Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Utaniyorum!!! (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar... anlatmaya utanıyorumm bu bana yakışmadı:( benim çocukluk arkadaşım vardı ilkokul 2 den beri tanışırdık lise çağlarına gelince ufak bi nedenden dolayı küstük ve ben inat ettim ozamanlar cahildim inat ettim barışmadım hatta evimize geldi 1-2 kere ben yüz vermedim bi dahada gelmedi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi çok güsel arkadaşlığımız vardı bizim bi sokak arkamızda oturuo ama onu göremiom çünkü şehir dışında okuyo ablamın düğünü oldu düğüne gelirde hoşgeldin der konuşur barışırız diodum ama sehir dışında okuduğu için gelemedi tam 6 senedir konuşmuoruz :( Raabim beni affetsin çocukluk cahillik ettim... Bana dua edinde Rabbim bana bi yol açsında barışmamızı sağlasın inşallah dua edin benim için olurmu:( şimdi çok pişmanım ne yapsam acaba diom...bana dua edermisin namazlarınızda dualarınızda özdeni çocukluk arkadaşıyla barıştır ey Rabbim deyin bana yeter:( RABBİM BANA EN KISA ZAMANDA Bİ YOL AÇARDA BARIŞIRIZ İNŞALLAH....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
RABBİM dualarını kabul buyursun.:evet
ne muradın varsa nasip etsin ve seni arkadaşınla güzel bir ortamda karşılaştırıp hasret gidertsin.amin:evet:H
sende kasım hadi abine dua et olurmu.selametle:H

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi Allah razı olsun etmemmiii sağolasın abicim inşallah dediğin gibi güzel bi ortamda karşılaşır barışırız inşallah.. Allaha emanet ol hayırlı akşamlar...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah barışmanızı nasıp etsın
sen dua et kardeşım
hayırlısıyse zamanı gelınce barışırsın
allah hayırlısını nasıp etsın
allaha emanet ol

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam... amin inşallah...:(sizde Allaha emanet olunn...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim ALLAHın izni ile en kısa zamanda barışırsınız inşaallah...Ne güzel insanın kendi hatalarını görüp onları gidermek için RABBİNE sığınıyor...ALLAHım size bir kapı açacaktır...

telefonla ulaşmayı denediniz mi acaba ki denemişsinizdir ama...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun inşallah..bundan 2yıl yada 3 yıl önce aradım ama sadece nasılsın felan msj çektim cesaret edemedim ben olduğumu sölemeye sonra yanlış oldu dedim konu kapandı:( Rabbin yalvarıyorum bana barışmam için bi yol açç ya yarın ölürsem ya küs gidersem:(

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun inşallah..bundan 2yıl yada 3 yıl önce aradım ama sadece nasılsın felan msj çektim cesaret edemedim ben olduğumu sölemeye sonra yanlış oldu dedim konu kapandı:( Rabbin yalvarıyorum bana barışmam için bi yol açç ya yarın ölürsem ya küs gidersem:(

bu olmadı ama şimdi :) Kardeşim bu kadar değer veriyorsanız o da size aynı şekilde değer veriyordur. siz yinede aramayı deneyin çünkü ilk adım sizden gelmeli ki. size verdiği değer de artsın...değil mi...

ALLAHım kolay kılacaktır inşaallah. ALLAH yar ve yardımcınız olsun...selametle...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ilk adımlar ondan geldi zamanında kaçkere hemde evime geldi küs olduğumuz halde ama ben cahillik çocukluk ettim inat ettim konuşmadım bi dahada gelemedi:( şimdi yüzüm yok aramaya :( Rabbim bi yol göstersin bana :(

Fatih dere

Kayıtlı Kullanıcı
özden kardeşim rabbim dualarını kabul etsin sende galiba imam hatiplisin bende imam hatipliyim.ne güzel deyilmi.ben bu imam hatip okulunu seviyom ögrencilerini seviyom rabbimi seviyom.bu kadar kendini üzme.önemli olan geçmişteki hatalardan ders çıkarmak ve aynı hataya düşmemek.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
amin evet imamhatip mezunuyum bu küslük bana yakışmadı bi imamhatipliğe yakışmadı:( inşallah Rabbim bi yol açar bana:(

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM .
KENDİNİ ÜZME GÜZEL BİR ADIM ATACAĞINA İNANIYORUM İNŞAALLAH İYİ OLACAKTIR .ALLAH ( C.C.) YA EMANET OLUNUZ.

591. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Bir müminin, din kardeşine üç günden fazla dargın durması helâl değildir. Birbirlerine rastladıklarında bu ondan, o da bundan yüz çevirir. O ikinin en iyisi, selâmı ilk verendir."
Ebû Eyyûb radıyallahu anh. Buhârî.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam...adım atacak cesaretim yüzüm yok bi adım atim diom geri dönüom yüzüm yok ne yapsam bilmiorum:( RABBİM BENİ AFFETSİN KÜSTÜĞÜM SENELER İÇİN....

!b.rahim

Kayıtlı Kullanıcı
Özden Bacım İnşallah Arkadaşını En Kısa Zamanda Çıkarır Karşına ALLAH'ım. ;)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaallah dualarınızı eksik etmeyin kardeşler....Allah razı olsun...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim aramadınız mı arkadaşınızı ya uzatıyorum ama kusuruma bakmayın belki tek yapmanız gereken budur diye söylüyorum. yada nasıl bir ortamın oluşmasını bekliyorsunuz. kesinlikle sizi sorgulamak değil düşüncem yanlış anlamayın. yada bir anda onun arayıp arkadaşım demesini mi bekliyorsunuz. bazen utandığımız şeyleri yapmazsak daha da geç olabilir belki. ama ne kadar hızlı davranırsanız daha çabuk barışırsınız...selam ve dua ile...ALLAHım yar ve yardımıcınız olsun. en kısa sürede barışmanız dleğiyle...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
telefonu yok bende kartım kaybolmuştu silinmişti numarası ama bulmam zor değil bilmiorum ne yapacağımı bilmiorummm bi bilsem:( yapacam bişiler.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt