Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

turistler... (1 Kullanıcı)

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Tirabulusun Orda Libyada Bir Köy Var / çok Misafirsever, Gönlü Geniş Insanlar Yerliler/ Bir Gün Oraya çiplak Turistler Geliyo..onlari Ordan Taşlarla Kovaliyolar Yerliler...

Meğer Bu Grup Turist Müsteşriklermiş Arab Adetlerini öğrenmeye Gelmişlerdir.

Sonunda Bir Demet Arab Adeti öğrenmiş Oldular...;) :)
Onlara Dedilerki Biz Misafirsever Bir Milletiz , Misafire Hürmet Etmek Namus Borcu Biliyoruz Ama Bu çiplakliğa Bakarak Dinimizden Taviz Vermek Zorunda Değiliz...adam Gibi Giyinin öyle Gelin...
Bunlar Ertesi Gün Adam Gibi Giyinip O Köyü Dolaşabilmişlerdi...misafir Olmuşlardi Hürmetle...:]

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a elinize sağlık.ALLAH RAZI OLSUN.

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
kimin misafir olup kimin olamayacağına karar veremeyiz öyle değil mi??
çıplaklık fazla uç bir örnek olmuş fakat misafir dinimizce kutsaldır bildiğim kadarıyla...

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;675791' Alıntı:
İŞTE BENDE ONU DİYORUM BURASI URUBA DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR!!

BUNU HEP UNUTUYORLAR NE HİKMETSE ?!

arap ta değiliz mesela.. hani hatırlatmak gibi olmasın..
arap adetleriyle de pek işimiz olmaz sanırım...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
çıplaklık fazla uç bir örnek olmuş fakat misafir dinimizce kutsaldır bildiğim kadarıyla...

YUKARDA YAZMIŞIMDIR MİSAFİR KUTSALDI EVET AMA DİNİMİZ DAHA KUTSALDIR!

TÜRK ADETLERİNİ NE DE ÇABUK UNUTTULAR...!!!

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
tabii biraz da düşünmek lazım bu anlatılan olayın gerçekliği vs..
tabiiki böyle bir olay yaşandımı yaşanmadımı bilmiyoruz.. ama çıplak insanlar türkiye yi ziyarete gelse bu gün kimse taşlamaz.. olsa olsa güleriz.. çünkü komik bir şey.. düşünsene çıplak insanlar uçaktan iniyor atatürk havaalanına..

komik geldi bana..

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;675800' Alıntı:
MÜSLÜMANIZ ...TÜRKÜZ ...BU YETERLİ DEĞİLMİ? KENDİ ÖRF ADETLERİMİZDEN OLUŞAN BENLİĞİMİZ KİMLİĞİMİZ VARDIR..

evet sana tamamen katılıyorum.. müslüman ve türküz fakat hata yapanları taşlamayız.. yasalarımız var.. kurallarımız var... onlara havale ederiz.. ülkenin kuralları için eğitim almış insanlarımız var.. bunlar onu bizden çok daha iyi biliyorlar sanıırım..

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğimize sağlık selam ve dua ile Allah'aa emanet olun.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
hz MUHAMMED MUSTAFA SAV ümmeti kimi nasıl karşılayacağını çok iyi bilir herkes aynı kefeye konulmaz

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
tabii biraz da düşünmek lazım bu anlatılan olayın gerçekliği vs..
tabiiki böyle bir olay yaşandımı yaşanmadımı bilmiyoruz.. ama çıplak insanlar türkiye yi ziyarete gelse bu gün kimse taşlamaz.. olsa olsa güleriz.. çünkü komik bir şey.. düşünsene çıplak insanlar uçaktan iniyor atatürk havaalanına..

komik geldi bana..

DAHA 10 SENE ÖNCE BU KADAR ÇIPLAKLIK YOKTU, YERLİLER YABANCILARI AYIPLIYORDU ,ŞİMDİ DE KENDİLERİ AYIPLADIKLARI O YABANCILAR GİBİ GİYİNMEYE BAŞLAMIŞLARDI...
ÖYLE EĞİTİYORLAR, DOĞRUSU BU DİYE AŞIRIYORLAR BARBAR URUBA KÜLTÜRÜNÜ...MAALESEF..
AMA HEP BÖYLE OLACAK DEĞİLYA

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
evet sana tamamen katılıyorum.. müslüman ve türküz fakat hata yapanları taşlamayız.. yasalarımız var.. kurallarımız var... onlara havale ederiz.. ülkenin kuralları için eğitim almış insanlarımız var.. bunlar onu bizden çok daha iyi biliyorlar sanıırım..

TÜRKİYEDE TÜRK VE MÜSLÜMAN KADAR GARİP İNSAN YOKTUR
YAŞASIN "MÜSAMAHA", "HOŞGÖRÜ" !
YAŞASIN VAKIFLAR YASASI YAŞASIN AZINLIKLAR ! YAŞASIN MEDENİYET ANLAYIŞI!

TAŞLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN TABİ EN AZINDAN KENDİ ADETLERİNİ TAŞLAMA SAHİB ÇIK

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
ben onu bunu bilmem..
bu verilen örnek tecavüz edilerk öldürülen kadıncağız üzerine verilmiştir..
Kıyaslanması olanaksız olan 2 olaydır..
tecavüz edenin en ufak hafifletici sebebi olamaz.. hayvanlıktır suçtur insanlık dışıdır rezalet bişeydir kısaca...

bunu kişiyi savunan kişiler olabileceğine de inanmıyorum... inanmak istemiyorum.. gerçekten turistin giyimiyle ilgili bu olayın olabileceğine inanıyormusunuz

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
ben onu bunu bilmem..
bu verilen örnek tecavüz edilerk öldürülen kadıncağız üzerine verilmiştir..
Kıyaslanması olanaksız olan 2 olaydır..
tecavüz edenin en ufak hafifletici sebebi olamaz.. hayvanlıktır suçtur insanlık dışıdır rezalet bişeydir kısaca...

bunu kişiyi savunan kişiler olabileceğine de inanmıyorum... inanmak istemiyorum.. gerçekten turistin giyimiyle ilgili bu olayın olabileceğine inanıyormusunuz

TAMAMDA ONLAR HAKLIDIR DEMİYORUM AMA GÖRMÜŞSÜNDÜR "TERBİYELRİNİ" İÇKİ İÇİYORLAR ÇIPLAK GEİZYORLAR KAHKAHA ATIYORLAR...BAŞKASINA NİYE OLMUYO DA BUNLARA OLUYO? KENDİ ÜLEKNDE DEĞİLSİN BİRAZ DİKKATLİ OLUCAN...

SEN BANA ŞU REZALETİ AÇIKLA AVRUPADA BAZI LÖKANTALARDA ŞÖYLE YAZIYO : "KÖPEKLERE VE TÜRKLERE GİRİŞ YASAK"

TÜRKLERİN EVLERİNİ YAKIYOLAR, ÖLDÜRÜYORLAR ,
PAPALAR TÜRKLERE KARŞI SAVAŞANLARA "AZİZLİK" MAKAMINI BASEDİYO ?!

BEN BU HALİMİLE BAŞÖRTÜLÜ OLARAK RAHAT RAHAT TEK BAŞINA ÇIKAMAM MARKETE KADAR BİLE...

ABD TÜRKLERİ POTANSİYEL TERÖRİST LİSTESİNE EKLEDİ....

TÜRKİYEDE BUNLAR GAYRİ MENKÜL EDİLİYO, BUNLAR İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUYO, ASIL BAŞÖRTÜLÜ TÜRK MÜSLÜMAN MAZLUM OLUYO, İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAYAMIYOR, HAKLARINI TOPRAKLARINI ELLERİNDEN ALIYORLAR

CANINDAN BEZDİRİRLER İNSANI !

bangalottapuss

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;675843' Alıntı:
TAMAMDA ONLAR HAKLIDIR DEMİYORUM AMA GÖRMÜŞSÜNDÜR "TERBİYELRİNİ" İÇKİ İÇİYORLAR ÇIPLAK GEİZYORLAR KAHKAHA ATIYORLAR...BAŞKASINA NİYE OLMUYO DA BUNLARA OLUYO? KENDİ ÜLEKNDE DEĞİLSİN BİRAZ DİKKATLİ OLUCAN...

SEN BANA ŞU REZALETİ AÇIKLA AVRUPADA BAZI LÖKANTALARDA ŞÖYLE YAZIYO : "KÖPEKLERE VE TÜRKLERE GİRİŞ YASAK"

TÜRKLERİN EVLERİNİ YAKIYOLAR, ÖLDÜRÜYORLAR ,
PAPALAR TÜRKLERE KARŞI SAVAŞANLARA "AZİZLİK" MAKAMINI BASEDİYO ?!

BEN BU HALİMİLE BAŞÖRTÜLÜ OLARAK RAHAT RAHAT TEK BAŞINA ÇIKAMAM MARKETE KADAR BİLE...

ABD TÜRKLERİ POTANSİYEL TERÖRİST LİSTESİNE EKLEDİ....

TÜRKİYEDE BUNLAR GAYRİ MENKÜL EDİLİYO, BUNLAR İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUYO, ASIL BAŞÖRTÜLÜ TÜRK MÜSLÜMAN MAZLUM OLUYO, İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAYAMIYOR, HAKLARINI TOPRAKLARINI ELLERİNDEN ALIYORLAR

CANINDAN BEZDİRİRLER İNSANI !

demekki biz gerçek türk kimliğini yansıtamıyoruz sınırlarımız dışına.. kendimizi kandırıyoruz o zmn.. bu tür olaylar sayesınde malesef bizden nefret eder hale geliyorlar..

türkler böyle insanlar değiller ki.. neden bir tane kendini bilmez hayvanın yaptığı tüm türkiyeye mal olsun...

siz kendinizi de bu tür hayvanlarla bir tutmayın rica edeceğim.. herkes "Türk" kavramının aslında nasıl olması gerektiğini biliyor.. ama malesef avrupalı amerikalı bilemioyr.. bi şekilde göstermek lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt