Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstteki üye de de ney seviyor paylaşmıştınız bi ara yanılmıyorsam (böyle ayrılık olmaz) o melodi geldi aklıma dinleyim derken baktım tevafuk ney den dem vurulmuş
yook asıl ben estağfirullah ciddi manada söyledim..forumlardan gördüğüm kadarıyla (çok az da olsa takip edişim forumu) maşallah şevkin enerjin çok Rabbim muhafaza etsin inşallah..mus'ab bin umeyr kitabı yazmayı düşünmen vs çok güzel hasletler bunlar..Rabbim bir ömür istikametten ayırmasın bu enerjini hayatın boyunca daire-i islamiyede sarfetmek nasib etsin inşallah..sizler gibi kardeşleri görünce şevkimiz artıyor..nadas ağabey hımm tam olarak tanımasam ve yaşını bilmesemde doğrudur kardeşim Rabbime emanetsin,hayırlı bayramlar şimdiden..