RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm;
gerçekten sizin de belirttiğiniz gibi burası sadece bir siteden ibaret değil..hüzün,sevgi,kardeşlik herşey paylaşılıyor kısacası..tıpkı bir aile misali..nasılki bir ailede bir ferdin bir sıkıntısı olsa,diğer bireylerin de aynen onun gibi canı sıkılıyor ve üzülüyor,burda da aynı öyle oluyor..bir kardeşimizin sıkıntısı oluyor,tüm herkes seferber oluyor ve hemen dua etmeye başlıyor..hiç tanımadığı,belki ömründe görmeyeceği birisine tüm namazlarında dua ediyor ve onun affedilmesi ve cennete gidebilmesi için dua ediyor..bir düşünelim akrabalarımızdan hangisi bizim için ismen-5 vakit-gerek dünya hayatımızın,gerekse ahiret hayatımızın kurtulması için dua ediyor..muhakkak eden vardır ama büyük çoğunluğunun hatrında bile değildir..bu yüzden burası gerçek bir aile diyorum..rabbim emeği geçen herkesten razı olsun..ve bizi sırat-ı müstakimden ayırmasın inşaAllah..AMİN AMİN AMİN..
İ BADETLER RABBİMİZİN BİR HEDİYESİ BİZLERE
S ADAKATLE VE SEBATLA SARILMALIYIZ YÜCE İSLAMİYETE
L EBBEYK DİYELİM ONUN HERBİR EMRİNE
A YI BİR LAMBA GİBİ YARATTI RABBİM,GECEMİZE
M ÜCADELEMİZ EVVELCE NEFSİMİZE KARŞI OLMALI ELBET
İ HLASIN SIRRINA ERMEK NE GÜZEL BİR HASLET
Y ARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEMİZ BUYRULUYOR BİZLERE
E LHAMDULİLLAH BÖYLE BİR AİLEYİ TANITTI RABBİM BANA
T EŞEKKÜR EDİYORUM BURADA EMEĞİ GEÇEN TÜM KAHRAMANLARA..
G AYEMİZ HAKİKİ KARDEŞLİK ÜZERİNE OLSUN
E SİR ALMASIN BİZİ NEFİS VE HEVA,ONLAR DOĞRU YOLU BULSUN
N İCE EMEKLER VERİLDİ,NİCE CANLAR KURBAN OLDU BU DAVAYA
T EVEKKÜL ETTİLER HERŞEYİ ALEMLERİN SULTANINA
R IZASINI KAZANABİLMEK UĞRUNA BAŞLARINI KOYDULAR BU YOLA..
selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)
selamun aleyküm hakkatten eskileri gel de özleme şimdi ne günlermiş ya..şimdi okudum duygulandım ne hisler varmış vakti zamanında..hayal meyal hatırlıyorum böyle bi şiire benzer bişey yazdım ama nerdeydi bulamıyordum vesile olanlar sağolsunlar bulduk,eskiyi yad ettik bir kez daha..hayırlı akşamlar