Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türkiyede Tesettürlü Olmak (1 Kullanıcı)

musap

Kayıtlı Kullanıcı
okula gitmekten korkuyorum nedenmi?okuluın kapısındakı başını açan arkaşalrımı görünce kendımı tutmayıp orda bi güvenlği öldürücem die onların suçu değil ama bilmiyorum gözümü kapıyorum ordan geçen kadar dayanamıyorum ve korkuyorum bir gün gerçekten aklımdan geçeni yapıcam die

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm abla..üzülerek okudum..ALLAH cc islah etsin..hidayete erdirsin..ne kadar kızsamda bu durumları içerlesemde ailemde ve çevremde bu tür çirkin bakış açısı mevcuttur...
ALLAH cc islah etsin..hidayete erdirsin..ALLAH cc siz hanım kardeşlerimizi bu tür zorluklardan alıkoysun....

siz gibi yolunda daim ve sabit olan kullarının yüce mevlam sayısın kat kat arttırsın...

selam ve dua ile kalın selametle....

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm üzüldüm ablacım bu durumuna.cahillik bence bu insanlarda var.kapalı olan bayanlarımızı öcü gibi görür oldular.kınıyorum.Allah ıslah etsin inşallah.Allah inancımızdan ayırmasın bizi inşallah.ben de yeni kapanan bir bayan olarak bu durumdan gurur duyduğumu belirtmek isterim.özgürlüğüm kapandıktan sonra başladı.dilerim kapanmak isteyenler de bu isteklerini çok geç olmadan gerçekleştirirler.medeniyet çok afedersiniz orayı burayı açmakla olmuyor.zihniyeti açmak en önemlisi ufkumuzu genişletmek en önemlisi.saygılar.selametler..

A.gamze

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.sakın ola bu olay sızı uzmesın.bızım ıcın onemlı olan Allah ın katı degıl mı varsın onlar ayırsınlar.gün gectıkce cogalacak ınsallah ınanclı ınsanlar.elbet bu haksızlıgı yapanların da yanına kalmaz.Allah ım bıze de nasıp etsın sızın gıbı olmayı.gonlum ve dualarım sızınle.sız de dualarınızı esırgemeyın bızden sızın gıbı olabılmemız ıcın.

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm VeRahmetullahi Veberakatüh
Değerli Kardeşler
Sizler başımdan geçen ve son derece üzüldüğüm bir olayı paylaşmak istiyorum.Hepinizin bildiği üzere 24 Kasım c.tesi günü öğretmenler günü idi,benim küçük oğlum ana okuluna gidiyor.Bu pazartesi günü abisi onu okula bırakınca bütün velilerin öğretmenin yanında olduğunu görmüş,eve gelince bana anne bugün veli toplantısımı vardı?öğretmenin odası kalabalıktı sen gitmemişsin deyince bende merak ettim.Akşam üzeri oğlumu okula almaya gidince sınıf annesi olan hanıma bugün toplantımı vardı?benim haberim olmadı diye sordum.Kendisi hayır öğretmenler günü için bütün veliler aramızda toplandık,ve öğretmen hanıma hediye aldık deyince ben şaşırdım,benim neden haberim yok diye sorunca hanımın rengi soldu kekelemeye başladı kendince birşeyler söyledi.Ama ben sebebi anlamıştım.Çünki içlerinde birtek çarşaflı bayan bendim.Ve böyle bir olaya katılmayacağım düşünülerek bana söylenmemişti.Aynı düşünce oğluma da gelmişti.Oğlum bana anne sana birşey söyleyeceğim ama üzülme,sakın sen çarşaflı olduğun için seni ayırmış olmasınlar,bende oğlum üzülmesin diye geçiştirdim.Ama hanımların görmediği bir durum vardıki ben taa Cuma gününden ertesi günün tatil olduğunu hesablayarak öğretmene hediyesini almış bizzat kendim vermiş ve onu tebrik etmiştim.Bunu sınıf annesi hanımın duyduğunda yüzünün aldığı hali görmenizi isterdim.
Bu mesele belki çok basitde gelse son derece üzüldüm.Günlerdir zihnimde beni meşgul ediyor.
Bizler kapalı olabiliriz,çarşaflı olabiliriz.Dış görünüşümüz ne olursa olsun bizler hiç bir zaman bizlere bir harf öğretene bizleri tedavi edenlere bizleri koruyanlara asla ve asla yanlış düşünmeyiz.Biz tüm insanlara her daim saygı ve sevgi ile yaklaşılmasını bilir,bunun dinimizin gereği olduğunun şuurunda insanlarız.Artık bu ayrımcılığın son bulması duası ile,YARATANA EMANET OLUN.acizane kardeşiniz Ravzanur

Bu ne ilk nede son olur.Buna benzer bir olayıda daha geçen gün ben yaşadım.Şu anda çalışıyorum.Ama yinede iş başvurusunda bulunuyorum.Şuanda çalışmış olduum sektörde 2 yıllık tecrübem var ve yine bu sektöre dahil bir firmaya başvurdurm.Ve aradılar.Bu öğleden sonra görüşebilirmiyiz die.Bende çalıştıgımı haftasonu ancak müsait olacıgımı söledim.Daha sonrada önyazıdada belirttiğim gibi tesettürlüyüm dedim.Tabi kekelemeye başladı.Çalısıyosanız biz hafta sonu mülakat alamıyoruz falan filan dedi.iyigünler diledi ve kapattı.
Yani böle işte ülke bu durumda.ne diyebilirizki.Daha iyi bi iş içinde örtümü çıkaramam ya.Canım sağolsun dedim ve niyeti bozuk olan insanları ki insanlıkdan nasip almadıkları çok aleni Yüce ALLAHIMA havale ediyorum.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Butür Konulari Okuyunca çok üzülüyorum . Ben Açiköğretim öğrenciisiyim Ikinci Senem Daha Geçen Sen Sinava Girme Tsrihleri Belirlenirke N Başörtüsüyle Bazi Okullarin Sinava Almadiklarini Söylediler.. BANA HİÇ RAST GELMEİ AMA BÖYLE OKULLAR VARMIŞ YANİ BAŞÖRTÜSÜYLE SINAVA ALMAYAN OKULLAR...

Sözüm Ona Müslüman ülkesinde Yaşiyoruz Ama Kapanmak Yasak...
Bu Nebiçim Müslümanaliktir... Mevla Sonumuzu Hayr Etsin..

.( Bu Arada Ocak Ayinda Sinavlarim Var Dualarinizda Yer Verin Inşallah)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
bize bunları yaşatan insanları RABBİM e havale ediyorum...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
RUHLAR İKİ SAF ASKER ,
KİN VE AŞKI BÖLÜŞÜR....
BİR OLANLAR ELELE ,
OLMAYANLAR DÖĞÜŞÜR...
Hadis-i Şerif...
Allahcc bütün ümmeti Muhammedi yolunda sıradağlar gibi kenetlenenlerden eylesin...
Allahcc yar ve yardımcın olsun kardeşim...
KINAYICININ KINAMASINA ALDIRMADAN...
BİZE ALLAHIMIZ YETER...
ALLAHCC VAR MESELE YOK...
BESMELE...SELAM...DUA..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt