Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Usa'dan Mektup Bize!!!!!! (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam:)
Karşı tarafın faaliyetlerini hızlandırması ve güya örgütlenmeye çalışmaları bence çöküşlerinin bir habercisidir:evet... Batmak üzere olan bir gemiden yükselen son feryatlar misali ben de onların çırpınışlarını buna benzetiyorum.. Her ne kadar anlaşmalı medya ve basın bunu gizlese de, insanların artık İslam'ı en azından merak edip araştırdıklarını biliyoruz..DAHA FAZLA ÖRGÜTLENİRLERSE TARAFTAR TOPLAYAN TARAF BİZ OLACAĞIZ SANIRIM..Bu diyaloğu ''Çağrı'' filminden hatırlamakta fayda var..Sizin de İzmir'de olmanız sebebiyle bilirsiniz ki, burada da bu tür faaliyetler arttı..Hidayetten nasipleri var ise şayet, Rabbimiz c.c hidayet eylesin.. Nasipleri yoksa, O'nun Kahhar ismi de var...

Mektubu adresine gönderin hocam:)..Rabbimize emanetsiniz..Dualarımdasınız..Selam ve baki dua ile inşallah..:H

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ablacım otobüslerde,tranvaylarda broşür, incil dagıttıklarını biliyorumda adrese gönderdklerini yeni duydum...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam:)
Karşı tarafın faaliyetlerini hızlandırması ve güya örgütlenmeye çalışmaları bence çöküşlerinin bir habercisidir:evet... Batmak üzere olan bir gemiden yükselen son feryatlar misali ben de onların çırpınışlarını buna benzetiyorum.. Her ne kadar anlaşmalı medya ve basın bunu gizlese de, insanların artık İslam'ı en azından merak edip araştırdıklarını biliyoruz..DAHA FAZLA ÖRGÜTLENİRLERSE TARAFTAR TOPLAYAN TARAF BİZ OLACAĞIZ SANIRIM..Bu diyaloğu ''Çağrı'' filminden hatırlamakta fayda var..Sizin de İzmir'de olmanız sebebiyle bilirsiniz ki, burada da bu tür faaliyetler arttı..Hidayetten nasipleri var ise şayet, Rabbimiz c.c hidayet eylesin.. Nasipleri yoksa, O'nun Kahhar ismi de var...

Mektubu adresine gönderin hocam:)..Rabbimize emanetsiniz..Dualarımdasınız..Selam ve baki dua ile inşallah..:H

aleykumselam
alıye kardeşım yorumun cok guzel ıçım rahatladı allah razı olsun
allag gonlune gore versın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle kal....

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ablacım otobüslerde,tranvaylarda broşür, incil dagıttıklarını biliyorumda adrese gönderdklerini yeni duydum...

aleykumselam
bende yenı duydum kardeşım
allah hak yoldan ayırmasın
allah hakkımızda hayırlısını versın amın
allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt