Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum kardeslerim rabbime bin sukur hastaneden dun taburcu olduk tam tamina 45 gun olmus dile kolay gercekten cahidemi bana yeniden bagisladi cok sukur bir daha gostermesin rabbim ayirmasin yavrumla beni cok zor bir sinav verdim iyinin merhametinide zalimin zulmunude gordum ama onemli olan sonunda yavrumu kucagima almam oldu inanin herseyi unuttum evimdeyim ve yavrum yanimda cok sukur sizlerin duasi sayesinde dua eden etmeyen herkesten Allah razi olsun beni devamli arayan canlarimdanda rabbim razi olsun derdi dertleri sevinclerimi kendi sevinci gibi bilen tum kardeslerimden rabbim bu dunyadada ahirettede razi olsun...selametle dua ile....
Rabbime hamd-u senalar olsun...
Çektiğin acılar mükafat olarak dönsün, sabır edene müjdeler olsun
Rabbim sizlere dünya da ve ahirette güzellikler ihsan etsin
mutlu olasın inşaAllah...
İbrahim dedesine selam olsun, ben gideyim o kalsın...hasret sona ersin
Rabbim'e sonsuz şükürler olsun Allah'ın izniyle bu günlerde geçti gerçekten çok sevindim.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünce olsun.
Her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır....kimbilir belki de bundada bizim anlamadığımız bir hayır var mış dır...
Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah.........sevinciniz daim olsun
Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun 45 gun dualarinizi eksik etmediniz ve ben biliyorum cahidem hepinizin dulariyla cok sukur iyilesti rabbim bir daha beni yavrumdan ayri birakmasin onun acisiyla yuregimi daglamasin esimle hepinize minnettariz selametle dua ile.....