Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TUNUSTA ÖRTÜ YASAGI..... (2 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TUNUSTA ÖRTÜ YASAGI.....

zerda yazdı:
yaa kardeşim allah biz müslümanların sahip çıkmadıklarını alıyor elimizden bakalım tepkimiz ne olacak diye bizi sınıyoruz şuan biz ve tunustaki müslümanlar sınavdayız rabbimizin emiri yasaklanıyor bakalım rabbimin sözümü onlarınkimi büyük rabbim öyle bir imtihan ederki rabbim güç yetirsin

EVET BİZLER SINANIYORUZ.AMA ZOR BİR İMTİHAN.RABBİM GÜÇ VERSİN İMAN AŞKI VERSİN ÖRTÜ AŞKI VERSİN EN ÖMENLİSİ ALLAH KORKUSU VERSİN AMİN AMİN AMİN

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
ben bunları şimdi duyuyorum. bu kadarda olmaz ama. Allah ıslah etsin. diyecek bişey bulamıyorum. zaten başörtüsü bizlerin kanayan yarası değilmi.

EVET ZERRİN OYSA ASILSIZ HABER OLMASINI NE KADAR İSTERDİK.AMA DOGRU OLMAZ BÖYLE BİR AKIL BÖYLE BİR MANTIK.BUNLAR CAHİLLER CANİLER........

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİMİN AZABI BÜYÜK OLUR ALLAHIM ALLAH YOLUNDA GİDENE KUVVET YAR NVE YARDIMCISI OL ŞÜPHESİZ SEN EŞİTEN VE DUALARIMIZI KABUL EDENSİN .BU ZÜLÜM BİTMELİ.TUNUSTA BAŞ ÖRTÜLÜ GEZENEDE POLİS AÇ BAŞINI BASKI YAPILIYOMUŞ .ALLAHIM AZABINDAN , FELAKATİNDEN SANA SIGINIYORUZ . amin

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Abdulbaki yazdı:
RABBİMİN AZABI BÜYÜK OLUR ALLAHIM ALLAH YOLUNDA GİDENE KUVVET YAR NVE YARDIMCISI OL ŞÜPHESİZ SEN EŞİTEN VE DUALARIMIZI KABUL EDENSİN .BU ZÜLÜM BİTMELİ.TUNUSTA BAŞ ÖRTÜLÜ GEZENEDE POLİS AÇ BAŞINI BASKI YAPILIYOMUŞ .ALLAHIM AZABINDAN , FELAKATİNDEN SANA SIGINIYORUZ . amin
AMİN ALLAH RAZI OLSUN.BÖYLE BİR CAHİLLİK OLAMAZ

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
evet fatma akşam haberleri şaşkınlıkla seyrettim bir müslüman ülkede böyle bir durum yaşansın hayret rabbim hidayet versin eğer hidayetleri mümkün değilse kahru perişan eylesin üzücü ve yorum yapmak gerçekten zor ama öz eleştiri yapmak gerekirse haberlerde tunusun görüntülerinde anladığım kadarıyla yasaklanmasına gerekte kalmamış zaten başörütülü görmek çok zor zaten onlar bırakmışlar kardeşim eğer biz müslümanlar maddi ve manevi değerlerimize sahio çıkmazsak olacağı budur yemeyenin malını yiyorlar SAHİPSİZ BİR VATANIN BATMASI HAKTIR BİZLER SAHİP ÇIKARSAK BU VATAN BATMAYACAKTIR sahipsiz değerlere öyle sahipler bulunuyorki hayret ederiz bence bu bize müstehak rabbim sonumuzu hayr eylesin dua ile

evet ablacım haklısın ama bizim ülkemizdede kapalılar okuyamıyo,kısıtlamalar getirilmiyomu ve elhamdürüllah müslüman bi ülkeyiz ama oluyo ALLAHIM ıslah etsin herkesi uğraşılcak bişey kalmamış gibi başörtüyle uğraşıyolar ALLAHIM cezalandırsın.

nilsu

Kayıtlı Kullanıcı

çok kötü bir durum yaa.60 yaşından sonra kapansan ne olur.çok saçma bu işler yaa.hala insanların kabuklarıyla uğraşıyoruz.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

nilsu yazdı:
çok kötü bir durum yaa.60 yaşından sonra kapansan ne olur.çok saçma bu işler yaa.hala insanların kabuklarıyla uğraşıyoruz.

İşin kötü yanı kimseye 60 yıl garantisi veremiyorlar........

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
zerda yazdı:
evet fatma akşam haberleri şaşkınlıkla seyrettim bir müslüman ülkede böyle bir durum yaşansın hayret rabbim hidayet versin eğer hidayetleri mümkün değilse kahru perişan eylesin üzücü ve yorum yapmak gerçekten zor ama öz eleştiri yapmak gerekirse haberlerde tunusun görüntülerinde anladığım kadarıyla yasaklanmasına gerekte kalmamış zaten başörütülü görmek çok zor zaten onlar bırakmışlar kardeşim eğer biz müslümanlar maddi ve manevi değerlerimize sahio çıkmazsak olacağı budur yemeyenin malını yiyorlar SAHİPSİZ BİR VATANIN BATMASI HAKTIR BİZLER SAHİP ÇIKARSAK BU VATAN BATMAYACAKTIR sahipsiz değerlere öyle sahipler bulunuyorki hayret ederiz bence bu bize müstehak rabbim sonumuzu hayr eylesin dua ile

evet ablacım haklısın ama bizim ülkemizdede kapalılar okuyamıyo,kısıtlamalar getirilmiyomu ve elhamdürüllah müslüman bi ülkeyiz ama oluyo ALLAHIM ıslah etsin herkesi uğraşılcak bişey kalmamış gibi başörtüyle uğraşıyolar ALLAHIM cezalandırsın.

EVET TÜRKİYEDE OKUYANA YASAK VAR AMA ORDA SOKAKTA VAR DÜŞÜNE BİLİYORMUSUN.BİZLER OKULU BIRAK ÖRTÜLÜ DOLAŞA BİLİRİZ AMA ONLAR DOŞLAŞAMAZ.KAFAYI YİYECEM YA OLMAZ YA ÇIKIŞ YOLLARI YOK.ÜLKEYİ TERKEDERLER ANCAK.İÇİM DARALDIYA OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY.DÜŞÜNÜN YA KENDİMİZİ ONLARIN YERİNE KOYALIM SOKAGA ÇIKAMIYORUZ.ALLAHIM SABIR VER YARABBİM.

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
S.A ARKADAŞLAR BİLMİYORUM TV YADA DİGER HABER KAYNAKLARINDAN İZLEDİNİZ Mİ AMA TUNUSTAKİ UYGULAMAYA BAKIN.RABBİM ISLAH ETSİN İNŞ.TUNUSTA 60 YAŞI ALTI KADINLARA KAMU ALANLARINDA OKULLARDA ÖRTÜ YASAGININ YANISIRA ŞİMDİ İSE SOKAKTA YASAK UYGULANIYOR.60 YAŞI ALTI ANALARIMIZ BACILARIMIZ KARAKOLA GÖTÜRÜLÜP BİR DAHA ÖRTÜ TAKMIYACAKLARINA DAİR BELGE İMZALIYORLAR.

BİZLERİN İSE DAHA BAHANELERİ VAR
Allah razı osun bizleri haberdar ettin
Rabbim zulüm yapanların hesabını soracaktır.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

istikbal yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
S.A ARKADAŞLAR BİLMİYORUM TV YADA DİGER HABER KAYNAKLARINDAN İZLEDİNİZ Mİ AMA TUNUSTAKİ UYGULAMAYA BAKIN.RABBİM ISLAH ETSİN İNŞ.TUNUSTA 60 YAŞI ALTI KADINLARA KAMU ALANLARINDA OKULLARDA ÖRTÜ YASAGININ YANISIRA ŞİMDİ İSE SOKAKTA YASAK UYGULANIYOR.60 YAŞI ALTI ANALARIMIZ BACILARIMIZ KARAKOLA GÖTÜRÜLÜP BİR DAHA ÖRTÜ TAKMIYACAKLARINA DAİR BELGE İMZALIYORLAR.

BİZLERİN İSE DAHA BAHANELERİ VAR
Allah razı osun bizleri haberdar ettin
Rabbim zulüm yapanların hesabını soracaktır.

RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH RABBİM SORACAKTIR.AMA BU KADAR CAHİLLİK OLMAZ YA

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim sayenizde bende bundan haberder oldum. Bu çok kötü bir şey Rabbim o kadınların yardımcısı olsun. Ya anlamıyorum niçin insanları inaçlarından uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Diliyorum Rabbim onlara bu yaptıklarının cezasını verir.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

DUN_SURGUNU_YA yazdı:
Allah razı olsun kardeşim sayenizde bende bundan haberder oldum. Bu çok kötü bir şey Rabbim o kadınların yardımcısı olsun. Ya anlamıyorum niçin insanları inaçlarından uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Diliyorum Rabbim onlara bu yaptıklarının cezasını verir.
RABBİM CÜM.RAZI OLSUN İNŞ.DİLERİM CEZALARINI ALIRLAR

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BENİM AKLIM ALMIYORYA.DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ SOKAGA ÇIKAMIYORSUNUZ.ALLAHIM DELİRMEMEK ELDE DEGİL.BU NASIL CAHİLLİKTİR YA

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
BENİM AKLIM ALMIYORYA.DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ SOKAGA ÇIKAMIYORSUNUZ.ALLAHIM DELİRMEMEK ELDE DEGİL.BU NASIL CAHİLLİKTİR YA

Yaa söyleyecek kelime bulamıyorum ki ifade edeyim kendimi. Yani alın kendini bi firavun sananlar daha.

Allah ne firavunları gömdü
nicelerinide gömecek
merak etme tunus halkı
Allahın izniyle acın dinecek.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNÜZE YÜREGİNİZE SAGLIK.

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
62ij9.gif
başörüsü onurumuz KORUYACAĞIZ...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt