bezmi safa
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Türbe Ziyaretlerinin Faydalı Olduğuna İnanıyormusunuz?
S.a. ablacığım umarınm iyisindir.3/5/6 doğru olanda bunlardır yok mum yakmak adak adamak taşlara el yüz sürmek bunlar hoş şeyler diğil saçma ve batıldır kayseride mevlananın hocası seyyid burhanettin hazretleri var senelrdir her hafta sonu gitmeye çalışırım boş zamanlarımda 1 kezde bu saçmalık yapan insanları görmedim ve hoşuma gidende kayserideki inançlı polislerin burada cemaat oluşturup namaz kılmaları hamdolsun
zerda yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞLER MİNİ BİR TEST HAZIRLAMAYA ÇALIŞTIK TÜRBE ZİYERETLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM SELAM VE DUA İLE.....
1) Ziyaret etmenin sevap getireceğini düşünüyorum.
2)Batıldır, hurafedir, böyle bir şeye inanmıyorum.
3)Allah dostu velilerin kabirlerini ziyaret faydalıdır, Velilerin manevi tasarrufları vardır.
4)Ölmüş birinden fayda geleceğine inanmıyorum
5)Adap ve erkanlarına uygun yapılan ziyaret manevi fayda sağlar.
6)Kabirde yatan kimse vesile edilerek dua edilebilir.
S.a. ablacığım umarınm iyisindir.3/5/6 doğru olanda bunlardır yok mum yakmak adak adamak taşlara el yüz sürmek bunlar hoş şeyler diğil saçma ve batıldır kayseride mevlananın hocası seyyid burhanettin hazretleri var senelrdir her hafta sonu gitmeye çalışırım boş zamanlarımda 1 kezde bu saçmalık yapan insanları görmedim ve hoşuma gidende kayserideki inançlı polislerin burada cemaat oluşturup namaz kılmaları hamdolsun