etmiş cümle ölmüşlerimize,Annem ve Babamızın ruhu içinde yazarsanız bizleri çok mutlu edersiniz.AllahaEmanet Olun.Site yöneticilerindende özür dilerim.Ama gerçekten nereye yazacagımı bilmiyorum
hayırlı akşamlar.elifimbeim ablanın kardeşi namerve benim hatim forumuna yazmış. yardımcı olursanız sevinirim.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ERĞER BİR FAYADAMIZ OLDU İSE BUNDAN GURUR DUYARIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
s.a kardeşlerim ben yeni üye oldum ve sizlerle tanışmak istiyorum![]()
ben hiç birşey anlamadım yardım edin