hmmm akıllı çocukmuşsun
yani şimdi böyle diyorum ama kavgada ki duruma göre de değişir sonuçta vaveyla var orda o zaman tekrar dan karşı tarafa geçebilirim en iyi simi ben izleyici olayım
hmmm akıllı çocukmuşsun
evet 10 tane seveni varmış aşikar gün gibi kimsesiz değil maşallah ondaki bu mukavemet var iken kimseyi durdurmaz karşısındakamer kardeşim olmuyor ama hanım ablaaamı kimsesiz mi gördünüz siz
ben varım burda :a31:
bi seslenelim en az 10 kişi daha buluruz hanım ablaaamı koruyacak :a04:
hep öyle olur bize de öyle derdin kimin abisi diye hakem tarafsız bikerem vaveyladan taraf yani tarafsızımheyyttt be kimin abisi yaa
cansın abim eyvALLAH izleyici olarak pek âlâ bulunsunlar tabi hakem de onlardan ama gene yeneriiz
yani vaveyla ile kamerin karşısında durabilmeye permutasyon kombinasyon olasılıkları dahi çaresiz kalırdemekki desteğe ihtiyacınız var hııhh
tabi desteğe ne hacet sende bu dil var ikenooooo abi yapmışlar bile daha başlamadan
desteğe ihtiyac duyulcak bir durum yok
Heey noluyo burada !!
Çoook ayıp çook
Siz nasıl döversiniz çeşmiyi ???
Buna asla izin vermem
Yani bensiz olmaz
yanlış saftasınız,yol yakın iken birdaha gözden geçiriniz tavsiyemhanım ablaaa benim safım belli :a31:
ne kadar çok seven varmış seni hanım ablaaa
birkez daha gördüm
tabi tabi ne mümkün aksini iddia etmekhımm çok düşünceli gördüm sizi ama oran orantıyı öğretirim ben size sil baştan sorun değil
Biliyorum abi
Çoktur abi sevenim bana olan sevdaları akıllarını başlarından alıyor işte sonuç ortada yazık
burdayız geldik iki hastaya bakalım dedik amma sırtımızdan vurulmuşuzhani hemşerimle recep abi nerdesiniz yav
hastalar ilaçsız mı kalsa idi ne yani nasıl yani bu nasıl bir vicdanBeraber yola çıkacağın adamları iyi seçeceksin yeğen kalırsın böyle yarı yolda sap gibi tek başına
( sorry )
Yav çaktır mada ben saden onların içinde gibi görünüm onları içten vuracaktım hani böylesi daha kolay olur diye
yani şimdi böyle diyorum ama kavgada ki duruma göre de değişir sonuçta vaveyla var orda o zaman tekrar dan karşı tarafa geçebilirim en iyi simi ben izleyici olayım
evet 10 tane seveni varmış aşikar gün gibi kimsesiz değil maşallah ondaki bu mukavemet var iken kimseyi durdurmaz karşısında
hep öyle olur bize de öyle derdin kimin abisi diye hakem tarafsız bikerem vaveyladan taraf yani tarafsızım
yani vaveyla ile kamerin karşısında durabilmeye permutasyon kombinasyon olasılıkları dahi çaresiz kalır
tabi desteğe ne hacet sende bu dil var iken
vayy ibra kardeşim canım kardeşim diyecekken alttaki satırları görmez,okumaz olaydım keşke
yanlış saftasınız,yol yakın iken birdaha gözden geçiriniz tavsiyem
tabi tabi ne mümkün aksini iddia etmek
burdayız geldik iki hastaya bakalım dedik amma sırtımızdan vurulmuşuz
hastalar ilaçsız mı kalsa idi ne yani nasıl yani bu nasıl bir vicdan
bunu duyacağıma banlansaydım daha iyiydi mi demeli nasıl şok oldum anlatamam vaay ibra kardeşim vayy demiş ya hani sen de mi brütüs o misal
ben vaveyla olsam seni hemşerilikten men eder,çeşmiyle birlikte pataklardım neyse ben vaveylanın aklına düşürdüm artık gerisi ona ve kamuoyuna kalmıştır
davos benim için bitmiştir artık misali ibra benim için bitmiştir
ibraa hainnn ibraa çeşmiden bile daha tehlikeli çıktıın bidaha seni burlarda görmeyim hemşeri memşeri küçük müçük dinlemem mafederiiimmm
kamerr burdan bize iş çıkmaz hepsi arkadan vurur insanı
değmezmişsinizz peeehh
ibradan uzak duuuur !
onu benden başkası mafedemez o benim hayaliiimm
vay recep abimle vaveyla müttefik haa peki öyle olsun
olduuu konyaya gelirseen mafedersin alalaa
ee tabi konu sen olunca
öyle mi ?Bende gelirim Konya'ya ama ibra İstanbul'a gelcek az kaldııı beklenen güne
Vay bee
Olmaz hemşerim ayağıma dolanırsınibraa benide götürseneee
yani vaveyla ile kamerin karşısında durabilmeye permutasyon kombinasyon olasılıkları dahi çaresiz kalır
vayy ibra kardeşim canım kardeşim diyecekken alttaki satırları görmez,okumaz olaydım keşke
burdayız geldik iki hastaya bakalım dedik amma sırtımızdan vurulmuşuz
bunu duyacağıma banlansaydım daha iyiydi mi demeli nasıl şok oldum anlatamam vaay ibra kardeşim vayy demiş ya hani sen de mi brütüs o misal
ben vaveyla olsam seni hemşerilikten men eder,çeşmiyle birlikte pataklardım neyse ben vaveylanın aklına düşürdüm artık gerisi ona ve kamuoyuna kalmıştır
davos benim için bitmiştir artık misali ibra benim için bitmiştir
ibraa hainnn ibraa çeşmiden bile daha tehlikeli çıktıın bidaha seni burlarda görmeyim hemşeri memşeri küçük müçük dinlemem mafederiiimmm
kamerr burdan bize iş çıkmaz hepsi arkadan vurur insanı
değmezmişsinizz peeehh
o da numaraydı yoksa cesur dursam onlar psikolojik olarak kendilerini hazırlarlaribra ne korkak çıktın sen yaa sana yakıştı mı hiiç
Cankardeşim benim bir tanedir o birtane
Tanıdığım en iyi iki insandan biri
İyi ki var.. :a15:
bulutlar arasinda bir kalp