Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tükeniyorum Ya Rab'bim (1 Kullanıcı)

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
471193060_c693b5b68e.jpg

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezahür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an! "Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havale ettiğim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne babamdan, canandan, ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Senden çözüm, Senden çare beklemeyi unuttuğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum , tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an! "Kahrın da hoş , lütfun da hoş" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda ... Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda ... "Beni affet" demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm,dua ederek Seninle konuştuğumda...içimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda.. " Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum . Yeniden canlanıyor, canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

Sonu olmayan bir tebessüm! Ruhumun ebedi dosta, yegane vuslata ilerleyişidir. "La ilahe illallah" ,Senden başka yok ilah diyerek, kendimi Sana emanet edişimdir. Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..
amin

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Dirilt beni ya rabb! Rahmetini biran olsun eksik etme üstümüzden allahım..

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım iyi ki Müslüman'ız iyi ki kalbimizde inanç var Çok şükür..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim
Allah razı olsun eline emeğine sağlık çok güzelmiş...
Okurken titrediğimi hissettim ..Rabbim şükürler olsun verdiğin bütün nimetlere...Amin..
Selam ve dua ile kalın

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah müslümanız.Çok şükür. yarabbim

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
471193060_c693b5b68e.jpg

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezahür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an! "Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havale ettiğim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne babamdan, canandan, ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Senden çözüm, Senden çare beklemeyi unuttuğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum , tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an! "Kahrın da hoş , lütfun da hoş" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda ... Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda ... "Beni affet" demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm,dua ederek Seninle konuştuğumda...içimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda.. " Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum . Yeniden canlanıyor, canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

Sonu olmayan bir tebessüm! Ruhumun ebedi dosta, yegane vuslata ilerleyişidir. "La ilahe illallah" ,Senden başka yok ilah diyerek, kendimi Sana emanet edişimdir. Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..
amin

canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

NE GÜZELDEYAZMIŞIN CANIM DOSTUM ELİNE DİLİNE VEDE YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN SENDENB)

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
"Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Rabbim demeyi unutmayı nasip etme bize her an adın dilimizde kalbimizde olsun....

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı
Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleykum
cok guzel, Allah razi olsun

AşkŞairi

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.haksairi.com
Affet Allahim

Affet Allahim

amiiin

Aglat secdede
Aglat gizlice
Affet Allahim
Yönelt tövbeye

Bataga batmisim
Pislige dalmisim
Affet Allahim
Haddimi asmisim

Iblise aldandim
Zamani harcadim
Affet Allahim
Kendimi yiprattim

Azdiran nefsimden
Her tür pislikten
Affet Allahim
Kurtar iblisten

AskSairi 15/08/04

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
Aglat secdede
Aglat gizlice
Affet Allahim
Yönelt tövbeye

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
...............................

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda

F!L!Z

Kayıtlı Kullanıcı
RAB'BİM yolundan ayırmasın. Allah hepinizden razı olsun.

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Amİn deĞerlİ kardeŞİm. rabbİm bİzlerİ duasi kabul edİlen kurtuluŞa eren kullarindan eylesİn İnŞ!...
_
HAMD ALLAH'A,SALAT VE SELAM ALLAH'IN RESULÜ'NE,ONUN KERİM ARKADAŞLARINA,EHL-İ BEYTİNE VE İZİNDE YÜRÜYENLERE OLSUN

berra1

Kayıtlı Kullanıcı
Dırılt benı yarabbım.......cok sukur müslümanız.....Rabbım nefsımıze uydurmasın inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt