selamunaleyküm sevgili kardeslerim..benim icimi yiyen bir sorum var..benim bir gönül muradim var ama yanlis anlamayin öyle günaha filan girerek degil.uzaktan sevmek gibi bisey....ben Allahim hayirliysa onunla evlenmemi nasip et diye sürekli dua ederim.iki yildir yaklasik..ama bugünüme bakilirsa hic umut yok gibi.yani beni sevmiyor ve bende demekki olmuycak ,olsaydi simdiye kadar olurdu diyerekten artik onun icin dua etmemeyi düsünüyorum onun icin..bazende Allah tan ümit kesilmez demekki herseyin bir zamani var diye ümitleniyorum..biliyorum hayirli degilse olmaz ama suana bakarak onunla istedigim izdivacin hayirli olup olmadigini bugüne bakarak nasip olmucak demekki diye ümitsizlige kapiliyorum ama hayirliysa zamani vardir sonunda yine olur diye düsünüyorum..herseyin br zamani vardir dualarin kabulününde tabiki ama ben bugüne bakarak ümitsizleniyorum..yani sizden ögrenmek istedgim ne olursa olsun nasipse döner dolasir beni bulur bugüne bakarak karamsar olmamali degilmi..ya da demekki bana nasip degil olsaydi simdiye kadar olurdu diye onun icin dua etmekten vazgecmek dogrumu .cözmüs degilim...(yani demek istedigm artik Allahim hayirliysa onu nasip et degilde (suana bakarak olmucak herhalde diye düsünerek )Allah iM BENi bu istekten kurtar diyemi yada herseye ragmen onun icin dua edeyim mi..biliyorum hayirliysa olur diyceksiniz ama bunu biliyorum benim ögrenmek istedigim bu konuda suanki duruma bakarak ümitsizlige kapilmam dogrumu sizce..lütfen cahilligimi magzur görün .simdiden Allah razi olsun..Selametle..