Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TÜM SİTE ÜYELERİNE MEKTUP.... (2 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
[b]SELAMUN ALEYKUM
SEVGİLİ AİLEM. AİLEM DİYORUM ÇÜNKÜ BİR AİLEDE NASILSA BİZDE ÖYLEYİZ SIKINTILARIMIZ SEVİNÇLERİMİZ HEP BİRLİKTE NELER PAYLAŞMADIKMADIKKİ BU SİTEDE SADECE BİR İNTERNET SİTESİ DEĞİLDİ İSLAMİYET GEN TR BENİM HEMEN HEMEN HERŞEYİM OLDU HEPİMİZ KARDEŞTİK BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN İNSAN OLMAMIZ VE DİNİMİZİN İSLAM OLMASI BEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM ÇOK ŞEY GÖRDÜM SİTE SAYESİNDE RABBİM SİTEDEKİ HERKESTEN RAZI OLSUN PEYGAMBERİMİZE KOMŞU EYLESİN YARADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM ACISIYLA TATLISIYLA BUGÜNLERE GELDİK ÇOK ŞÜKÜR ACI KARŞISINDA DİRENMEYİ MUTLU OLUNCA SEVİNMEYİ SİZİNLE HERŞEYİ PAYLAŞABİLMEK ÇOK GÜZEL HİÇ TANIMADIĞINIZ BİRİNİN YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEDİĞİNİZ HİÇ GÖRMEYECEĞİNİZ İNSANLARIN EN SIKINTILI ANINIZDA BİLE SİZE TESELLİ VERMESİ KADAR GÜZEL BİŞEY OLAMAZ RABBİM BU GÜZELLİKLERİ BANA TATTIRDI ÇOK ŞÜKÜR HEPİNİZDEN RAZI OLUR İNŞ. YA VALLA ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZİ SİTEYİ KURANDAN YÖNETENDEN İLK ÜYESİNDEN ÜYE OLMAYA DEVAM EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN AEO (KARDEŞİNİZ NURAY)
İYİKİ BU AİLENİN BİR ÜYESİYİM
SENDEN HER GELENE BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR.
[/b]

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TÜM SİTE ÜYELERİNE MEKTUP....

Aleyküm selam kardeşim...Gerçekten sölediğin gibi aile gibiyiz.Bende burdaki kardeşlerimi gerçekten Allah rızası için çok seviyorum..Mevlam sendende razı olsun..Allah a emanet ol nuray kardeş dualarda beraberiz inş...B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

Allah hepimizden razı olsun Müslümanın derdini dert edinmeyen bizden değildir.Hadisini unutmamalıyız burada gerçekten içimizden geldiğince tanımamız önemli değil birbirimizin sıkıntılarına dertlerine bir parça katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere hakikatende bir kardeşimzin sıkıntısını gördüğümde elimden geldiğince şahsım adına söylüyorum katkıda bulunmak istiyorum ve bu beni mutlu ediyor evet gerçekten biz bir ailenin parçalarıyız Allah herkesin sıkıntılarını gidersin inşallah Rabbim bizleri daha da birbirimize kenetlendirir inşallah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
allah razı olsun kardeşlerim aeoB)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

A.S.CANIM YA AĞLATTIN YA SABAH SABAH.GERÇEKTEN ALLAH RIZASI İÇİN BİRARAYA GELMEKTEN DAHA GÜZEL AKRABALIK MI OLUR?ALLAH İZİN VERDİĞİ SÜRECE İNŞAALLAH HEM İYİ HEM SIKINTILI GÜNLERİMİZDE DESTEK OLUCAZ BİRBİRİMİZE.A.E.O.B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KIZ NE BU ŞİMDİ YA BEN HERGÜN İLLA BİŞEY İÇİN AĞLAMAK ZORUNDAMIYIM.YAZDIKLARINLA BENİM DUYGULARIMA DA TERCÜMAN OLDUN.GERÇEKTEN DE BURDA AİLE GİBİ OLDUK.ÖZELLİKLE ÖZELDE GÖRÜŞTÜĞÜM KARDEŞLERİM BENİM ÇOK KAHRIMI ÇEKTİLER.ÇOK DİNLEDİLER BENİ.ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN.KARDEŞİM BENİM SENİ SEVİYORUM.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
A.S.CANIM YA AĞLATTIN YA SABAH SABAH.GERÇEKTEN ALLAH RIZASI İÇİN BİRARAYA GELMEKTEN DAHA GÜZEL AKRABALIK MI OLUR?ALLAH İZİN VERDİĞİ SÜRECE İNŞAALLAH HEM İYİ HEM SIKINTILI GÜNLERİMİZDE DESTEK OLUCAZ BİRBİRİMİZE.A.E.O.B)B)B)
A.S
ABLAM SEN BENİM GERÇEKTEN BİTANECİK CANIM ABLAMSIN...B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
A.S
ABLAM SEN BENİM GERÇEKTEN BİTANECİK CANIM ABLAMSIN...B)B)

B)B)B)B)B)B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM

RAHMAN RAZI OLSUN BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM OLUR BU SİTEDE İNŞ..SELAMETLE..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KIZ NE BU ŞİMDİ YA BEN HERGÜN İLLA BİŞEY İÇİN AĞLAMAK ZORUNDAMIYIM.YAZDIKLARINLA BENİM DUYGULARIMA DA TERCÜMAN OLDUN.GERÇEKTEN DE BURDA AİLE GİBİ OLDUK.ÖZELLİKLE ÖZELDE GÖRÜŞTÜĞÜM KARDEŞLERİM BENİM ÇOK KAHRIMI ÇEKTİLER.ÇOK DİNLEDİLER BENİ.ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN.KARDEŞİM BENİM SENİ SEVİYORUM.
A.S
BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BACIMB)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM

RAHMAN RAZI OLSUN BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM OLUR BU SİTEDE İNŞ..SELAMETLE..
ALEYKÜM SELAM
İNŞ MUAZ AEO....B)

Arife81

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM RABBİM CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
B)
s.a
az önce kpss tercihlerini yaptım hep siteden tanıdıklarımın bulundukları yerleri tercih yaptım burdur da var olurda orası olursa yanına kesin gelecem bacım aeoB)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

tsunami yazdı:
neslihantuncel yazdı:
B)
s.a
az önce kpss tercihlerini yaptım hep siteden tanıdıklarımın bulundukları yerleri tercih yaptım burdur da var olurda orası olursa yanına kesin gelecem bacım aeoB)B)B)

S.A.CANIM İZMİR İ DE YAZDIN MI?BAK YAZMADIYSAN EKLE HEMEN.:D

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ~tsunami kardeşim,

sabah sabah ne kadar güzel oldu bu mektubu okumak ALLAH razı olsun duygularını bu kadar güzel kaleme dökebildiğin için. Kocaman bir aileyiz çok şükür Rabbimiz ağzımızın tadını daim eder inşaALLAH.

selamünaleyküm

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Arife81 yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM RABBİM CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
s.a
aramıza hoşgeldin kardeşim zamanla tanıyacak ve bağlanacaksın bu siteye aeo

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) 7,2 ŞİDDETİNDE TSUNAMİ YAPTIN GENE B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

BAK MEFTUN GENE AĞLAMIŞ , BİRAZDAN SU BASACAK BURALARI...:D:D:D

BİMUKABİL ABLAM...RABBİM CC HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
neslihantuncel yazdı:
B)
s.a

S.A.CANIM İZMİR İ DE YAZDIN MI?BAK YAZMADIYSAN EKLE HEMEN.:D
a.s
ablam izmir yok özel bir sebepten dolayı yazmadım orayı ama oraya yakın yerler var senin yanına özellikle gelecem inş. aeoB)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm ~tsunami kardeşim,

sabah sabah ne kadar güzel oldu bu mektubu okumak ALLAH razı olsun duygularını bu kadar güzel kaleme dökebildiğin için. Kocaman bir aileyiz çok şükür Rabbimiz ağzımızın tadını daim eder inşaALLAH.

selamünaleyküm
aleykümselam
canım benim hepinizi çok seviyorum rabbim her iki cihandada razı olsun hepinizden aeoB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt