meftun61 yazdı:
MUHAMMET ABİM BU RESİMLERİ KOYMASANIZ OLMAZMI DİYECEM AMA OLMAZ GERÇEKTEN.OLAKİ UNUTURUZ DİYE SİZ YİNEDE EKLEYİN.AMA ELİMDE NEDEN BİŞEY GELMİYO DİYE BUNLARI GÖRÜNCE AĞLAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORUM DİYE DELİ OLACAM.DUALARIM ONLARLA.ALLAHIM NE OLUR DİNDİR BU ZULUMLERİ.
zerrin yazdı:
selamunaleyküm abim..
yürek dayanmazken bakmaya nasıl kıyarlar bu masumlara...
ben dayanamıyorum bu resimlere ya
mus_the46 yazdı:
allah yardımcıları olsun dualarımız hep onlarla demek yetmiyor durdurmak mümkün olabilirmi canileri B)
sert yazdı:
Evet belki şimdilik dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok ancak ;gün gelecek o vahşilerin,barbarların zulmüne dur diyebileceğimiz güce erişeceğiz İNŞAALLAH
paradise_angel yazdı:
bakmaya yürek dayanmıyor ya dinsin artık bu zulümler RABBİM SEN YARDIMCILARI OL
birrcann yazdı:
bu zulmü görüp dua etmiyorsak ateş düştüğü yeri yakar deyip umursamaz davranıyorsak arkadaşlar bunun hesabı bizede sorulur. Rabbim hepsinin yar ve yardımcıları olsun...
mk5834 yazdı:
S.A
BUNLAR ACZİYETİN RESİMLERİ.AMA RESİMDKİLER ACİZ DEĞİL.ALDANMAYIN ORADA GALİP OLANLAR ACZİYETİN EN DERİNİN YAŞIYOR.
ALLAHIM BİR İSMİ ŞERİFİNDE KAHHAR.SEN BİLİRSİN RABBİM.
FATMA_ERGUN yazdı:
mk5834 yazdı:
S.A
BUNLAR ACZİYETİN RESİMLERİ.AMA RESİMDKİLER ACİZ DEĞİL.ALDANMAYIN ORADA GALİP OLANLAR ACZİYETİN EN DERİNİN YAŞIYOR.
ALLAHIM BİR İSMİ ŞERİFİNDE KAHHAR.SEN BİLİRSİN RABBİM.
ALLAH RAZI OLSUN ABİM.ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN.ELLERİNİZE SAGLIK MUAZ BEY.BİZ DÜNYANIN SEYRİNE DALIYORUZ UNUTUYORUZ.
moyensrien13 yazdı:
YORUM YAPMAK ZOR,,,