mektubat
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.caglarnetwork.com
selamün aleyküm ellerine sağlık kardeşim..
ben günlerdir bu haberi dinlemekten bunaldım.(gerçi pek izlemezdim ama gündemi günlerdir kurcalıyor kimileri kendi lehine çeviriyor v.s.)
benim merak ettiğim. nerdeyse dinci diye dini için bir mücahide ilan edeceklerdi..
bu sabah izedim emekli ist.müftüsü ki namazını da kıldırmıştı..onun konuşmlaranı dinledim..
neredeyse ağzım açık kaldı..bu kadar bacılarımızın hayatını zindana çaviren
Allahın emir ve efendimizin sünneti için karşı savaş açmış biri iken nasıl olurda onu mücahide gibi gösterebildi..
hayret ettim açıkçası...
gerçi kardeşimizi dediği gibi..
Niyetimizi kötüye yorup ölen bir kişinin arkasından bunları söylemeyi bize yakıştıramayanlar olabilir.
Onlara sözümüz şu:
Türkan Saylan bu yaptıklarını inkâr etmiyordu ki!
Aksine bundan kıvanç ve onur duyduğunu söylüyordu...
Arkadaşları da bunu iftiharla anlatmıyorlar mı?..
Biz de bunları hatırlayıp ona bu yönde şahitlik yaparak vefa gösterelim dedik.
Ölen bir kişinin arkasından yapacağımız dua da şu:
“ALLAH dünyada yaptıkları tüm eylemlerinin karşılığını versin.”
bu güzel bilgiler ile nasiplendirdiğini için Allah celle celalüh senden razı olsun kardeşim..
ellerine sağlık
selam ve dua ile
Erhan kardeşim hayret etmeyin bunlar bir yapılanmadır.Uzun yıllardır süregelen.. türkan gider asuman gelir ama biz uyanırsak ancak ahiretimizi kurtarmak elimizdedir.Aşağıdaki kitapta konuyla alakalı müthiş tespitler mevcut bir daha gözden geçirin isterseniz erhan kardeşim.Dualarınızı istirham ederiz..
http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-...iraflari-kitabikesinlikle-tavsiye-ederiz.html