Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tuncay özkan Biz Iki Kişiyiz (2 Kullanıcı)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
okuduğum kadarıyla söleyebileceğim bu site karalama defteri veya günlük deil ve tekil kişilere aitde deil bir kişi çıkıp kafasına göre akıl oyunları oynamaya çalışıo ha ne kadar oynayabilio tartışılır bişiler yazmaya çalışmışsın formu açmışsın ama unuttuğun şey konunun açılımı galiba senle empati kuracak halimiz yok heralde ama açıklamıosan da kendin bilirsin o kadar dünyevi sorunlar varken senin akıl oyunlarını çözmeye uğraşcak halimiz yok benim fikrimce allaha emanet olun

s.a..
arkadaşım..
siz de başka bir geleneğe uyup ben sözyleyeceğimi sözleyeyim ama bakın ben bu konularla uğraşmam diye konuya girmişsiniz..
bu site tabiki karalama defteri değil..günlükte değil.ancak her bir formun içeriğndeki uzuvların nederece ehemniyetli olup olmadığı siz bağlamaz.untmayınız sizlerin şer zannettikleri ..
neyse ..olayı islami boyuta çekmeyeyim..ucundan yeter.kafama göre akıl oyunu dedğiniz şey.kafanıza göre akıl oyunu geldiğinden.bu sözcük meydana gelmiştir sözümü bi tekrar edniz.ben akıl oyunu oynamaya çlışmıyorum ancak sizin beyniniz kalbinize o komutu veriyor ve kendi ifadenizle kendi kendinize ve bilinç altı taraflarınıza (ne kadar oynuyo tartışılır)diyerek tartışmaya açacak kadar empati kurmuşsunuz.tabiki empati anlayışınızı bilmediğim için bunun analizine giremiyorum...

benle empati kurmayın formla empati kurun.anlamadıysanız anlamanız gereken yolu size veriyorum.anacak yukarıdaki arkadaş gibi konuyu anlayıp anlamadığınızı bilmeden.sizinle empatimden dğan diyaloğum sizizn konunun neresinde bulunduğunuzdur.madem konuda bulunmak istemiyorsunuz. konuya cevap yazmazsınız.formlarda da tekil kişi kullanamaz ikinci kişi kullanamaz üçüncü kullanamaz diye bir tabir yoktur..site kuralları doğrultusunda bu form açılmıştır...formla ilgili şikayetiniz varsa gerekçeleri ile birlikte formu şikayet etme hakkınız size sağlanmıştır..bu yolu da denemeyi ben size tavsiye ederim.ancak bu kadar çok dünyevi sorunlarınız varken bu adlandırmadığınız sorunu sorun edinmekten kaçındığınız gibi...tarafımca görecesiz yorumlarda da bulunmuşsunuz..bu sitede okuduğunuz kadarıyla (bunu da okuyunuz)
selam vermek görecedir..
işin yine islami boyutuna girmeden..
bundan sonraki bilinç altı taraflarınıza seslenirim..
önyargılarınızdan kurtulup..arama motorlarından ismi geçen şahsın demecini aratırsanız.benimle empati kurmanıza gerek kalmayacaktır...

yok ben size birşeyler yazacağım diyorsanız...bana yazmak istediğiniz konunun içinde boğulmayınız...

şimdilik sözlerime söz veriyorum...
selametle..

marjinal

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
anladığınız yerleri yazarsanız anlamadığınız yerleri de inşaallah yazarım..
analdığım;
Bunlar Yargilanmazsa Bende Adam Değilim Sözünüz..
söylemek istediklerimi anlamayan sizsiniz üstüne seviyesizce hakaretler sarfedende sizsiniz.tuncay özkan türban kararını onaylayanların suç işlediğini ve vatana ihanetten yargılanacağını söyledi yargılanmazsa adam değilim dedi.kardeş burayı marjinal olarak anladım ben size konuyu anlamadım demedim.konuyu buraya açmanızdaki amacı anlamadım dedim.
hedefiniz nedir tuncay özkanı buraya davet edip konuşmak mı?
kozları paylaşmak mı?
yoksa öylesine bir konu mu?
daha ayınlatıccı olmanızı sizden rica ediyorum.
(burası bana ait cümle) bu konuda beni aydınlatırmısınız dedim.
daha aydınlatıcı olurum olurum tabiki ama aydınlanacak beyinlerin kapasitesi aydınlığa müsait olması gerekir..
konu yazarının yorumcuya verebeliceği en kalitesiz ve en seviyesiz cevap.
sizin aydınlanma kapasitenizi tahmin edemediğim için..
siz aydınlatırken bir başkalarını karanlığa sürüklemekten korkarım..
eğer konuyu okuyan hiç kimse anlamıyorsa burda problem okuyucu yada yorumcularda değildir konunun yazarındadır kendini ifade edemiyor ki bu çok bariz belli kimse bir şey anlamamış(yorumlardan anlaşılıyor)bir kişi değil iki kişi değil herkez.
yani kimseyi karanlığa sürükleyeceğiniz yok bunu anlamış olmanız gerekir.
konunuzu kimse anlamıyor.
isminiz gibi marjinal olup
haa şunu da iyi biliniz anladım deyipte anladığınızı zannettiğiniz yer konunun başlığıdır..ki onu da yanlış anlamışsınız
ismim gibi marjinalim konuyu anladım belliki konuyu anladığımı anlamamış daha doğrusu sorumu anlamamışsınız.yukarda açıkladım sebeb ne? neden bu konu burda? tepkinizi burda mı dile getiriyorsunuz?vs..vs...soruları çoğaltmak mümkün.
umarım bu sefer yorumlarınızda ukalalık,seviyesizlik,kalitesizlik olmaz.konya cevap daha doğrusu soruya cevap olur.

Alçakça söylenen bir söze karşılık vereyim deme.Çünkü o sözün sahibinde onun gibi daha nice düşük sözler vardır.Cevabınıza yine düşük sözlerle cevap verir.(Hz. Ali Kv)

selametle...

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

analdığım;
söylemek istediklerimi anlamayan sizsiniz üstüne seviyesizce hakaretler sarfedende sizsiniz.tuncay özkan türban kararını onaylayanların suç işlediğini ve vatana ihanetten yargılanacağını söyledi yargılanmazsa adam değilim dedi.kardeş burayı marjinal olarak anladım ben size konuyu anlamadım demedim.konuyu buraya açmanızdaki amacı anlamadım dedim.(burası bana ait cümle) bu konuda beni aydınlatırmısınız dedim. konu yazarının yorumcuya verebeliceği en kalitesiz ve en seviyesiz cevap.
eğer konuyu okuyan hiç kimse anlamıyorsa burda problem okuyucu yada yorumcularda değildir konunun yazarındadır kendini ifade edemiyor ki bu çok bariz belli kimse bir şey anlamamış(yorumlardan anlaşılıyor)bir kişi değil iki kişi değil herkez.
yani kimseyi karanlığa sürükleyeceğiniz yok bunu anlamış olmanız gerekir.
konunuzu kimse anlamıyor.

ismim gibi marjinalim konuyu anladım belliki konuyu anladığımı anlamamış daha doğrusu sorumu anlamamışsınız.yukarda açıkladım sebeb ne? neden bu konu burda? tepkinizi burda mı dile getiriyorsunuz?vs..vs...soruları çoğaltmak mümkün.
umarım bu sefer yorumlarınızda ukalalık,seviyesizlik,kalitesizlik olmaz.konya cevap daha doğrusu soruya cevap olur.

Alçakça söylenen bir söze karşılık vereyim deme.Çünkü o sözün sahibinde onun gibi daha nice düşük sözler vardır.Cevabınıza yine düşük sözlerle cevap verir.(Hz. Ali Kv)

selametle...

vas..kardeşim..
öncelikle şu sözünüzde anlaşalım...
söylemek istediklerimi anlamayan sizsiniz üstüne seviyesizce hakaretler sarfedende sizsiniz.tuncay özkan türban kararını onaylayanların suç işlediğini ve vatana ihanetten yargılanacağını söyledi yargılanmazsa adam değilim dedi.kardeş burayı marjinal olarak anladım ben size konuyu anlamadım demedim.konuyu buraya açmanızdaki amacı anlamadım dedim.(burası size ait)
burasıda bana..
söylemk istediklerinizi anlamayan benmiyim.. bakıcaz şimdi..anlamadığınız yer neymiş?(konuyu buraya açmanızdaki amacı anlamadım dedim)dediğiniz gibi buymuş..peki bunu ben anlamamışmıyım?yine bakıcaz...
ama ondan önce yorumunuzun başında ve düzenleme sebebinizde yazdığınız şu sözü bir açalım..(seviyesizce hakaretler sarfedende sizsiniz)düzenleme sebebi: Sebep: konu yazarının vermiş olduğu hakaret içerikli yorumuna karşı alttaki son sözüm ve yorumum....

şimdi ben size açık açık soruyorum ..altını çizmeden..
*seviyesizce hakaret hangi sözüm?
*hakaret içerikli yorumum ne?
bunu bana gerekçelerinle bir kaynağa dayandırarak bırakın beni kendinize bu bana bu sözüyle hakaret etti yazın bende hakaret içeriyorsa sizden ve siteden özür dileyeyim..(açık yazdım anlaşılmıştır umarım)..
şimdi başta demiştik ..ne demiştik ilk önce burada bi anlaşalım diye..(bunu sızra size gelince atlamazsınız herhalde )
gelelim bakıcaz deyipte yarım bıraktığım yere ..neye bakıcaktık..sizce-aslında benim sizi anlamadığımı düşünüp yaptığınız yorumunuza..neymiş o yer..(hatırlamayanlar için)..

konuyu buraya açmanızdaki amacı anlamadım dedim(marjinal yazdı)..

hatırladınız mı?..hatırladıysanız alt satırları vicdanen rahat okuyabilirsiniz..

marjinal bana daha önce ne sormuş bir forma geri dönüp bakarsanız..alttaki bu gizli cevabı göreceksiniz..
aa gizli dedim özür dilerim açıkmış..
işte o cevap..

başta demiştik..
biz de olayı öğrenmek için bu formu açtık..
ismi geçen şahıs ister bu forma gelir ister gelmez..

peki ben sizin sorunuzu anlamamışsam bu cevabı kime verdim?
peki bu cevabı size vermişsem hani ben sizi anlamamıştım..

haaa ben sizi anlayıpta cevap vermişsem..ozaman siz neden(söylemek istediklerimi anlamayan sizsiniz ) yazdınız?..
şimdi anlamayan kimmiş vicdanımıza bir soralım...

şimdi gelelim kalitesiz cevaplarıma..
konuyu anlamayanlara yol gösterdik..takip etmişlerse anlarlar..etmemişlerse bizde anlamadıkları yeri yazarız..size yaptığımız gibi..ama konuyu anlayıp anlayamadığınla ilgili veri vermeleri gerek..anlamayanlar şimdi nerde anlamışlarmı?..

bu size ait..konunuzu kimse anlamıyor..
bu da bana..anlamadıkları yeri sizin gibi yazsınlar biz de cevap verelim..hem siz değilmiydiniz ben konunuzu anladım diye..ee madem anladınız..diğer arkadaşlar anlamıyorsa benim metodum size neden-kalitesiz geliyor..anlamadıkları yeri yazsınlar biz de anlatalım..daha önce de dedik konuyu anlamayanlar demeci bi okusun..ben okudum diyen varsa onlarla devam edelim yoksa..ben zorla gel ben sana bu konuyu kaliteli ve seviyeli olarak anlatıcammı dicem...

(diye de bilirim)

bu size ait...

şim di belli ki deyip te belirsizlikle devam eden yorumunuzdaki belirsizliği ilk önce arkadaşlara bi hatırlatmak gerek..neymi o?
1belliki konuyu anladığımı anlamamış
2daha doğrusu sorumu anlamamışsınız..
karar veriniz lütfen bu kadar çelişkili yorumunuzun hangisini doğru kabul edeyim..
en iyisi daha doğrusunu kabul edeyim..
(bu size ait)yukarıda açıkladım sebep ne..
(bu da bana ait)yukarıda açıkladığımı açıkladım...(sebep bu- sizin istediğiniz başka bir sebep mi var?)vs..vs..sebepleri daraltmak ve çoğaltmak mümkün ben bir sebebi yazdım yetmedimi?)

bu size ait(umarım bu sefer yorumlarınızda ukalalık,seviyesizlik,kalitesizlik olmaz.konya cevap daha doğrusu soruya cevap olur).

bu bana ait..(umarım bu sefer yorumlarımda ukalalık,seviyesizlik,kalitesizlik olmamıştır.daha doğrusu daha öncesi...

Soruya verilen cevap çoğalınca doğru gizli kalır.
Söylemediğin sözün hakimi, söylediğin sözün mahkumusun.
Söyleyene bakma, söylenene bak..(Hz. Ali Kv)

selametle..

marjinal

Kayıtlı Kullanıcı
uslüb çok önemli...konuşmayı güzelleştiren uslüptur

uslüb çok önemli...konuşmayı güzelleştiren uslüptur

s.a
Kod:
daha aydınlatıcı olurum olurum tabiki ama aydınlanacak beyinlerin kapasitesi aydınlığa müsait olması gerekir..
hiç tanımadığınız birine konuya giriş cümleniz olarak verilen hakaret içerikli yorumunuz.zira gerisi önemli değil bu tarz cümleye başlamak konunun daha doğrusu konuyu açan şahsiyetin kalitesini belli eder.burda umuma yorum yapıp form açıyorsunuz ve tanımadığınız kişiler bu formu okuyor,yorum yapıyor ama sizin üslübunuz ima içerikli göndermeler yapan hakaretler.cümlenin devamında da hakaret etmedim havası vermek.
başta demiştik..
biz de olayı öğrenmek için bu formu açtık..
ismi geçen şahıs ister bu forma gelir ister gelmez..
konuyu buraya açıp formu boş yere işgal etmektense t.özkanın resmi sitesine
bu konuyu açıp cevabınızı şahsından alsaydınız ya.konunun buraya açılması absürt bir vakadır.zira t.özkanın buraya gelmeyeceğini azda olsa tahmin etmeniz gerekirdi.tepkiyi yerinde belli etmeniz daha mantıklıca olurdu.madem öğrenmek istiyorsunuz kişisel sitesine hatta email adresine başvup daha aydınlatıcı bilgiler alarak bizleride aydınlatsaydınız form daha yerli yerinde olmuş olmazmıydı.diğer bir yorumda diğer arkadaşın dediği gibi karalama defteri,günlük gibi bir şey olmuş.
peki ben sizin sorunuzu anlamamışsam bu cevabı kime verdim?
peki bu cevabı size vermişsem hani ben sizi anlamamıştım..
siz benim başlığı değerlendirdiğimi ve konuyu bu yönde anladığımı anladınız zira yorumunuzda da bunu söylediniz.bende bunun tersini söyledim.yorumuma cevap vermeniz beni anladığınız anlamına gelmez ki hala anlamamışsınız.
1belliki konuyu anladığımı anlamamış
2daha doğrusu sorumu anlamamışsınız..
karar veriniz lütfen bu kadar çelişkili yorumunuzun hangisini doğru kabul edeyim..
çelikşili cevaplarım marjinalliğimden kaynaklasa gerek.ikisinide kabul edin.
ne sorumu anlamışsınız nede konuyu anladığımı ikiside aynı hesap.

bakın bu kadar yorum yapan kişilerin hepsi aptal mı? neden biride anladım demiyor? çünkü anlaşılır bir konu yazmamışsınız.
t.özkan demiş durmuşsunuz.
konunun burda açılmasının ne derece absürt olduğunu kavrayınız.
madem konuyu öğrenmek için açmışsınız(buda sizin anlaşılmamanızdaki ikinci bir vakadır)
biz de olayı öğrenmek için bu formu açtık
(yukarısı size ait yorum)
konuyu öğrendikten sonra açın ve paylaşın.
insanların zmanını çalmayın zira buda kul hakkıdır.
yorumlara açık olun herkez sizi okey'lemek zorunda değil.
s.a

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
Kod:

hiç tanımadığınız birine konuya giriş cümleniz olarak verilen hakaret içerikli yorumunuz.zira gerisi önemli değil bu tarz cümleye başlamak konunun daha doğrusu konuyu açan şahsiyetin kalitesini belli eder.burda umuma yorum yapıp form açıyorsunuz ve tanımadığınız kişiler bu formu okuyor,yorum yapıyor ama sizin üslübunuz ima içerikli göndermeler yapan hakaretler.cümlenin devamında da hakaret etmedim havası vermek.

bu konuyu açıp cevabınızı şahsından alsaydınız ya.konunun buraya açılması absürt bir vakadır.zira t.özkanın buraya gelmeyeceğini azda olsa tahmin etmeniz gerekirdi.tepkiyi yerinde belli etmeniz daha mantıklıca olurdu.madem öğrenmek istiyorsunuz kişisel sitesine hatta email adresine başvup daha aydınlatıcı bilgiler alarak bizleride aydınlatsaydınız form daha yerli yerinde olmuş olmazmıydı.diğer bir yorumda diğer arkadaşın dediği gibi karalama defteri,günlük gibi bir şey olmuş.

siz benim başlığı değerlendirdiğimi ve konuyu bu yönde anladığımı anladınız zira yorumunuzda da bunu söylediniz.bende bunun tersini söyledim.yorumuma cevap vermeniz beni anladığınız anlamına gelmez ki hala anlamamışsınız.

bakın bu kadar yorum yapan kişilerin hepsi aptal mı? neden biride anladım demiyor? çünkü anlaşılır bir konu yazmamışsınız.
t.özkan demiş durmuşsunuz.
konunun burda açılmasının ne derece absürt olduğunu kavrayınız.
madem konuyu öğrenmek için açmışsınız(buda sizin anlaşılmamanızdaki ikinci bir vakadır)(yukarısı size ait yorum)
konuyu öğrendikten sonra açın ve paylaşın.
insanların zmanını çalmayın zira buda kul hakkıdır.
yorumlara açık olun herkez sizi okey'lemek zorunda değil.
s.a

vas..

her bir yoruma usulen cevaptır..

cevap:ben size herhangi bir dayanağa göre sözlerimin neresi hakaret içeriyor yazdım..kaynak yine yok..
size göre:tanımadığım kişiye bu tarz giriş yapmak hakaret içeriyorsa -siz de beni tanımıyorsunuz uslubuma içerikli gönderme diye hakaret içerdiğini yazıyorsunuz..peki sizin anlayışınıza göre yazısı hakaret içermiyorsa ,hakaret içeren yorum yorumunuz.. ne derece şahsiyetinin kalitesini belli eder diye soru çıkar ki siz de kendi kendinizle çelişirsiniz...(kaynağım sizin algılamanız)

cevap:tepkiyi yerinde belli etmeniz daha mantıklıca (mantıklıca da neyse) olurdu..siz şimdi burada kulvar değiştiriyorsunuz..öyle yapsaydın böyle yapsaydın..
siz başka formalara da bu konuyu açma sebebiniz nedir diye soru soruyormusunuz?bana amacımı sordunuz cevabı aldığınız halde bana cevap yazmadınız deyip tartıştığımız konu buydu ancak şimdi siz bana neler olması gerektiğini yazmışsınız..bu konuyu bitirmeden başka konuya neden geçtiniz?bunu bitirelim söz ona da gireriz..

siz benim başlığı değerlendirdiğimi ve konuyu bu yönde anladığımı anladınız zira yorumunuzda da bunu söylediniz.bende bunun tersini söyledim.yorumuma cevap vermeniz beni anladığınız anlamına gelmez ki hala anlamamışsınız
cevap:şimdi bakınız çok iyi kelime değiştiriyorsunuz..ben size sorunuz diyorum siz bana(tersini söyledim . dan sonraki söze dikkat)yorumuma..diyorsunuz..belliki sizin sorunuz sa yorumunuz var..siz bana soru sordunuz ben de cevapladım..(önce bunu kabul ediniz)ha sonra yetmedimi yazdım demek yetmemiş..yorumlu soru:
şimdi değiştirdiğiniz yorumunuz ..aslında içinde yorum olan sorunuzmuş..ben sorunuza cevap verdim..siz taa sonunda yorumum yazıyorsunuz..merak ediyorsanız yaılarınız okuyunuz benimde..sorunuz ve sorunuza cevabım diye yazsığım satırı göreceksiniz..göremezseniz ben gösteririm..

cevap:çelişkili cevaplarınız marjinalliğinizdenmiş.demek tespitim doğru.bir çelişkidesiniz.ancak bu marjinal olmanızdan diye yaptığınız yorum size ait.
aa yine sorumu yazmışsınız..bakınız bir önceki cevabımda bu konuyu size anlatmıştım.ve size önceki yazılarıma ve yazılarınıza bakınız yazmıştım gerek kalmadı..çünki,yine sorumu yazmışsınız..ee sorunuzu cevaplamıştık..(ama siz sonrada bunu değiştirmiştiniz-yorumlu soru..)diye...

bakın bu kadar yorum yapan kişilerin hepsi aptal mı? neden biride anladım demiyor? çünkü anlaşılır bir konu yazmamışsınız..
cevap: şimdi bir konuyu anlamayana aptal mı denir..çok ayıp çok..böyle sorumu olur?
buna yorumlu soru derler işte sizin de yaptığınız bu sorunuzun içinde yorum var..
ne münasebet...(bunun için anlamayan arkadaşlarımızdan özür dilemelisiniz)
gelelim şu sorunuza neden biri de anladım demiyor..başkalarının adına nasıl yorum yaparım..sonra bana demezmisiniz?tanımadığınız kişiler hakkında nasıl yorum yaparsınız diye..ki kendiniz hakkında diyorsunuz başkalarının hakkında da deme ihtimaliniz var..şimdi ben anlamadım ve anlamk istediğim yer burası neden demiyor..diye soru çıksa tamam.arkadaşlar çıkacak ve ben anladım diyecek ..bunu anlamayan insan yapar..bütün formları gezin ..genelde anlaşılmayan yer sorulur.anlaşılan arkadaş ben bu konuyu anladım..diye ortaya çıkarmı?çıkabilir..ancak ve ancak konunun ehemniyeti açısından ortaya çıkar..

şimdi genel cevap:
beni hakaret etmekle suçladınız..daha sonra sizden şunu istedim..

bunu bana gerekçelerinle bir kaynağa dayandırarak bırakın beni kendinize bu bana bu sözüyle hakaret etti yazın bende hakaret içeriyorsa sizden ve siteden özür dileyeyim..(açık yazdım anlaşılmıştır umarım)..
şimdi başta demiştik ..ne demiştik ilk önce burada bi anlaşalım diye..(bunu sızra size gelince atlamazsınız herhalde )

sonra bana uslup çok önemli başlığınızdan alıntı sözünüzle

içeriğinizde.. (sizin üslübunuz ima içerikli göndermeler yapan hakaretler)
diye yazıyorsunuz..
sorum:bana gerekçelerinle bir (kaynağa) dayandırarak hakaretimi yazın siteden özür dileyeyim..bunu yapamazsanız bunun adı (.....)dır..
size bir tek yol..önce bu konuyu çözücez sonra diyaloğa devam edicez..
bu konu askıda kaldıkça işte ozaman kul hakkı olur..

ya siz bana hakaret ettiğim sözleri gerekçeleriyle bir kaynağa dayandırarak yazacaksınız sizden ve siteden özür dilicem..
ya siz benden özür diliceksiniz..
ya da ben 3 maddede(gerekçeleriyle bir kaynağa dayandırarak) boşluğu dolduracam..

birbirimizi lütfen kırmayalım..bizler kardeş olmak zorundayız..diğer konuları irdeleriz ancak bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım inşaallah..sizden ricam bu konuyla ilgili yazı yazmanız..ilk önce bu konuyu çözücez..sonra ötekileri..kabul ediyorsanız devam edelim ..

lütfen yorumlara açık olunuz...yazmışsınız..

evet ben kişisel yorumlara da açığım..
ancak siz de yaptığınız yorumu bir kaynağa dayandırınız demeye açık olunuz...

selametle...

marjinal

Kayıtlı Kullanıcı
üslüp fikirden büyüktür...nabza göre şerbet....

üslüp fikirden büyüktür...nabza göre şerbet....

s.a
birbirimizi lütfen kırmayalım..bizler kardeş olmak zorundayız..diğer konuları irdeleriz ancak bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım inşaallah..sizden ricam bu konuyla ilgili yazı yazmanız..ilk önce bu konuyu çözücez..sonra ötekileri..kabul ediyorsanız devam edelim ..

birbirimizi kırmayalım diyorsunuz ama aksini yapıyorsunuz.
kabul etmesem sizi muhatap kabul edip yazmam değil mi?

ben size herhangi bir dayanağa göre sözlerimin neresi hakaret içeriyor yazdım..kaynak yine yok..
size göre:tanımadığım kişiye bu tarz giriş yapmak hakaret içeriyorsa -siz de beni tanımıyorsunuz uslubuma içerikli gönderme diye hakaret içerdiğini yazıyorsunuz..
kaynak siz ve yorumlarınız ne kaynağından bahsediyorsunuz.
yorumu yapıyorsunuz bende size şu yazınızda hakaret içeren sözler var diyorum siz hala kaynak diyorsunuz bir daha yazayım;
daha aydınlatıcı olurum olurum tabiki ama aydınlanacak beyinlerin kapasitesi aydınlığa müsait olması gerekir..sizin aydınlanma kapasitenizi tahmin edemediğim için..

peki sizin anlayışınıza göre yazısı hakaret içermiyorsa ,hakaret içeren yorum yorumunuz.. ne derece şahsiyetinin kalitesini belli eder diye soru çıkar ki siz de kendi kendinizle çelişirsiniz...(kaynağım sizin algılamanız)
hangi sözümde yazısında hakaret içeriği bulunmayan şahsiyetlerin kalitesini ölçtüm,bu kişi kaliteli kişidir dedim (ıspatlayınız)(benim algılamamı yalnış algılamışsınız)! kalitesini bilmediğimiz insanlar bir şekilde kendisini belli eder sizde bunu yazınızda hakaret içerikli üslübunuzla ifşa ettiniz!

hakaret içerikli yazdığınız cümleleri anladınız mı?
bunları yazıyorsunuz hemde tanımadığınız halde sonrasına iki cümle ekleyerek hakaret etmedim havası veriyorsunuz.bunu anlamamk için uğraşmaya gerek yok her şey çok bariz ortada.

siz başka formalara da bu konuyu açma sebebiniz nedir diye soru soruyormusunuz?
dedim ya absürt bir vaka..konuyu şahsından değilde binde bir ihtimal görme imkanı olan bir yere açmışsınız.işte bu garipsenecek hatta kişiye göre tepki belli etmeye sebeb olabilecek bir durumdur(ki belli ediliyor.)

bana amacımı sordunuz cevabı aldığınız halde bana cevap yazmadınız deyip tartıştığımız konu buydu ancak şimdi siz bana neler olması gerektiğini yazmışsınız..bu konuyu bitirmeden başka konuya neden geçtiniz?bunu bitirelim söz ona da gireriz..
size soru sordum net bir cevap değilde fuzuli yazı yazdınız iğnelemeler vs..vs..
konu bu yüzden bu boyuta geçti.sonrada ben konuyu öğrenmek için bu formu açtım diyince eleştirdim.
zira siz eleştirilere yorumlara açıksınız değil mi?
evet ben kişisel yorumlara da açığım..

belliki sizin sorunuz sa yorumunuz var..siz bana soru sordunuz ben de cevapladım.
ben inkar etmiyorum ki soru sordum ama cevabını net alamadım laf salatası
yazmak için mi yazdınız acaba.

çelişkili cevaplarınız marjinalliğinizdenmiş.demek tespitim doğru.bir çelişkidesiniz.
böyle değerlendiren sizsiniz zira ikisininde aynı kapı olduğunu söylemiştim.
şimdi bir konuyu anlamayana aptal mı denir..çok ayıp çok..böyle sorumu olur?buna yorumlu soru derler işte sizin de yaptığınız bu sorunuzun içinde yorum var..
estağfurullah aptal denmez burda sizde problem var demektir.
anlaşılmıyorsunuz.kimsenin aptal olduğu yok.burdada ne demek istediğimi anlamamışsınız biraz daha okuyun belki bir şeyler olur.
...(bunun için anlamayan arkadaşlarımızdan özür dilemelisiniz)
özür dilenecek durum yok soruyu anlamayan sizsiniz?
şimdi ben anlamadım ve anlamk istediğim yer burası neden demiyor..diye soru çıksa tamam.arkadaşlar çıkacak ve ben anladım diyecek ..bunu anlamayan insan yapar..bütün formları gezin ..genelde anlaşılmayan yer sorulur.anlaşılan arkadaş ben bu konuyu anladım..diye ortaya çıkarmı?çıkabilir..ancak ve ancak konunun ehemniyeti açısından ortaya çıkar..
hay allah kardeşim bak konun başına dönersen yorum yapan herkez konu ne diyor yani anlamadığı tek bir yer değil konunun bütünü...
yukarıda açıklanmıştır."konun kaynağına dayandırarak"
ben size konuda bana hakaret edilmiştir demedim yorumunuzda hakaret içerikli göndermeler vardır dedim.umarın anlaşılmıştır.
sorum:bana gerekçelerinle bir (kaynağa) dayandırarak hakaretimi yazın siteden özür dileyeyim..bunu yapamazsanız bunun adı (.....)dır..
alttaki yorumunuz hakaret içeriklidir.(...)yaptığınız aynı bunun gibidir. nokta nokta ne?aaa doğru agresifliğinizin göstergesi.
daha aydınlatıcı olurum olurum tabiki ama aydınlanacak beyinlerin kapasitesi aydınlığa müsait olması gerekir..sizin aydınlanma kapasitenizi tahmin edemediğim için..
ya siz benden özür diliceksiniz
sizden özür dileyecek bir tutum segilemediğim ve yorumlarımda
tanımadığım birine karşı seviyesiz kelimler kullanmadığım için özüre gerek duymuyorum.da dersenizki bana şu kelimnizle hakaret ettiniz yada incittiniz yada kırdınız derizki siz başlattınız etkiye tepki.
ancak siz de yaptığınız yorumu bir kaynağa dayandırınız demeye açık olunuz...
karşı değildim.
s.a

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

yorumu yapıyorsunuz bende size şu yazınızda hakaret içeren sözler var diyorum siz hala kaynak diyorsunuz bir daha yazayım;

hangi sözümde yazısında hakaret içeriği bulunmayan şahsiyetlerin kalitesini ölçtüm,bu kişi kaliteli kişidir dedim (ıspatlayınız)(benim algılamamı yalnış algılamışsınız)! kalitesini bilmediğimiz insanlar bir şekilde kendisini belli eder sizde bunu yazınızda hakaret içerikli üslübunuzla ifşa ettiniz!

hakaret içerikli yazdığınız cümleleri anladınız mı?
bunları yazıyorsunuz hemde tanımadığınız halde sonrasına iki cümle ekleyerek hakaret etmedim havası veriyorsunuz.bunu anlamamk için uğraşmaya gerek yok her şey çok bariz ortada.

dedim ya absürt bir vaka..konuyu şahsından değilde binde bir ihtimal görme imkanı olan bir yere açmışsınız.işte bu garipsenecek hatta kişiye göre tepki belli etmeye sebeb olabilecek bir durumdur(ki belli ediliyor.)

size soru sordum net bir cevap değilde fuzuli yazı yazdınız iğnelemeler vs..vs..
konu bu yüzden bu boyuta geçti.sonrada ben konuyu öğrenmek için bu formu açtım diyince eleştirdim.
zira siz eleştirilere yorumlara açıksınız değil mi?

ben inkar etmiyorum ki soru sordum ama cevabını net alamadım laf salatası
yazmak için mi yazdınız acaba.

böyle değerlendiren sizsiniz zira ikisininde aynı kapı olduğunu söylemiştim.

estağfurullah aptal denmez burda sizde problem var demektir.
anlaşılmıyorsunuz.kimsenin aptal olduğu yok.burdada ne demek istediğimi anlamamışsınız biraz daha okuyun belki bir şeyler olur.

özür dilenecek durum yok soruyu anlamayan sizsiniz?

hay allah kardeşim bak konun başına dönersen yorum yapan herkez konu ne diyor yani anlamadığı tek bir yer değil konunun bütünü...

yukarıda açıklanmıştır."konun kaynağına dayandırarak"
ben size konuda bana hakaret edilmiştir demedim yorumunuzda hakaret içerikli göndermeler vardır dedim.umarın anlaşılmıştır.
alttaki yorumunuz hakaret içeriklidir.(...)yaptığınız aynı bunun gibidir. nokta nokta ne?aaa doğru agresifliğinizin göstergesi.

sizden özür dileyecek bir tutum segilemediğim ve yorumlarımda
tanımadığım birine karşı seviyesiz kelimler kullanmadığım için özüre gerek duymuyorum.da dersenizki bana şu kelimnizle hakaret ettiniz yada incittiniz yada kırdınız derizki siz başlattınız etkiye tepki.

karşı değildim.
s.a

vas kardeşim...

bu size ait...

bu da bana ait..
aksini yapıyorsunuz yazmak aksini yapmak anlamına gelmez.aksi .......budur demek .aksini yapmaktır.aksisini saklamışsınız..

bu size ait..

bu da bana ait..

bu yukarıdaki sözleri ilk önce gerekçelerinle bir kaynağa dayandırarak açıklayacaksınız ve bana diyeceksizniz ki bu sözünüz..sizin deyişinizle hakaret içeriyor...hakaret içerip içermediğini hangi kaynağa dayandıracaksın ben onu merak ediyorum..
dur sana biraz tüyo vereyim..
mesela bak şimdi ben bu sözümden dolayı kendi kendimi yönetime şikayet edicem..yönetimde çıkacak evet sen hakaret etmişsin diyecek..bunu senin de yapmanı tavsiye ediyorum..
ha buradan bişey çıkmazsa...tck ya..
buradan bişey çıkmazsa..aihm..islami kurallara ahlaki kurallara..dayandır dayandır dur..
senin benim sözlerimi bana kaynak göstererek kendi görüşlerinin (hakaret içeriyor) demen hakaret mi içeriyor..
ben hayır diyorum sen evet diyorsun..
ozaman dayandırdığımız kaynak dışardan olacak..ben sana gerizekalı aptal desem..sen hemen ne dersin bu tckya göre suçtur dersin..haaaa işte marjinal kardeş..gerekçe neymiş kaynak neymiş..dayanak neymiş..anladınmı?
ama sen sadece kaynak sözümü (bilinçli)olarak kullanmışsın..

bu size ait..

buda bana ait..
buda konu asimilesi..
bakınız bulunmayan diyorsunuz...neden bulunanın kalitesini ölçesiniz ki..ama kalitesize kalitesiz diyorsunuz..ölüm yapıyorsunuz neden -size göre kendini belli ediyor.ve yine neden ..hakaret ediyor..

size göre ..
peki bu sözler size ait değil mi?
hiç tanımadığınız birine konuya giriş cümleniz olarak verilen hakaret içerikli yorumunuz.zira gerisi önemli değil bu tarz cümleye başlamak konunun daha doğrusu konuyu açan şahsiyetin kalitesini belli eder.

yani asimile kalitesini belli eder demek aslında kalitesiz demek ..

asimileniz ne ben size çelişkinizi ortaya koyuyorum..o ne hatırlayalım..

sizin yazınız ve benim cevabım..

her bir yoruma usulen cevaptır..

cevap:ben size herhangi bir dayanağa göre sözlerimin neresi hakaret içeriyor yazdım..kaynak yine yok..
size göre:tanımadığım kişiye bu tarz giriş yapmak hakaret içeriyorsa -siz de beni tanımıyorsunuz uslubuma içerikli gönderme diye hakaret içerdiğini yazıyorsunuz..peki sizin anlayışınıza göre yazısı hakaret içermiyorsa ,hakaret içeren yorum yorumunuz.. ne derece şahsiyetinin kalitesini belli eder diye soru çıkar ki siz de kendi kendinizle çelişirsiniz...(kaynağım sizin algılamanız)

şimdi neymiş benim ima içerikli(hakaretlerimin içeriğini tartışırken size ben hakaret içermiyorsa..nederece şahsiyetinin kalitesini belli eder diyorum siz ilk yorumunuzun cevabına verdiğim cevabı ikinci yorumunuzda asimile edip soruyu..ben kimin(hakaret içermeyen)kişilerin kalitesini ölçmüşüm diye bana soru soruyorsunuz...konu burada sizce hakaret etmeyenin kalitesini ölçüp ölçmemenin cevabımı olmalı yoksa..size hakaret edenin (size göre kalitesi mi olmalı)banane size veya kimseye hakaret etmeyenin sizn kişilik testi yapıp yapmamanızdan..ben ona demişsin desem nolur demesem nolur..bana yazdığınız konuyu başkasına neden asimile ediyorsunuz...(şu yukarıdaki cevabı kişilik testinizden geçenlerle bir kaç defa okuyunuz...çünki ya anlamıyacaksınız yada bunu da asimile edeceksiniz).

şimdi bakınız siz bana soru soruyorsunuz ve bana sorumu anlamadınız diyorsunuz bende size işte cevabınız diyorum..cevap üç satırlık yerdi...
bakınız geri döndüm ve olayın koptuğu yeri buldum neymiş biliyonmu?

işte bu bana ait..daha aydınlatıcı olurum olurum tabiki ama aydınlanacak beyinlerin kapasitesi aydınlığa müsait olması gerekir..

bu da size ait:konu yazarının yorumcuya verebeliceği en kalitesiz ve en seviyesiz cevap.

sizin en son sözünüz ne cevap:
peki benim cevaım bumu?....
değil ...
benim cevabım..
üç satırlık yer..
peki ben bu satırı neden yazmışım..

işte bunuda daha önce uyarmıştım demek için..

peki sonra noldu?
sen beni anladın ben seni anlamadım?..sen bana cevap verdin ben sana cevap vermedim...
yapmaya ben sana cevap vermemişmiyim...
sence bu cevap diye yazdığın yer..
senin kalite anlayışına göre cevap değilmi?cevap..
bana göre..bu cevap değil..cevap neydi?üç satırlık yerdi...öylemiydi..

bu size ait...
madem konuyu öğrenmek için açmışsınız(buda sizin anlaşılmamanızdaki ikinci bir vakadır)

demek sonunda anlamışsınız...
peki parantez içindekini ben de böyle yorumlasam olurmu?
bu da sizin ikincilerde anlama vakanız..
cevabı ilkinde vermiştim...ama siz daha aydınlatıcı olun daha aydınlatıcı olun diye tutturdunuz...

şimdi de ben ısrar ediyorum..hakaretimi gerekçelerinle bir kaynağa dayandırınız..
yalnız hakaretimi ..ki o soru iki bölümden oluşuyor..siz onu da yanlış yorumlamışsınız soru şuydu..(ikincide inşaallah anlaşılır)

kendinize anlattınız dediniz ki işte kaynak bu sözlerin..
şimdi bana anlatın....
size ait:ben size konuda bana hakaret edilmiştir demedim yorumunuzda hakaret içerikli göndermeler vardır dedim.umarın anlaşılmıştır.
ben de size kendinize kabul ettirin ilk önce demek istedim.sorumda zaten hakaret içerikli gönderme ne diyedir..

şimdi hakaret içeriğini dayandır...yani aptal demek suçsa bu burada suçtur...bana göre falan..olmaz ozaman bende cevabı baştan vereyim.bana göre bu hakaret içermez..

kaynak gerekçe dayanak.
yukarıdaki tüyolarımı unutma...

bir kerede anlarsan özür dilicem anlayamazsan nokta...noktadaki boşlıkları doldurucam...

selametle...

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...
sengül kardeşin demek istediğini azda olsa anladım.
tuncay özkanın kanaltürkte yayınlanan
biz kaç kişiyiz adlı etkinliğini biz iki kişiyiz diye nitelendirmişsiniz.
aslında konu belli ama amacınızı ben anlamış değilim.
hedefiniz nedir tuncay özkanı buraya davet edip konuşmak mı?
kozları paylaşmak mı?
yoksa öylesine bir konu mu?
please show forth me..

Alıntı:

S.A..
KARDEŞİM ŞİMDİ BİZİM ÖNCELİKLİ KONUMUZ SİZİN İDDİANIZA GÖRE BEN HAKARET İÇERİKLİ YAZI YAZMIŞIM..

ŞİMDİ...
SİZ DEĞİLMİSİNİZ DEMEK İSTEDİĞİNİZİ AZ DA OLSA ANLADIM DİYEN..
EVET SİZSİNİZ...
PEKİ..ANLAMANIN AZI ÇOĞU VARMI?EVET VAR ÇÜNKİ AZDA OLSA YAZMIŞSINIZ..
PEKİ AYDINLANMANIN KAPASİTESİ VARMI?
EVET VAR :SİZ DEĞİLMİYDİNİZ DAHA AYDINLATICI OLUNUZ DİYEN..
EVET SİZDİNİZ..
PEKİ AYDINlLATICI NEYMİŞ?
aydınlatıcı
sıfat

1 . Aydınlık verici.
2 . mecaz Bir sorunla ilgili gerekli bilgileri veren:
"Devlet, tüketicileri koruyucu ve aydınlatıcı tedbirler alır."- Anayasa.

26 Eylül 2006'dan bu yana 41439400 kez söz araması yapıldı.
PEKİ AYDINLATMAK NEYMİŞ?
aydınlatmak
(-i)

1 . Karanlığı giderip görünür duruma getirmek:
"Işık yüzüne tam tepeden düşüyor ve onu iyice aydınlatıyordu."- T. Buğra.
2 . mecaz Bir sorun üzerine bilgi vermek.

26 Eylül 2006'dan bu yana 41439239 kez söz araması yapıldı.

PEKİ BEN SİZE BİR SORUNLA İLGİLİ GEREKLİ BİLGİ VERMİŞMİYİM?
GEREKLİ BİLGİ VERMİŞİM AMA (SİZE GEREKLİ VERMEMİŞİM)
PEKİ BEN SİZE BİR SORUN ÜZERİNE BİLGİ VERMİŞMİYİM?
BİR SORUN ÜZERİNE BİLGİ VERMİŞİM...

ŞİMDİ...
AYDINLANTICI OLMAK VEYA AYDINLANTMAK BUYMUŞ...
PEKİ BEN BUNLARI YAPTISAM..SİZDE NE GİBİ BİR GELİŞME OLUR?
AYDINLANMA OLUR..
PEKİ AYDINLANMA-K NEDEMEK?aydınlanma
isim

1 . Aydınlanmak işi.
2 . mecaz Bir sorun üzerine gereği kadar bilgi edinme, tenevvür.
3 . fizik Bir yüzeyin, karşısına konulan eşit ışık kaynaklarının sayısı ile orantılı olarak aydınlık görünmesi.

26 Eylül 2006'dan bu yana 41440050 kez söz araması
PEKİ SİZ BİR SORUN ÜZERİNE (GEREĞİ KADAR )BİLGİ EDİNMİŞMİSİNİZ..
İŞTE BEN SİZE NE DEMİŞİM ANLADIĞINIZ YERLERİ YAZINIZ BENDE SİZİ AYDINLATAYIM DEMİŞİM..VE SONRA NE DEMİŞİM..KAPASİTELERİN MÜSAİT OLMASI GEREK DEMİŞİM..

PEKİ BEN GEREĞİ KADAR BİLGİ VERİRİM DEMİŞSEM VE SONRA SİZE GEREKEN BİLGİYİ VERMİŞSEM SİZ BUNA LAF SALATASI DEMİŞSENİZ...BEN SİZE DAHA ÖNCE YETMEDİMİ DEMİŞSEM..BURADAKİ AYDINLANMADA KAPASİTE SORUNU OLAYI DOĞMAZMI?DOĞAR..
PEKİ BENİ AYDINLATIN DEYİPTE AYDINLANMA SORULARINIZ NE Bİ BAKALIM..
aslında konu belli ama amacınızı ben anlamış değilim.
AMACINDA CEVABINI ALMIŞSANIZ?YETMEMİŞSE...
E BEN SİZİN AYDINLANMA KAPASİTENİZİ NERDEN TAHMİN EDEYİM..
...........................................................................................................................
AYDINLANMAYA DEĞİNDİK..
PEKİ KAPASİTE...E AZ DA OLSA DAHA GİBİ İFADELERİNİZ VAR..

kapasite
isim Fransızca capacité

1 . Bir şeyi içine alma, sığdırma sınırı, kapsama gücü.
2 . ekonomi Bir işletmenin üretim miktarı.
3 . fizik Bir kondansatörün elektrik yığma sınırı, sığa.
4 . mecaz Anlama, kavrama yeteneği.

PEKİ ANLAMA YETENEĞİNİZİN MÜSAİT OLMASI GEREK DEMİŞİM...
PEKİ SİZ ANLADIM ANLAMADIM AZ DA OLSA ANLADIM DAHA AYDINLATICI OLURMUSUNUZ?DİYEN DEĞİLMİYDİNİZ?
BU SİZSENİZ?KAVRAMA VEYA ANLAMA YETENEĞİNİZİN MÜSAİT OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYİNCE BEN Mİ SUÇLUYUM?
BENMİ?HAKLIYIM?
SONRA BANA SİZ HAKARET İÇERİKLİ CÜMLE KURDUNUZ DİYORTSUNUZ..
SORU SORDUNUZ..(YORUMLU) BENDE SİZE CEVAP VERDİM..BUNA LAF SALATASI DEDİNİZ..
PEKİ 1 ÖRNEK..
BEN BANKAYA GİTSEM ..SİZ BANA BANKAYA NEDEN GİTTİNİZ DESENİZ..BEN DE BİLGİ ALMAK İÇİN DESEM...BU CEVAP SİZE YETMİYORMU?
YETMİYOR..
HEMEN YORUM YAPIYORSUNUZ..SİZİN HANGİ BANKAYA GİTTİĞİNİZİ AZ DA OLSA ANLADIM AMA AMACINIZI ANLAMADIM..AMACIM BİLGİ ALMAK DİYORUM..ANCAK SİZ YOK YOK FAİZLE PARA ALICAKSINIZ DİYORSUNUZ...
...........................................................................................................................
BURADA SİZİN YAPTIĞINIZ YORUMMU ÖNEMLİ..(SORUNUZA CEVAP)BENİMKİMİ..
SİZ SORU SORDUNUZ BENDE CEVAPLADIM..HAA YATMEDİ DİYORSANIZ DEVAM EDERİZ..Bİ YETMEDİ DEYİN İLK ÖNCE..

LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK...

SİZ BANA KÜFÜR ETTİNİZ...
EVET EVET SİZ BANA KÜFÜR İÇERİKLİ SÖZLER YAZDINIZ....

SİZ BANA HANGİ SÖZÜM KÜFÜR DERSİNİZ..(DEĞİLMİ?)
BEN DE BAK SANA KAYNAK VERİYORUM SENİN ŞU SÖZLERİN..BAK ONLARI ALTA YAZIYORUM..

BURADAKİ (RİCA EDİYORUM) SÖZÜNÜZ KÜFÜRDÜR..İŞTE SİZE KAYNAK...
BU SÖZ BANA GÖRE KÜFÜR..
SİZE GÖRE OLMAYABİLİR..

SONRA SİZ NAPARSINIZ?BENDEN BUNU BİR GEREKÇEYLE BİR KAYNAĞA DAYANDIRMAMI İSTERSİNİZ...
BEN DE İŞTE KAYNAK SİZİN SÖZLERİNİZ YAZARIM..
SİZ BANA HADİ CANIM ÖYLE KAYNAK DEĞİL DERSİNİZ..
PEKİ BEN KÜFÜR DİYECEĞİM.SİZ DEĞİL DİYECEKSİNİZ BU KONU NASIL ÇÖZÜLECEK...?
YÖNETİME BAŞVURACAĞIZ..
YÖNETİMDE BAKACAK..KÜFÜR ETMEK SİTEDE SUÇMU? EVET ..
PEKİ MARJİNAL KÜFÜR ETMİŞMİ...?
BANA SORMAYACAKKİ KÜFÜR ETMİŞMİ DİYE KENDİNE KAYNAK ARIYACAK...KAYNAĞI VE GEREKÇEYİ BULDUĞUNDA..BU FORMU SİLECEK SANA YA SİTEDEN VE ŞENGÜLDEN ÖZÜR DİLE DİYECEK YA..SENİ BANLAYACAK..YA KONUYU KİLİTLEYECEK..
YADA BAN MARJİNAL SANA KÜFÜR ETMEMİŞ DİYECEK.....

BEN DE YOK CANIM BENİM DEDİĞİM DEDİKTİR BU KÜFÜR İÇERİKLİ SÖZLER YAZDI DESEM..NE EHEMNİYETİ OLACAK..
İŞTE KARDEŞ..
SİZİN YAPTIĞINIZDA BU SİZE GÖRE BEN HAKARET İÇERİKLİ SÖZLER YAZMIŞ OLABİLİRİM..
BANA GÖRE YAZMADIM...
HAKARET İÇEREN SÖZLERİ GOOGLEDE BULABİLİRSİN..
BEN BURADA YAZAMIYORUM..
YÖNETİME BAŞVUR.SÖZLERİM HAKARET İÇERİYORMU İÇERMİYORMU DİYE...
TCK YA BAK İSLAMİ VERİLERE BAK HRİSTİYAN OLUŞUMLARINA BAK EVCİLİK KURALLARINA BAK AŞÇI BAŞILARIN YEMEK KÜLTÜRLERİNE SOR..NURCULARA SOR SOFİLERE SOR KADİRİLERE SOR İHVANLARA SOR...YAĞMURA SOR ÇÖLE SOR AVUKATA SOR SAVCIYA SOR VİCDANINA SOR KURANA SOR PAPAZA SOR LAİKLERE SOR TUNCAY ÖZKANA SOR-ÖCALANA SOR ŞAİRE SOR MATEMATİKÇİYE SOR TUNCAY ŞANLIYA SOR PARİS HİLTONA SOR ERBAKANA SOR ERDOĞANA SOR BAHÇELİYE SOR BAYKALA SOR İLKOKUL ÖĞRETMENİNE SOR MÜRŞİDİNE SOR ARKADAŞINA SOR DÜŞMANINA SOR...............
VE BANA AKILLI BİR DAYANAK GÖSTER...
DEKİ SENİN BU SÖZÜNÜ HAKARET KABUL EDEN MERCİ DÜŞMANIMMIŞ DE...BENDE SENİN DÜŞMANIN BİLE AKILLIYMIŞ DİYEYİM...
SON İHTARIMDIR...BU KONUYU ÇÖZMEDİKÇE.....
LAF SALATAM BUDUR...
TUZU NASIL?

SELAMETLE....

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
son ihtarımdır..

son ihtarımdır..

içeriğinizde.. (sizin üslübunuz ima içerikli göndermeler yapan hakaretler)
diye yazıyorsunuz..
size bir tek yol..önce bu konuyu çözücez sonra diyaloğa devam edicez..
bu konu askıda kaldıkça işte ozaman kul hakkı olur..

ya siz bana hakaret ettiğim sözleri gerekçeleriyle bir kaynağa dayandırarak yazacaksınız sizden ve siteden özür dilicem..
ya siz benden özür diliceksiniz..
ya da ben 3 maddede(gerekçeleriyle bir kaynağa dayandırarak) boşluğu dolduracam..
..........................................................................................................................

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Sengül Kardeşim,

Formunuzu yeni okudum ama çok uzamış hepsini okumadım.Benim bildiğim bir hikaye var ve sonu şöyle bitiyor...Öbürü gelsin altınları vereyim..

Evet bu durumda size şöyle diyorum ikinci kişi benim buyrun geldim..!!

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
Sengül Kardeşim,

Formunuzu yeni okudum ama çok uzamış hepsini okumadım.Benim bildiğim bir hikaye var ve sonu şöyle bitiyor...Öbürü gelsin altınları vereyim..

Evet bu durumda size şöyle diyorum ikinci kişi benim buyrun geldim..!!

s.a..
hoş geldiniz kardeşim..
hoş geldiniz de..
selamsız geldiniz biiirrr...
ikiii....

benim durduğum yere göre sizin kıbleniz yanlış ..kıble orada değil...

(nemi demek istedim)

hikayeye göre ikinci kişi olabilirsiniz ama..
ben hırsızlık yapmadım..

hayat insana sanal sanal baktırır...
misafir ev sahibine buyur demez..
ev sahibi misafire buyur der..

siz buyrun....

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Buyruduk Bakalım

Buyruduk Bakalım

Değerli Kardeşim,

Değerli Kardeşim,

1-Mü'min ayb örtendir.İslamiyet.gen.tr bir aile ise biz aileye selamımızı veririz kişilere tek tek slm vermek gerekmez diyelim ki slm vermeyi unuttuk o halde sizler slm vererek bizlere hatırlatırsınız.

2- Biz sizi hırsızlıkla suçlayıp iftira etmedik aksine siz üstünüze alındınız..

3-Formu açarak buyur ettiniz bizde geldik biz buyruğu yerine getirdik.

4-Her şeyin sahibi Cenab-Hak ise sizin ev sahipliğinizden söz edilemez..

5-Amaç bağcıyı dövmek mi yoksa üzüm yemek mi?

6-Madem ev sahibisiniz o halde misafire ikram ediniz.

7-Bizim kıblemiz size göre değil kabeye göredir ve size görede olacak değildir zira siz yanlış yerde duruyor olabilirsiniz.

Slm ve Dua ile..

s.a..
hoş geldiniz kardeşim..
hoş geldiniz de..
selamsız geldiniz biiirrr...
ikiii....

benim durduğum yere göre sizin kıbleniz yanlış ..kıble orada değil...

(nemi demek istedim)

hikayeye göre ikinci kişi olabilirsiniz ama..
ben hırsızlık yapmadım..

hayat insana sanal sanal baktırır...
misafir ev sahibine buyur demez..
ev sahibi misafire buyur der..

siz buyrun....

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim,

Değerli Kardeşim,

1-Mü'min ayb örtendir.İslamiyet.gen.tr bir aile ise biz aileye selamımızı veririz kişilere tek tek slm vermek gerekmez diyelim ki slm vermeyi unuttuk o halde sizler slm vererek bizlere hatırlatırsınız.

7-Bizim kıblemiz size göre değil kabeye göredir ve size görede olacak değildir zira siz yanlış yerde duruyor olabilirsiniz.

Slm ve Dua ile..

vas kardeşim..

1-MÜ'MİN AYIP ÖRTENDİR.EVET TEK TEK SELAM VERMEK GEREKMEZ.ÇOK DOĞRU.BU FORMDA SELAM VERMEDEN GİRENLER ÇOĞALDIKÇA BEN DE TAKTİK DEĞİŞTİRDİM..SİZ DEĞİLMİYDİNİZ FORMUNUZU OKUDUM AMA HEPSİNİ DEĞİL..NERELERİ OKUDUNUZ BİLEMİYORUM AMA.SELAM VERMEYEN KİŞİLERE TAKINDIĞIM TAVRI DA GÖZDEN KAÇIRMAMANIZ GEREKİRDİ..MADEM SİZDE KAÇIRDINIZ..BEN DE HATIRLATTIM...HEM BİR YORUM YAPMADIM..SELAMSIZSINIZ DEDİM..SELAM VERMEDEN GİRMEYİ AYIP OLARAK KABUL EDİYORSANIZ BU BENİM SORUNUM DEĞİL..BENİM GÖREVİM..SİZİN DE DEDİĞİNİZ GİBİ HATIRLATMAK..BEN HATIRLATTIM BUNU BÖYLE ALGILAYINIZ..(DİYELİM Kİ SELAM VERMEYİ UNUTTUNUZ BİZ DE HATIRLATTIK).

