Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
Tahmin konusu gibi oldu da çeşm-i gelsin diyince ondan...
((=
sakin ol diyince yine birşeyleri yanlış yazdım zannetim...
Tahmin konusu gibi oldu da çeşm-i gelsin diyince ondan...
((=
sakin ol diyince yine birşeyleri yanlış yazdım zannetim...
öyle olduk heralde heleki bugün hiç keyfim ne oldu anlamadım
Yok da daha önce yanlış yazdığınıda görmedim anlamadım..((=
Bak misal geçenlerde ben içinden geçeni paylaşa yazıyorum diye yazdım baktım konu sitenin ennleri aklım nerdeyse artık
hani sende onun gibi oldun sanki şaşkın şaşkın olduk gittik sonumuz hayrola
öyle olduk heralde heleki bugün hiç keyfim ne oldu anlamadım
Yaa gelir öyle arada insana sıkıntılar üstüne gitme bırak geçer.. Eğer bir sebebi yoksa tabii..((=
yorum yok...
öyle değil ya tasavvuf denınceyine atar yaptın kardeş hayr mı
öyle değil ya tasavvuf denınce
İslâmiyet, ana hatlarıyla iman, ibadet ve ahlaktan ibarettir. Kelâm ilmi imanı, fıkıh ilmi ibadeti, tasavvuf ilmi de ahlakı ele alır. Tasavvuf, İslâmı derûnî bir şekilde yaşamaktır. Ruhî ve vicdanî bir duyuşun mahsulüdür. Şekilden mânâya geçmek, kabuktan öze ulaşmaktır. Kâlin hâl olmasıdır
işte ben böyle birimiyim yorum yok dedim
hay maşaallah ne güzel yazdın öyle çok hoşuma gitti Cibril hadisini biliyorsundur : hazreti Ömer (r.a) rivayet ediyor..işte mecliste otururken üzerinde hiç yolculuk belirtisi olmayan güzel yüzlü siyah saçlı bir zat geldi safları yara yara geldi peygamber efendimizin dizini dizine dayadı ve sormaya başladı ya resulallah islam nedir? iman nedir? ve son soru neydi İHLAS nedir peygamber aleyhisselatu vesselam da buyurdu ki ; Rabbini görür gibi ibadet etmendir sen O'nu göremiyorsan da O'nun seni gördüğünü bilmendir..buradaki olay gibi iman ve islamı insan okuyarak ögrenebilir ama ihlas'ı ancak bir mürşidi kamil ile yakalayabilir diye düşünüyorum
o konuda sadece susarım
ne söz ederim nede söz ettiririm
o insanlara saygım sonsuz ben elimden geldikçe beğendim yazarların kitaplarını okurum
anladım demek istediğini hayırlısı olsun