Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ücretsiz gül kokulu kur'an (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm
az önce bi mail geldi bana bende hemen sizlerle paylaşmak istedim kardeşlerim.ücretsiz gül kokulu Kur'an-ı kerim ve kur'an öğretmeni,sadece 13 tl kargo ücreti ödeyip sahip olabiliyosunuz.başka hiç bir ücret ödemeden.ben sipariş verdim bakalım ne olucak.sizde deneyin isterseniz.aşağıda verdiğim linkden bakın inşallah[/URL]

http://www.tuvayayinlari.com/

esselamu aleyküm
13 tl kargo ücreti karşılığında bugün(16.06.2009) gül kokulu kur'a-nı Kerimim geldi kardeşlerim.çok güzel.tavsiye ederim.bi sorun çıkmadı....

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.hayırlı olsun kardeşim,güle güle okuyunuz ve amel ediniz inşaallah.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm afranur abla.hayırlı cumalar.sana gelsin ondan sonra ben de isteyeceğim:) haber verir misin gelince?

tevbe_2010

Kayıtlı Kullanıcı
es-selamu aleyküm arkadaşlar.Ben birşey diyeceğim ama fitne yapıyor gibi inşaallah anlamazsınız ben de inşaallah düzgünce anlatabilirim istediğimi...

Piyasa fiyatı zaten bu boyuttaki bir Kur'an-ı Kerim 7,5-9 TL falan.Ben şirketteyim ve anlaşmalı kargolar 4.5-5 ytl ye geliyor.Anlatmak istediğim....

Ama inşaallah düşündüğüm gibi değildir.Ama biz gene de hüsn-ü zan edelim.İnşaallah hiç bir kar gözetmeksizin bu reklam yapılıyordur.Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Hakkınızı helal edin.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
es-selamu aleyküm arkadaşlar.Ben birşey diyeceğim ama fitne yapıyor gibi inşaallah anlamazsınız ben de inşaallah düzgünce anlatabilirim istediğimi...

Piyasa fiyatı zaten bu boyuttaki bir Kur'an-ı Kerim 7,5-9 TL falan.Ben şirketteyim ve anlaşmalı kargolar 4.5-5 ytl ye geliyor.Anlatmak istediğim....

Ama inşaallah düşündüğüm gibi değildir.Ama biz gene de hüsn-ü zan edelim.İnşaallah hiç bir kar gözetmeksizin bu reklam yapılıyordur.Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Hakkınızı helal edin.
aleyküm selam kardeşim estağfirullah.
benim fiyat hakkında çok bilgim yok yani ben 9 tl olduğunu bilmiyodum açıkcası.bide gelen mail de 7 tl kargo ücreti demişlerdi.bugün aradılar o geçen yılın fiyatı bu yıl 13 tl oldu dediler.kabul ettim bende.yani 13 tl ye kur'an sahibi olucam diye sevindim.bide arayan kişi 5li 10 lu paketler yolluyoruz tane 11 tl den dedi.ramazan geliyo hayrına hediye edin maliyet fiyatı bu dedi.onu kabul etmedim.neyse hayırlısı olsun inşallah.helal olsun kardeşim ne hakkı.selametle

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm Selam kardeşim
Normal dosya gönderimleri anlaşmalı firmalar ile 4,5-5 arasıdır.
ağırlığa göre değişir kargo taşıma ücretleri.. ondan dolayı 13 lira olarak belirlemişlerdir diye düşünüyorum..

Rabbimin Rahmeti bereketi sizinde üzerinize olsun inşAllah
Allaha emanet olunuz

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
afranur abla tvde de gördüm bu kuranıkerimi.henüz almadın mı sen. haber vermedin :(
senden haber bekliyorum

kalbiminurlandır

aaaaaaa baş tarafa yazdım ayşem görmedin sanırım.aldım aldım geldi:a12:çok güzel.ama halen veriyolarmı bilmiyorum canım

şimdi gördüm :a20:
tvde reklamları hala geçiyor da o yüzden sen aldın mı diye sorayım dedim

tamam çok saol ablam.
allah gece gündüz okumayı nasip etsin.
kuranı yoluna yoldaş yanına arkadaş ahiret günü de şefaatçi kılsın allah :H

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi gördüm :a20:
tvde reklamları hala geçiyor da o yüzden sen aldın mı diye sorayım dedim

tamam çok saol ablam.
allah gece gündüz okumayı nasip etsin.
kuranı yoluna yoldaş yanına arkadaş ahiret günü de şefaatçi kılsın allah :H

amiin amin amin hepimize olsun inşallah ayşecim.allah razı olsun

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun...vrdiğiniz bilgiler için....gül kokulu Kur'an sahibi olan kardeşlerim ablalarım güler yüzle,daima okumayı Rabbim size nasip etsin...bana dua edin :)) Ramazan sonu hafızlık yapmaya başlıycam inşaallah herkezden dua istiyorum:) :) :)

kalbiminurlandır

Rabbimiz zorluk vermesin işlerini kolaylaştırsın inşallah kardeşim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun...vrdiğiniz bilgiler için....gül kokulu Kur'an sahibi olan kardeşlerim ablalarım güler yüzle,daima okumayı Rabbim size nasip etsin...bana dua edin :)) Ramazan sonu hafızlık yapmaya başlıycam inşaallah herkezden dua istiyorum:) :) :)

amin güzel kardeşim allah razı olsun.allah senide muvaffak etsin bu yolda hakkıyla inşallah.ne mutlu sana senin yerindeolmayı çok isterdim.geç oldu belki ama rabbimin hikmeti belki banada nasip edermiki bu yaştan sonra??dua ile kardeşim

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
amin güzel kardeşim allah razı olsun.allah senide muvaffak etsin bu yolda hakkıyla inşallah.ne mutlu sana senin yerindeolmayı çok isterdim.geç oldu belki ama rabbimin hikmeti belki banada nasip edermiki bu yaştan sonra??dua ile kardeşim

Allah sizden razı olsun...aslında kendime hem güveniyorum hem güvenmiyorum inşaallah yaşımın bana bi avantajı olur...çok ümid ediyorum hafız olup ben yüksek tahsilin öğrencisiyim demeyi... :a

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt