Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

$$$ Ulan Para Seni $$$ (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi allah razı olsun çok güzeldi allaha emanet olun

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykumm abıı..cok guzel anlatmışsınızz..elınıze sağlıkk..
allahın selamı uzerınıze olsunn..

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimseye muhtaç olmayacak kadar çok...
saptırmayacak ve hesabını verdiğimizde zorlanmayacak kadar az versin..
teşekkürler,, çok trajikomikti...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimseye muhtaç olmayacak kadar çok...
saptırmayacak ve hesabını verdiğimizde zorlanmayacak kadar az versin..
teşekkürler,, çok trajikomikti...:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

selamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.dualarınızada canı gönülden amin diyorum.
bu illet öyle bir illetki ne onsuz oluyor,nede onunla fazla haşir neşire geliyor.varlıgıda dert yokluguda.RABBİM paranın kölesi olanlardan eylemesin.amin.selametle kal kardeşim.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykumm abıı..cok guzel anlatmışsınızz..elınıze sağlıkk..
allahın selamı uzerınıze olsunn..

ve aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.begendiginize memnun oldum.aslında sorun hepimiz için aynı oldugu için ne yazılsa kolaylıkla anlaşılır.:evet
seninde gönlüne saglık,RABBIMA emanet ol.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi tek kelimeyle süpersin sen yaaaa....:K:K:K

RABBIM razı olsun.begendigine sevindim.
uzun zamandır hiç görüşemiyorduk.ya sen bana denk gelmiyordun yada ben sana.nasılsın iyimisin.bayagı oldu görüşmeyeli.saglık,sıhhatin nasıl.inşALLAH iyisindir.selametle.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
allaha şükür kasım abi bu aralar biraz stresliyim sıkıntılarım var daha doğrusu...inşallah sende iyisindir...eşinde iyidir inşalah.uzun süredir senle konuşuyorum ve üzülüyordum helalleşmeden ayrılacam diye...ben bu perşembeden sonra belki de yarından sonra yokum...2 ay kadar giremeyeceğim siteye...düğünüm olacak bana dua et olur mu....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
allaha şükür kasım abi bu aralar biraz stresliyim sıkıntılarım var daha doğrusu...inşallah sende iyisindir...eşinde iyidir inşalah.uzun süredir senle konuşuyorum ve üzülüyordum helalleşmeden ayrılacam diye...ben bu perşembeden sonra belki de yarından sonra yokum...2 ay kadar giremeyeceğim siteye...düğünüm olacak bana dua et olur mu....

MAŞALLAH,MAŞALLAH,MAŞALLAH.
inan çok sevindim.RABBIM mesut ve bahtiyar etsin.yuvanda huzuru ve bereketi eksik etmesin.nur tanesi gibi hayırlı eli ve ayagı düzgün yavruların olsun.dügünün ne zaman bilelimde sana forum açalımda kardeşlerimiz tebrik etsinler.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abim allah razı olsun...ben düğün tarihimi yazacağım buraya zaten hayırlı bir yuva için sizlerinde duasını almam gerek...bunca şey paylaştım sizlerle...abim ablam oldu yeri geldi...burada annem babam yok yeri geldi anne-baba oldunuz bana...allah razı olsun...düğünüm mart ayı içerisinde olacak inşallah.bir engel çıkmazsa...hayırlı bir yuvam olsun allah yolundan ayrılmayım eşimle o bana yeter...dua et bana olur mu namazının arkasından kasım abim...düğünüme yakın girip haber edecem sizlere inşallah.selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abim allah razı olsun...ben düğün tarihimi yazacağım buraya zaten hayırlı bir yuva için sizlerinde duasını almam gerek...bunca şey paylaştım sizlerle...abim ablam oldu yeri geldi...burada annem babam yok yeri geldi anne-baba oldunuz bana...allah razı olsun...düğünüm mart ayı içerisinde olacak inşallah.bir engel çıkmazsa...hayırlı bir yuvam olsun allah yolundan ayrılmayım eşimle o bana yeter...dua et bana olur mu namazının arkasından kasım abim...düğünüme yakın girip haber edecem sizlere inşallah.selametle...

sana dua""" ak sakallı gözü yaşlı hak aşıklarının,
agzı baglı günahsız sabilerin,
seher vakti kalbi ve dili hu,hu,hu diyen dervişlerin duası olsun.RABBIM her iki cihandada ne muradın varsa versin.zor işler kolaya,çirkinlikler güzellige dönüşsün.eşinle arandaki aşk HAKK aşkı,muhabbetinizde MUHAMMED. S.A olsun.amin,amin,amin.
sende kasım abine dua et olurmu benim güzel kardeşim.selametle.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ben dün buradaki hemen herkese dua ettim bu arada kasım abim...sana da ettim inşallah...rabbim sıkıntı dert bela vermesin sana ve eşine...buradaki diğer kardeşlerime de öyle...rabbime emanetsin...selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ben dün buradaki hemen herkese dua ettim bu arada kasım abim...sana da ettim inşallah...rabbim sıkıntı dert bela vermesin sana ve eşine...buradaki diğer kardeşlerime de öyle...rabbime emanetsin...selametle...

RABBIM razı olsun.bütün dualarına canı gönüldende AMİN diyorum.sende ALLAHA EMANET OL.:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim izniniz olmadan aranızdaki yazışmalarınızı okudum hakkınızı helal ediniz...tevbe YA _HAK hocam ALLAhım hayırlı yuva kurmayı nasip eylesin...yuvanızdan huzuru, mutluluğu eksik etmesin inşaallah...Bizler için dua etmişsiniz...ALLAhım kabul buyursun ve dualarınız inşaallah RABBİMİN izni ile kurtuluşunuza vesile olur...

Kasım abicim senden de ALLAH binler kere razı olsun seni sevenler bu kadar çokken ALLAhım sizleride sevdiği kullar zümresine dahil eylesin...

hakkınızı helal ediniz lütfen...hayırlı geceler...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim izniniz olmadan aranızdaki yazışmalarınızı okudum hakkınızı helal ediniz...tevbe YA _HAK hocam ALLAhım hayırlı yuva kurmayı nasip eylesin...yuvanızdan huzuru, mutluluğu eksik etmesin inşaallah...Bizler için dua etmişsiniz...ALLAhım kabul buyursun ve dualarınız inşaallah RABBİMİN izni ile kurtuluşunuza vesile olur...

Kasım abicim senden de ALLAH binler kere razı olsun seni sevenler bu kadar çokken ALLAhım sizleride sevdiği kullar zümresine dahil eylesin...

canım kardeşim hakkımı helal edecek bişey yok bunda...iyi dileklerin için sağol allah razı olsun ...sende duanı esirgeme....rabbime emanetsin...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

biz zaten sizler için varız.helal olsun.helal olsun .helal olsun.
RABBİM bizleri sevdiklerinin arasına katsın ama senide bizimle beraber katsın.demi ama,kasım tek başına güzellikleri ne yapsın.güzellikler sizlerle birlikte olunca olur.RABBİM sizlerdende razı olsun.selametle.:H

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
''Vakia suresini akşamdan sonra her gün okuyan geçim sıkıntısı çekmez'' hadisi şerif.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;564993' Alıntı:
''Vakia suresini akşamdan sonra her gün okuyan geçim sıkıntısı çekmez'' hadisi şerif.

RABBIM razı olsun. vakia süresinin fazileti büyüktür.RABBIM dilimizden eksik etmesin.amin.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt