RE: TV DİZİLERİ AİLEMİZİ DİNAMİTLİYOR
Aldığınız karardan dolayı sizi tebrik ederim isabetli bir karar almışınız evet lise öğrencilerin daha çok dikkatini çekiyor zaten bunların istedikleri de o, genç beyinlere girebilmek ama şu sözü unutmamalıyız gençken yapılan ibadetler mermere yazı yazmak gibi yaşlıyken yapılan ibadetler ise kuma yazı yazmak gibi...Mermere yazı yazıldığı zaman asla silinme imkanı yoktur ama kuma yazılan yazı her an silinebilinir.Rabbim bizleri şuurlandırsın nefsimize esir olmayalım inşaallah Allah razı olsun selam ve dua ile...
Allah_affetsin yazdı:
bu konu hayatımdaki harika bir vazgeçişimizn üzerine geldi..bildiğiniz gibi lise öğrencisiyim eh haliyle lise dizileride dikkatimi çekiodu ama dün bir karar verdim..yemin ettim össye kadar dizi izlemeyeceğim.hatta alışırsam hiç ,izlemeyeceğim dizleri.çünkü izleyince etkileniyordum ve gerçektende haram olan şeyler çok normalmiş gibi lanse ediliodu..ister istemez akıl başka şeylere kayıyordu..bende yemin ettim...bu yazı içinde çok teşekkürler..çünkü aldığım karardan pişmanlık duymamamı sağladı ALLAH RAZI OLSUN
Aldığınız karardan dolayı sizi tebrik ederim isabetli bir karar almışınız evet lise öğrencilerin daha çok dikkatini çekiyor zaten bunların istedikleri de o, genç beyinlere girebilmek ama şu sözü unutmamalıyız gençken yapılan ibadetler mermere yazı yazmak gibi yaşlıyken yapılan ibadetler ise kuma yazı yazmak gibi...Mermere yazı yazıldığı zaman asla silinme imkanı yoktur ama kuma yazılan yazı her an silinebilinir.Rabbim bizleri şuurlandırsın nefsimize esir olmayalım inşaallah Allah razı olsun selam ve dua ile...