Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Utaniyorum!!! (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
telefonu yok bende kartım kaybolmuştu silinmişti numarası ama bulmam zor değil bilmiorum ne yapacağımı bilmiorummm bi bilsem:( yapacam bişiler.....

kardeşim bu kadar uzatmamın sebebi ALLAHtan hayır umuyorum. gelin ilk iş olarak numarayı bulalım ve bana numarayı buldum diye cevap yazınız...ALLAHım inşaallah barışmanızı nasip eder.

biliyorum aklınıza ya barışmazsa diye bir düşünce geliyor. bunu hiç düşünmeyiniz ALLAHım size kolaylık sağlayacaktır. O na güvenin...

selamünaleyküm...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam.... düşündüklerimi yazıonuz aynen öle düşünüyorum tamam bulucam bulunca yazıcam :( inşallah bulurum :(

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
bulamadımmm:( kandil günü dedimki bişi yapıp numarayı bulmam lazım bugün kandilini kutlar barışırız dedim ama bulamadım gecede rüyama girdi kapısına gellmişimm annesinden numarasını almak için:(:( ama olmadı bulamadımmmmmmmm:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt