Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TÜM SİTE ÜYELERİNE MEKTUP.... (3 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm;
gerçekten sizin de belirttiğiniz gibi burası sadece bir siteden ibaret değil..hüzün,sevgi,kardeşlik herşey paylaşılıyor kısacası..tıpkı bir aile misali..nasılki bir ailede bir ferdin bir sıkıntısı olsa,diğer bireylerin de aynen onun gibi canı sıkılıyor ve üzülüyor,burda da aynı öyle oluyor..bir kardeşimizin sıkıntısı oluyor,tüm herkes seferber oluyor ve hemen dua etmeye başlıyor..hiç tanımadığı,belki ömründe görmeyeceği birisine tüm namazlarında dua ediyor ve onun affedilmesi ve cennete gidebilmesi için dua ediyor..bir düşünelim akrabalarımızdan hangisi bizim için ismen-5 vakit-gerek dünya hayatımızın,gerekse ahiret hayatımızın kurtulması için dua ediyor..muhakkak eden vardır ama büyük çoğunluğunun hatrında bile değildir..bu yüzden burası gerçek bir aile diyorum..rabbim emeği geçen herkesten razı olsun..ve bizi sırat-ı müstakimden ayırmasın inşaAllah..AMİN AMİN AMİN..

İ BADETLER RABBİMİZİN BİR HEDİYESİ BİZLERE
S ADAKATLE VE SEBATLA SARILMALIYIZ YÜCE İSLAMİYETE
L EBBEYK DİYELİM ONUN HERBİR EMRİNE
A YI BİR LAMBA GİBİ YARATTI RABBİM,GECEMİZE
M ÜCADELEMİZ EVVELCE NEFSİMİZE KARŞI OLMALI ELBET
İ HLASIN SIRRINA ERMEK NE GÜZEL BİR HASLET
Y ARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEMİZ BUYRULUYOR BİZLERE
E LHAMDULİLLAH BÖYLE BİR AİLEYİ TANITTI RABBİM BANA
T EŞEKKÜR EDİYORUM BURADA EMEĞİ GEÇEN TÜM KAHRAMANLARA..
G AYEMİZ HAKİKİ KARDEŞLİK ÜZERİNE OLSUN
E SİR ALMASIN BİZİ NEFİS VE HEVA,ONLAR DOĞRU YOLU BULSUN
N İCE EMEKLER VERİLDİ,NİCE CANLAR KURBAN OLDU BU DAVAYA
T EVEKKÜL ETTİLER HERŞEYİ ALEMLERİN SULTANINA
R IZASINI KAZANABİLMEK UĞRUNA BAŞLARINI KOYDULAR BU YOLA..

selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)

selamun aleyküm hakkatten eskileri gel de özleme şimdi ne günlermiş ya..şimdi okudum duygulandım :( ne hisler varmış vakti zamanında..hayal meyal hatırlıyorum böyle bi şiire benzer bişey yazdım ama nerdeydi bulamıyordum vesile olanlar sağolsunlar bulduk,eskiyi yad ettik bir kez daha..hayırlı akşamlar

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardesim ben bosuna eskiler gelsin demiyorum insallah eskisi gibi olur hersey....selametle.dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
sevgili ailem. Ailem diyorum çünkü bir ailede nasılsa bizde öyleyiz sıkıntılarımız sevinçlerimiz hep birlikte neler paylaşmadık ki bu sitede sadece bir internet sitesi değildi islamiyet gen tr benim hemen hemen herşeyim oldu hepimiz kardeştik bizi birbirimize bağlayan insan olmamız ve dinimizin islam olması ben çok şey öğrendim çok şey gördüm site sayesinde rabbim sitedeki herkesten razı olsun peygamberimize komşu eylesin yaradan sizleri çok seviyorum acısıyla tatlısıyla bugünlere geldik çok şükür acı karşısında direnmeyi mutlu olunca sevinmeyi sizinle herşeyi paylaşabilmek çok güzel hiç tanımadığınız birinin yüzünü bile görmediğiniz hiç görmeyeceğiniz insanların en sıkıntılı anınızda bile size teselli vermesi kadar güzel bişey olamaz rabbim bu güzellikleri bana tattırdı çok şükür hepinizden razı olur inş. Ya valla çok seviyorum hepinizi siteyi kurandan yönetenden ilk üyesinden üye olmaya devam eden herkesten allah razı olsun aeo (kardeşiniz nuray)
iyiki bu ailenin bir üyesiyim
senden her gelene binlerce kez şükür.

BUNDAN YILLAR ONCE YAZMISTIM BU MEKTUBU AYNI DUYGULAR ICERISINDEYIM AZALMADI ARTTI INANIN....SELAMETLE DUA ILE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt