mustafaasan
Kayıtlı Kullanıcı
s.a...Hairli Sabahlar öncelikle Eskiden üniversitelerde Kilik Kiyafette özgurluk Vardi.inşallah Bundan Sonra Da Oyle Olur.inanamiyorum Bizler Halen Daha şekilcilikle Uğraşiyoruz.duyarliliğiniz Için Allah Razi Olsun
s.a...
evet hala şekilcilikle uğraşıyoruz....
şimdide başörtüsünü bağlama modeli çıkardılar...
yasaklar tamamen aşılmıyor...
özgürlük içinde yasaklık...
üniversitede okuyan kapalı bayanlar buna pek olumlu bakmıyor...
yani şu modelmeselesine...
s.a
aleyküm selam...:G
SELAMUN ALEYKUM FATMA BIRAKSINLAR INSAN NASIL BAĞLAMAK ISTIYORSA OYLE BAĞLASIN GERCI SU AN NE AŞAMADA TAM BILMIYORUM AMA SANIRIM ONAYLANMIŞ.O KADAR SORUNUMUZ VARKEN O KADAR INSANIMIZ ASKERI UCRETLE BOĞUŞURKEN BUNLARLA UĞRAŞIYORUZ USTELIK BIZ MÜSLÜMAN BIR ÜLKEYIZ GUYA
Doğru Duşunuyorsun Yasaklarla Dolu Bir Musluman Ulke...bir Seyi Ne Kadar Cok Gundeme Getirirsen O Kadar Yasaklanir Niye Boyle Soyledim Yillar Once Memur Bayanlar Kapaliydilar Ama Tv Surekli Tessettur Denilince Yasak Konuldu Ben Canli Izleyecisiydim Bircok Arkadaşin Acilmak Zorunda Kaldi......halbuki Kime Ne.....ne Karişiliyor .......avrupalilar Karişmamiş Siz Muslumanlara Ne Oluyor Allaha Emanet Ol Kardeşim
:A selamun aleyküm benimde Dayımın kızları Ablalarım yani Çok Çalışkanlardı Öğretmen olacaklardı Sonradan yasaklardan dolayı Devam edemediler Başlarını açanlar açtı Tabiki Şimdide Ünide Yasağı kaldırıyorlar Gerçi İş devlet iş vermedikten sonra okulda Yasağın kalkmasının bi anlamı yok İş imkanıda vermeleri lazım Yasaklarla dolu Bir müslüman ülke Çok yazık Allah yardımcımız olsun Selametle....
selamun aleyküm
ben hükümetimize guvenıyorum bu sorunu aslın da sorun olmaması gereken sorunu ortadan kaldıracaklar .ben ce şimdilik unıversıteye uygulansın da okul bittikten sonra ben ce okudugu bolum uzerıne bi iş bulunabılırler .allah turbana karsı olanları islah eylesin.cok merak edıyorum olumu ve ahireti hiç düşünmezler mi .vay ki onların haline