ysmnkaos
Kayıtlı Kullanıcı
mustafa abinin avatarında güle akseden ışık ile, sudaki yansımasının uyumunu görüyorum......
biraz pırıltı, biraz hüzün ve huzur.....:H
mustafa abinin avatarında güle akseden ışık ile, sudaki yansımasının uyumunu görüyorum......
selamün aleyküm avatarınıza bakınca aklıma ılk gelen peygamber efendımız s.a.v gelıyor.hayırlı geceler
selamün aleyküm avatarınıza bakınca aklıma ılk gelen peygamber efendımız s.a.v gelıyor.hayırlı geceler
sizin avatarınızda yaşanmak istenen sevgiler görüyorum selametle kardeşim...
yasemin kardeşimiz avatarını bize açıkalamıştı ama ben onu kabire benzetemedim o ayrı konu... yani en azından burdan bakınca benzemiyo.
selamun laeyküm çok şükür iyidir allaha emanet olunekremee kardeşimin avatarına bakınca herkes gibi benim aklımada efendimiz geldii...bu arada ekremee kardeşim anneniz nasıl oldu.,? inşallah daha iyi olmuştur.
şimdi Oyun çok Basit. Alttaki Kardeşim Benim AvaTaRima Bakinca Aklindan Geçeni Yazacak öteki Arkadaşaimizda Onun Avari Hakkinda Yorum Yapicak Yapmamaiz Gereken Tek şey Bu...
maviufuk kardeşim.....
sizin avatardada sessizlik, sukunet var ki
mutlak olan bu yolculukta nilüfer yapraklarında yürüyerek karşıya geçmek zor ama mümkün gibi görünüyor...
hayatın her alanında olduğu ve olması gerektiği şekilde...ALLAHA EMANET OLUNUZ