2-BEN BENİ HIRSIZLIKLA SUÇLADINIZ DEMEDİM..İFTARA DA ETTİNİZ DEMEDİM..OLASI BU SÖZDEN SONRA GELEBİLECEK YORUMLARI SİZ YAZMIŞSINIZ..TEMSİLİ HİKAYEDE BEN HIRSIZ OLUYORUM..HİKAYE TEMSİLİDİR..TEMSİLDE YÜZ KISARTICI SUÇ VARDIR..OYSA GERÇEKTE(FORMDA) YÜZ KIZARTICI SUÇ YOKTUR..BEN ÜSTÜME ALMADIM..TEMSİLİ OKUDUM..TEMSİLİ FORMA YORUMLAYINCA..AYRICALIKLARI ORTAYA KOYDUM..

3-AFERİN..

4-evet herşeyin sahibi Cenabı haktır..

tehlikeli oyunlar yapıyorsunuz..

Hadis No: 3479
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim Allah'a ve ahirde inanıyorsa, misafirine 'caize'sini ikram etsin." Yanındakiler sordular: "Ey Allah'ın Resulü! Caizesi de nedir?" Aleyhissalatu vesselam açıkladı: "Bir gecesi ve gündüzüdür. Misafirlik üç gündür. Bundan fazlası sadakadır. Misafire, ev sahibini günaha sokuncaya kadar yanında kalması hoş değildir. Tekrar sordular: "Misafir ev sahibini nasıl günaha sokar?" Aleyhissalatu vesselam açıkladı: "Adamın yanında ikamet eder kalır, halbuki kendisine ikram edecek bir şeyi yoktur."

لَوْلاَكَ لَوْلاَكَ لَمَا خَلَقْتُ اْلأَفْلاَكَ beyanında “Bu hitap zahiren Hazret-i Peygamber Aleyhissalâtü Vesselâma müteveccih ise de, zımnen hayata ve zevilhayata râcidir” fıkrası, tâdile muhtaçtır. Çünkü, küllî hakikat-ı Muhammediye (a.s.m.) hem hayatın hayatı, hem kâinatın hayatı, hem İsm-i Âzamın tecellî-i âzamının mazharı ve bütün zîruhların nuru ve kâinatın çekirdek-i aslîsi ve gaye-i hilkati ve meyve-i ekmeli olmasından, o hitap doğrudan doğruya ona bakar. Sonra hayata ve şuura ve ubudiyete onun hesabına nazar eder.

5-bağcı kim?üzümü yiyen kim..?

sonra üzüm üzüme baka baka kararmasın..

6-yani size ne ikram edeyim..güzel söz mü ilimmi? üzümmü?
sanal sanal bakıyoruz..ne ikram edeyim size..?
caize size yetmiyormu?..

7-tabiki herkesin kıblesi kabeye göredir..
ben bana göre yanlış duruyorsunuz dedim..kıble orada değil dedim..
keşke..aynı yöne yöneliyoruz ama bakış açılarımız farklı deseydim..

siz kendinizi ikinci kişi zannediyorsunuz..
formu bi iki yüz üçyüz defa okuyunuz..
odalar senin istediğin gibi rahatına bak..bağı dolaş..bolbol üzüm ye.. benim işim var seninle ilgilenemeyebilirim..

duan için tşk...
selametle..

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
olayın ne olduğunu bilmiyorum ama iki cümlede anlatsaydınız olayın ne olduğunu, makaleler uzunluğunda mesajlar yazıyorusnuz, aynı kelimleri tekrarlaya tekrarlaya...

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;628757' Alıntı:
olayın ne olduğunu bilmiyorum ama iki cümlede anlatsaydınız olayın ne olduğunu, makaleler uzunluğunda mesajlar yazıyorusnuz, aynı kelimleri tekrarlaya tekrarlaya...sorun psikolojik..

O İKİ KELİMEYİ DEFALARCA YAZDIM..
AYNI KELİMELERİ TEKRARLAYA TEKRARLAYA...

SORUN..PSKOLOJİK DEĞİL..
SORUN..PRESBİT...

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm sengül kardeşim...
sorun nedir ne değildir bilmiyorum, ki tek bilmeyen de ben olmasam gerek, ama ortada maraş usulü dondurma gibi uzayan bir forum mevcut...
anlatmak istediklerinizi kısa ve öz yazarsanız, hem forumu boşa işgal etmiş olmaz, hemde gereksiz yere tartışmaya yer arıyormuş izlenimi vermemiş olursunuz...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm sengül kardeşim...
sorun nedir ne değildir bilmiyorum, ki tek bilmeyen de ben olmasam gerek, ama ortada maraş usulü dondurma gibi uzayan bir forum mevcut...
anlatmak istediklerinizi kısa ve öz yazarsanız, hem forumu boşa işgal etmiş olmaz, hemde gereksiz yere tartışmaya yer arıyormuş izlenimi vermemiş olursunuz...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

VAS KARDEŞİM..

SOSYAL STATÜNÜZ VE İLGİ ALANLARINIZI AZ ÇOK TAKİP ETTİĞİMDEN BU DİALOĞA MÜSAİT OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM..

BENİM AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL...
CENNET AĞACI KARDEŞLE KONUŞTUĞUMUZ FORMDA SİZ DE VARDINIZ..O GÜNDEN SONRA FİLM KOPTU HERKES BANA TAVIR.ALDI BU FORM FALAN BAHANE..ÇOK EMİNİM BANA TAVIR ALANLAR VAR..BAKINIZ EMİNİM DİYORUM..BEN KİMSEYE TAVIR ALMADIM.

NEYSE BU KONUNUN VE BU FORMUN KAPATILMASI SİTE AÇISINDAN EN UYGUNU..

نعىمة KARDEŞE DE SORUN PRESBİT SORUNU YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ GERÇEKTEN BIKTIM ARTIK.
BEN BU KONUYU KAPATMAK İSTİYORUM..

SELAMETLE..

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
VAS KARDEŞİM..

SOSYAL STATÜNÜZ VE İLGİ ALANLARINIZI AZ ÇOK TAKİP ETTİĞİMDEN BU DİALOĞA MÜSAİT OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM..

BENİM AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL...
CENNET AĞACI KARDEŞLE KONUŞTUĞUMUZ FORMDA SİZ DE VARDINIZ..O GÜNDEN SONRA FİLM KOPTU HERKES BANA TAVIR.ALDI BU FORM FALAN BAHANE..ÇOK EMİNİM BANA TAVIR ALANLAR VAR..BAKINIZ EMİNİM DİYORUM..BEN KİMSEYE TAVIR ALMADIM.

NEYSE BU KONUNUN VE BU FORMUN KAPATILMASI SİTE AÇISINDAN EN UYGUNU..

نعىمة KARDEŞE DE SORUN PRESBİT SORUNU YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ GERÇEKTEN BIKTIM ARTIK.
BEN BU KONUYU KAPATMAK İSTİYORUM..

SELAMETLE..

ben de düşünmeden yazdım psikolojik diye, ama sonra sildim. biraz önyargılı davrandığım için özür dilerim..

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Özgürlük karşıtı mitinge Kanaltürk televizyonu sahibi gazeteci Tuncay Özkan damgasını vurdu.

Değerli Kardeşim Selamün ALeyküm,

Özkan, Sıhhıye’de toplanan kalabalığa seslenirken, görevliler de Kanaltürk televizyonu için yardım topladı. 2,5 lira karşılığında satılan ‘bizkaçkişiyiz’ flamalarının gelirinin Tuncay Özkan’ın sahibi olduğu kanala gideceği belirtiliyor. Özkan, konuşması sırasında kürsüye çıkardığı yaşlı bir kadının da başörtüsünü açtı.

Merak eden arkadaşlar yazının devamı için arama yapabilirler.

Tuncay Özkan bu foruma gelirmi bilmem merak edenler mail atar.

Slm ve Dua ile..

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Değerli Kardeşim Şengül,

Nur külliyatından örnek vermişsin tşk.

Allah' emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt