gaflette olmamak duası ile.
selam ve dua ile kalın kardeşim.
amin inşallah. selam ve dua ile...
gaflette olmamak duası ile.
selam ve dua ile kalın kardeşim.
-Unutmuşum, Rabbim, affedersin, çok affedersin. Sen affetmeyi çok seversin.
Paylaşımın için teşekkürler kardeşim
Hatırlattığın için ayrıca teşekkürler.............
Selamün Aleykum kardeşim gerçekten çok güzeldi Ellerinize gönlünüze sağlık.İnşaallah Rabbim merhametine, sevgisine layık olacak hayırlı ameller nasib eder bizlere. Allah a emanet olun
selamün aleyküm kardeşim .
emeğinize sağlık ALLAH razı olsun .
RABBİME EMANET OLUN.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğine yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
-Hatırlıyor musun; "çok yakınım ben" demiştim sana, "çok yakın!" Senin sana olduğundan bile yakın. Kendi kendini çağırdığında ne kadar yakından duyuyorsan, ondan da yakınım. Kendinden bir şey istediğinde ne kadar çabuk cevap veriyorsan, bundan daha hızlıyım.
EsSelamuAleyküm NURSEMA Kardeşim..
Unutmadan..bu yakınlığı hissedebilmek gerekir..unutmak gaflet demek olur ki..vay o zaman halimize..bunun sonucunun ise neye malolacağını düşünerek..iyi hesab ederek..şu şekilde
hatırımızdan hiç çıkarmamalıyız inşaAllah..
Çünkü ;
"Unutan..Unutulur.."
bunu hiç UNUTMAMAK lazım..Allah(CC) razı olsun Kardeşim..
Emeğinize sağlık..
Selam..saygı ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
selamunaleyküm kardesim..cok duygusal bir paylasimdi..bunu okuyucna Rabbimin merhametlilerin en merhametlisi oldugunu daha iyi idrak ettim..Allah razi olsun insallah..
selamun aleykum.Allah razı olsun sizden. Gerçekten gözlerim doldu okurken . İçim sızladı . Emeğinize yüreğinize sağlık.
Hayırlı akşamlar.