berat05
Yönetici
Elifimbenim kardeşimiz için dua birlikteliğine çağırıyorum herkesi ...
Özellikle dua ismi sayısı belirtmiyorum...
Kim ne istiyorsa , ne kadar diliyorsa , gönlünün kıyısına ne vuruyorsa onu istiyorum...
Kalpten ihlasla edilecek bütün dualara ihtiyacı var ELİFİMBENİM' in.....
Not: namerve kardeşimizin ricası üzerine bu konu açılmıştır...
Mesajı aşağıdadır... Dualarda buluşalım inşallah
Özellikle dua ismi sayısı belirtmiyorum...
Kim ne istiyorsa , ne kadar diliyorsa , gönlünün kıyısına ne vuruyorsa onu istiyorum...
Kalpten ihlasla edilecek bütün dualara ihtiyacı var ELİFİMBENİM' in.....
Not: namerve kardeşimizin ricası üzerine bu konu açılmıştır...
Mesajı aşağıdadır... Dualarda buluşalım inşallah
Selamün aleykum kardeşlerim.üyelerinizden elifim benim için sizlerin acil şifa için dualarınıza ihtiyacımız var.2 sene önce ablam elifim benim büyük ve çok riskli bir beyin ameliyatı geçirmişti.ama şu an yine o tümör büyüme yaptıgı için yine ameliyat olma ihtimali çok yüksek ve bu ayın 27 sinde herşey belli olacak ve çok daha büyük riskler var lütfen kardeşlerim sizden rica ediyorum dua etmenizi.allah rızası için.ama hatim okunur saglık için ama tefriciye ama yasin.lütfen ne olur yardımcı.çünki çok ihtiyacı var sizlerden gelecek şifa niyetiyle okunacak dualara.bilmiyorum şu an gerçekten bilemiyorum ne okunacagını.anlarsınız eminim beni. çünki beynim durmuş vaziyette.eminim siz degerli kardeşlerim bana yardımcı olacak.şimdiden siz kardeşlerimden rabbim razı olsun inşaallah.allah cc emanet olun.ve yardım edin ne olur kardeşlerim